Cât comision percepe Uber Eats restaurantele și prețul pentru înregistrarea afacerii,

Diferitele alternative pe care le putem găsi pentru a ne putea mânca mâncarea preferată sunt la îndemâna noastră și trebuie doar să știm care este mai bună din acest aspect. Și unul care oferă un serviciu excelent este, fără îndoială, Uber Eats, dar dacă deții un restaurant și vrei să fii partener al acestei companii, ai dori să cunoști câteva aspecte importante. De exemplu cât comision percepe Uber Eats restaurantele și prețul pentru înregistrarea afacerii dvs.

Uber Eats se poziționează ca o companie de livrări născută din nevoia tot mai mare de acest tip de servicii de calitate, responsabil, care nu vă pierde timpul. Și vă oferă și alte avantaje atunci când îl utilizați, precum coduri promoționale. O alternativă care generează și oportunități de angajare într-un număr mare de țări și orașe mari.

Cât de mult comisioane Uber Eats la restaurante și prețul pentru înregistrarea afacerilor
Vezi acest videoclip pe YouTube

Sunt multe persoane care știu ce este Uber Eats și beneficiile pe care le oferă, dar puțini știu să înregistreze un restaurant pe această platformă. Și cu atât mai puțin cât comision puteți percepe restaurantele și prețul pentru înregistrarea unei afaceri. Și asta este exact ceea ce vom face în continuare, astfel încât să aveți aceste informații foarte clare.

Index()
  1. Cum să înregistrezi un restaurant pe platforma Uber Eats
  2. Cât comision și înregistrare percepe Uber Eats un restaurant

Cum să înregistrezi un restaurant pe platforma Uber Eats

Înainte de a vă oferi aceste informații importante despre plata care este generată de dorința de a fi partener în Uber Eats, este necesar să știți mai întâi cum vă puteți înregistra afacerea. Și acest lucru este foarte simplu de făcut ca tot ceea ce se face prin această platformă. Și în care trebuie să accesați pagina principală a țării dvs. de reședință și de acolo veți selecta opțiunea pentru înregistrați-vă restaurantul.

Următorul pas va fi să completați un formular și în care trebuie să introduceți toate datele restaurantului dvs., important este să nu omiteți nicio informație. Trimiteți acest formular și nu trebuie decât să așteptați să fiți contactat de un reprezentant Uber Eats. Care vă va oferi toate informațiile pe care trebuie să le știți despre afiliere.

Dacă restaurantul tău se califică pentru a fi partener al Uber Eats, atunci va trece la următorul proces care constă în definirea zonei de livrare. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a putea accepta comenzi. Acum trebuie să știi pentru ce plată trebuie să faci comision pentru comenzi si pentru inregistrarea societatii.

Cât comision și înregistrare percepe Uber Eats un restaurant

În prezent, există mii de unități alimentare comerciale care sunt înregistrate sau sunt parteneri ale Uber Eats. Acesta este un semn că comisioane și preț de înregistrare nu ar trebui să fie prea mare. Și în cazul în care compania de livrare ar trebui să ia doar o sumă mică din plata finală pe care o plătește clientul.

Și în acest sens vă putem spune că pentru prețul total pe care un client îl plătește pe comandă, Uber Eats păstrează doar un procent de cel mult 30%. În unele cazuri poate fi în jur de 25% și asta va depinde de tipul de restaurant și de volumele zilnice de comenzi ale acestuia. Ceea ce înseamnă că restaurantele păstrează 70% din prețul final.

Dar este, de asemenea, important să știți că a fi partener Uber Eats va permite restaurantului dvs. să fie cunoscut de mai multe persoane. Deoarece vă permite să participați la diferitele campanii publicitare pe care compania le desfășoară prin diferitele mijloace de contact pe care le folosește, precum site-ul web, rețelele sociale sau aplicația Uber Eats.  

Și după cum puteți vedea, a fi partener de afaceri Uber Eats este foarte ușor de făcut, iar comisioanele sunt de fapt foarte mici.  Dacă o comparați cu cantitatea de comenzi zilnice pe care le veți primi pentru această uniune. Și așa se termină acest tutorial în care ați putut învăța cât comision percepe Uber Eats restaurantele și prețul pentru înregistrarea afacerii dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here