Cât timp trebuie să încarc un nou Samsung Galaxy pentru prima dată?

Când cumpărăm un telefon Samsung, primul lucru pe care vrem să-l facem este să-i cunoaștem toate funcțiile. Poate fă-ți niște selfie-uri sau intră online, pentru a vedea cât de repede este internetul.

Cu toate acestea, există o serie de întrebări pe care ar trebui să ți le pui înainte de a investiga opțiunile pe care ți le poate oferi acest dispozitiv și una dintre ele este cât timp trebuie să încărcați un Samsung Galaxy pentru prima dată.

Cât timp trebuie să încarc noul meu Samsung Galaxy pentru prima dată?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Pentru ca noul tău mobil să funcționeze timpul potrivit în timpul în care îl folosești, trebuie să ai un început bun. Amintiți-vă că ceea ce începe bine, se termină bine și primul pas este efectuați o încărcare cu orele corespunzătoare astfel încât toate opțiunile să funcționeze în ordine.

Index()
  1. Cât timp trebuie să încarc un nou Samsung Galaxy pentru prima dată?
  2. Efectuarea primei încărcări a Samsung Galaxy

Cât timp trebuie să încarc un nou Samsung Galaxy pentru prima dată?

Telefoanele mobile trebuie încărcate zi după zi, însă prima încărcare este diferită. Compania Samsung, una dintre primele în ceea ce privește calitatea telefoniei de pe piață, are mai multe Modele Samsung Galaxy și fiecare dintre ele este diferit de celălalt.

Evident, încărcarea la unele modele este mai durabil decât altul și, în acest sens, ne referim la sarcina în timpul utilizării sale, în diferitele forme.

Aceste telefoane pot rămâne în funcție de operațiunea pe care ți-o fac: dacă telefonul nu este folosit pentru conexiuni sau apeluri online, poate dura până la 24 de ore, totuși, când conectați-vă pe rețelele sociale, Poate rămâne aprins între 9 și 12 ore, în funcție de modul în care îl utilizați și de modelul pe care îl conduceți.

Bateriile Samsung Galaxy sunt fabricate din polimer de litiu (Li-Po) și acest lucru le face să reziste mult. În diferite studii de utilizare cu diferitele modele, s-a verificat că conversația poate dura până la 24 de ore continue. Acest lucru este de mare folos pentru cei dintre noi cărora le place să converseze mult timp!!

Dar dacă conversațiile lungi nu sunt ceea ce preferi, te informăm că bateria are si o durata lunga de viata în timp ce este utilizat în timpul navigării pe web. În timp ce vă verificați rețelele sociale sau trimiteți e-mailurile, puteți petrece până la 11 ore cu telefonul mobil pornit. Iar dacă ceea ce vă place este să redați videoclipuri, în acest caz poate dura puțin mai mult, până la 14 ore.

Efectuarea primei încărcări a Samsung Galaxy

Este foarte incomod să ai un mobil de înaltă calitate, dar cu o încărcare slabă a bateriei, așa că prima încărcare trebuie să aibă un număr adecvat de ore. Și dacă magazinul nu a răspuns la întrebarea de cât timp trebuie încărcați un nou Samsung Galaxy pentru prima dată.

Când porniți telefonul, veți putea vedea starea în care se află telefonul Bateria telefonului mobil. Pașii sunt următorii, mai întâi trebuie să verificați dacă încărcarea nu depășește 60%, caz în care îl puteți folosi normal iar când ajunge la 30% trebuie să conectați imediat mobilul la încărcător și să așteptați să ajungă la 100%. % sarcină.

Tehnologia încărcătorului Samsung Galaxy este de mare beneficiu, deoarece are caracteristica de încărcare rapidă și nu va dura mai mult de două ore pentru a se încărca complet. Este important să aveți întotdeauna grijă de timpul de încărcare, o suprasarcină ar putea deteriora bateria și acest lucru ar afecta durata de utilizare a acesteia.

În care bateria ajunge la 100%, este important să o deconectați. De asemenea, vă recomandăm să nu împărțiți încărcătorul cu nimeni, astfel încât să nu-i pierdeți originalitatea și să nu cereți să împrumutați încărcătoare pentru a vă încărca dispozitivul, deoarece acest lucru ar afecta direct baterie sau pin de încărcare.

Prima încărcare va fi întotdeauna diferită de prima, dar nu există un timp estimat, ci mai degrabă indicația că bateria ajunge la 100%. Cu toate acestea, bateria cu litiu polimer nu are nevoie de timp de încărcare de primele telefoane mobile de pe piață. Dacă cineva vă spune că ar trebui să încărcați telefonul mobil între 6 și 24 de ore, ignorați acea recomandare, deoarece acest tip de baterie nu a fost conceput să suporte o încărcare atât de lungă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here