Cum pot dezinstala OpenOffice pe Windows 10? - Ghid pas cu pas

Din anumite motive, orice computer cu Windows 10 instalat are dificultăți la dezinstalarea unui program. Așa cum se poate întâmpla atunci când doriți să dezinstalați Google Chrome de pe computer, exact același lucru se poate întâmpla atunci când doriți dezinstalează openoffice în windows 10.  Vestea bună este că această problemă are o soluție și ți-o vom explica în acest articol.

Cum pot dezinstala OpenOffice pe Windows 10? - Ghid pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum să eliminați programe în Windows 10?
  1. începe căutarea
  2. Setare
  3. Dezinstalează OpenOffice
 2. Care este metoda clasică de dezinstalare a OpenOffice?
  1. Panou de control
  2. programe
  3. Programe și caracteristici
  4. Eliminați Open Office

  Cum să eliminați programe în Windows 10?

  Windows 10 va avea defectele sale, dar în ciuda acestui lucru oferă tuturor utilizatorilor săi diferite metode de rezolvare a acestor probleme. În cazul dezinstalării definitive a programelor Windows 10, se întâmplă și exact același lucru. Printre alternativele pe care le aveți sunt următoarele:

  începe căutarea

  Chiar lângă butonul Windows se află un fel de lupă. Când îl selectezi, se afișează un fel de fereastră mică în care poți face o căutare de specialitate. in cazul tau, trebuie sa scrii openoffice și așteptați ca sistemul să vă dea rezultate diferite.

  Procedând astfel, cel mai probabil vă va arăta fișier care funcționează ca setup sau pur și simplu veți avea o pictogramă care, atunci când este selectată, va rula programul. În loc să faceți clic stânga pe el, ar trebui să faceți clic dreapta. O serie de opțiuni vor fi afișate automat, aveți două opțiuni din care să alegeți:

  1. deschide locația fișierului
  2. Dezinstalează programul

  Oricare dintre cele două opțiuni vă va ajuta să încercați să ștergeți programul. În cazul în care ești un utilizator cu puține cunoștințe, cel mai bine este să optezi pentru a doua opțiune. Trebuie doar să urmărești instrucțiuni ca același expert Windows Vă va indica și în acest fel dezinstalați programul fără probleme.

  Setare

  Este cea mai comună opțiune, versiune după versiune pe care am folosit-o. Pentru asta trebuie utilizați panoul de control. Accesarea acestuia este destul de ușoară și aveți diferite moduri, printre care se numără:

  1. Atingeți Windows > Setări > apoi Aplicații și Aplicații și caracteristici. Aici veți găsi lista de aplicații care sunt instalate, alegeți-o pe cea pe care o preferați și continuați cu dezinstalarea.
  2. Pentru a accesa panoul de control, puteți activați bara de activități și din motorul de căutare ai, scrie Control Panel și deschide fereastra acestuia. Apoi accesați Dezinstalați programe și găsiți programul pe care doriți să îl eliminați.

  Dezinstalează OpenOffice

  Dezinstalarea OpenOffice nu necesită prea multe cunoștințe, În general, toate programele, odată instalate, aduc cu ele un fișier numit Unistall. Căutați-l în stocarea computerului dvs. Vă recomandăm ca înainte de a efectua acest tutorial, să utilizați toată memoria RAM instalată a PC-ului pentru ca procedura să ruleze rapid.

  Pentru a-l găsi, aveți mai multe opțiuni care sunt:

  1. Găsiți comanda rapidă pe desktop și faceți clic dreapta pe el. Apoi veți selecta Deschide locația în folder și așteptați să se deschidă o nouă fereastră. Cauți fișierul Unistall, îl executi și gata.
  2. Cealaltă opțiune este să accesați meniul Windows și să selectați Toate aplicațiile. Căutați numele programului dvs. după literă Sau, selectați folderul și același fișier ar trebui să apară acolo pentru a dezinstala programul.

  Care este metoda clasică de dezinstalare a OpenOffice?

  Practic, acestea sunt toate metodele pe care le-am menționat anterior. Desigur, este posibil ca, la dezinstalarea acestui program, să trebuiască să ștergeți parola de pornire Windows sau altfel sistemul nu vă va permite să continuați cu dezinstalarea.

  Panou de control

  Este metoda clasică că indiferent de versiunea de Windows pe care o ai, va fi exact la fel cu excepția diferențelor de interfață.

  programe

  Sunt programe precum CCleanner care vă permit să ștergeți toate datele unui program pe care doriți. Acestea sunt de obicei folosite ca metodă alternativă în cazul în care un program nu poate fi eliminat prin metoda anterioară.

  Programe și caracteristici

  De asemenea, aceleași programe au un fișier care vă permite să dezinstalați un program atunci când nu îl mai doriți pe computer. Îl puteți găsi în folderul de pe unitatea locală unde a fost instalat.

  Eliminați Open Office

  Dacă niciuna dintre opțiuni nu v-a fost utilă, vă recomandăm să căutați ajutor profesional sau, dacă preferați, puteți găsi un program specific care vă permite să eliminați complet acest software din sistemul tău pentru totdeauna.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here