Unde se află coșul de reciclare pe Samsung Galaxy?

Samsung Galaxy sunt smartphone-uri care sunt fabricate de marca recunoscută Samsung; Au o capacitate de stocare internă de până la 16 GB, ceea ce a permis oamenilor să stocheze mari cantitatea de informații, Dar în cazul în care doriți să recuperați unele date pe care le-ați șters fără să vă dați seama, unde găsiți coșul de reciclare situat pe Smartphone?? Prin acest articol vei găsi răspunsul.

Unde este coșul de reciclare pe Samsung Galaxy?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este interesant că știm că Samsung Galaxy au fost achiziționate de un număr mare de oameni, deoarece în întreaga lume marca samsung s-a remarcat prin calitatea dispozitivelor sale mobile.

În telefonul tău Android există o secțiune specifică în care poți avea acces la coșul de reciclare și la rândul tău poți avea și posibilitatea de a-l descărca cu opțiunile pe care ți le arată magazinul Magazin Google Play. Acest tip de aplicație 'recycle bin' pe care o puteți descărca din magazinul virtual nu va ocupa atât de mult spațiu pe telefon, dacă nu o puteți instala direct pe cardul micro sd.

Important este că aveți alternative pentru a putea recupera informațiile pe care este posibil să le fi șterse din greșeală sau pe care ați crezut că veți avea nevoie din nou de ele, mulți încearcă să schimbe IMEI-ul mobilului sau să elimine modul sigur, dar modul de a face asta este cu adevărat diferit.

Index()
  1. Coșul de reciclare Samsung Galaxy
  2. De ce este important coșul de reciclare în Samsung Galaxy

Coșul de reciclare Samsung Galaxy

Una dintre caracteristicile Samsung este că, odată ce ați șters orice de pe telefon, veți avea un timp rezonabil pentru a recupera datele pe care doriți să le accesați din nou. După acest timp, fișierele șterse vor fi șterse automat și nu veți mai avea alternativa de recuperare.

Când ștergem de pe telefonul nostru Android diverse fișiere care nu ne mai sunt utile, aceste date merg direct într-un coș de reciclare, ceea ce înseamnă că nu au fost eliminat complet de pe telefon. Pentru a merge direct la coșul de reciclare, urmați acești pași simpli:

  • Trebuie să folosim tastatura tactilă pentru a ne localiza pe ecranul unde sunt afișate toate aplicațiile.
  • Apoi intrăm în galeria telefonului nostru Android.
  • În partea dreaptă veți vedea trei puncte consecutiv și aliniate vertical.
  • Intrăm în opțiunea (Setări).
  • Și, în sfârșit, în cadrul opțiunilor veți putea vedea coșul de reciclare, iar odată acolo vom avea opțiunea de a șterge sau a restabili orice informație pe care le-ați trimis anterior la coș.

Nu este o sarcină dificilă să găsești coșul de reciclare din Samsung Galaxy, aceste opțiuni sunt necesare ca alternativă atunci când faci o restaurare a unor lucruri care s-a pierdut din neatenție în opțiunile telefonului sau că cineva pentru că ți-a cerut o favoare a manipulat telefonul tău și din motive independente de voința lor și fără să-și dea seama că a șters ceva care ar putea fi important pentru tine și atunci când îl cauți nu ai făcut a găsit-o găsit.

De ce este important coșul de reciclare în Samsung Galaxy

Acest tip de smartphone-uri Samsung Galaxy datorită capacităților mari de stocare; permite gestionarea constantă a informațiilor și a descărcărilor de aplicații. un coș de reciclare Vă pot oferi alternativa de a șterge și de a vă goli memoria în cazul în care vă ocupați de aplicații foarte grele.

La rândul său și pe gânduri a doua, când mergeți la coșul de reciclare și continuați să faceți o îndepărtare completă a datelor și faceți o ultimă vizualizare a tot ceea ce ați inclus în reciclare, poate fi că un fișier sau o imagine nu doriți să o ștergeți și să regretați, apoi îl puteți restaura și recupera orice a trimis la coșul de gunoi fără nici o problemă.

Când avem un telefon cu o memorie de 8 până la 16 MG cât o are categoria telefoanelor Samsung și suntem unul dintre acei oameni care se ocupă de atâtea informații zilnic; acest lucru este esențial opțiunea de recuperare Ce vă oferă coșul de reciclare?.

The telefoane de ultima generatie Ca orice PC, au o selecție de unde puteți accesa un coș de reciclare și care vă permite, de asemenea, să recuperați orice fișier pierdut, ceea ce în multe cazuri a fost de mare ajutor multor persoane care, prin această opțiune, au reușit să recupereze fișiere. foarte important.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here