Cât costă să te abonezi la Spotify Premium Family sau Duo timp de o lună și cum plătești?,

Transferul audio cu o calitate bună de streaming prin intermediul platformei de internet este relativ simplu datorită lansării de noi platforme. Și oferă opțiuni mai bune în fiecare zi, cum este cazul Spotify Premium Family sau Duo care nu încetează să crească, așa că vă invităm să știți cum să te abonezi, cât costă și cum să plătești.

Cât costă să te abonezi la Spotify Premium Family sau Duo timp de o lună și cum să plătești
Vezi acest videoclip pe YouTube

Utilizarea streamingului a crescut exponențial de-a lungul anilor la nivel mondial. Și doar cu un internet de 256 kbiți te vei putea bucura din plin de sistem; Prin acest sistem, veți putea stoca cea mai mare cantitate de sunet în memoria cache a software-ului, evitând repetarea cântecelor inutil, multumita codec-ului Vorbis.

Toate sistemele similare oferă anumite beneficii, dar există anumite platforme, cum ar fi Spotify Familiar, unde cu adevărat ajungeți la un alt nivel de plăcere.

Calitatea audio de care te poți bucura este cu adevărat ridicată, rata pe care o oferă permite o mai mare conectivitate cu alți utilizatori, cea mai bună selecție de melodii de ascultat, și chiar descărca muzică mp3.

Domeniul său de aplicare este de aproximativ 92 de țări, și accesul său este foarte simplu, doar având un card de credit sau folosind un cont PayPal cu sau fără un card de credit conectat și folosindu-l. Nu uitați să aveți la îndemână utilizarea sistemelor precum Mac OS X 10.7, Windows Vista, GNU/Linux și au cel puțin 1 GB de spațiu de stocare gratuit.

Index()
  1. Cum să plătiți abonamentul în Spotify Premium Family sau Duo?
  2. Cât de mult să plătiți pentru abonamentul în Spotify Premium Family sau Duo?

Cum să plătiți abonamentul în Spotify Premium Family sau Duo?

Căutarea unui player extraordinar de streaming muzical multiplatform a luat sfârșit. Trebuie doar să te înregistrezi și aflați cum și cât plătiți pentru a vă bucura de abonamentul Spotify Premium Family sau Duo.

În primul rând trebuie să intri pe site-ul oficial Spotify și de acolo, descarca-l.

Inițial, multiplataforma îți dădea acces la două modalități, una gratuită, de care te puteai bucura doar pe bază de invitație și nu avea restricții.

Iar celălalt numit open, care era liber accesibil, dar permitea doar o limită de 20 de vizualizări în 30 de zile. De-a lungul timpului, ambele s-au egalat 10 ore de redare în aceleași 30 de zile despre.

Dar în favoarea creșterii, a calității mai bune a serviciului și a atragerii de noi utilizatori, puteți obține așa-numita modalitate Premium. Unde te vei bucura de trei tipuri de opțiuni, una gratuit, premium și pentru familie. Și unde poți contracta planul Spotify Premium Duo pentru cupluri și include și prieteni, la un preț mult mai mic decât două abonamente individual.

În cazul selectării Family Premium, poți avea până la 6 abonamente într-o singură casă, iar pentru prima lună, este gratuit.

Am putea spune că este ca acea perioadă de probă, atunci trebuie făcute plăți lunare, sau dacă nu, există riscul de a fi suspendat din serviciu.

Cât de mult să plătiți pentru abonamentul în Spotify Premium Family sau Duo?

Crearea sau înscrierea în Spotify Family sau Duo este distractiv, așa că ar trebui să știți cât costă și cum se plătește. Puteți stabilește atmosfera în casa ta într-un mod extraordinar. Folosind filtrele care vă permit să selectați cea mai bună muzică potrivită gusturilor dumneavoastră și familiei dumneavoastră.

Îl poți folosi oriunde, elimină imediat reclamele sau tăieturile, fără a fi nevoie de conexiune și poți asculta un număr extraordinar de melodii.

cele șase abonamente trebuie să locuiască la aceeași adresă, suma de anulat este de 14.99 € pe lună, dar plata se acordă persoanei care este înregistrată ca administrator al contului.

Plata este de fapt împărțită între cele șase persoane, iar cuantumul beneficiilor obținute este cu mult peste suma de plătit.

După ce vă bucurați de prima lună gratuită, trebuie să plătiți aceste taxe și o puteți face prin intermediul dvs card de credit, cont bancar sau Paypal.

După cum puteți vedea, este foarte ușor să achiziționați multiplataforma Spotify Premium Family și este și mai bine să puteți face plata cu diverse opțiuni. Toate acestea cu intenția de a facilita accesul pentru noii utilizatori și de a îmbunătăți experiența celor existenți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here