Câte persoane pot folosi aplicația HouseParty în același timp??

Reteaua sociala HouseParty permite oamenilor să efectueze apeluri video astfel încât să poată menține legătura cu cei dragi și să nu se piardă legătura sentimentală. Prin această aplicație poți avea o conversație de grup cu o limită de 8 persoane și în același timp poți alege opțiunea de mesagerie instant.

Câte persoane pot folosi HouseParty în același timp
Vezi acest videoclip pe YouTube

Originea numelui HouseParty provine din faptul că, spre deosebire de alte aplicații, poate fi folosit cu mai mult de două sau trei persoane. Odată ce ai deschis asta aplicație distractivă, contactele pe care le-ați salvat pe telefon și sunt conectate, vor ști imediat când sunteți deja autentificat și vor putea vorbi cu dvs.

Puteți folosi această platformă pe telefoane sau și o puteți descărca și de pe un PC, mai întâi trebuie să aplicați descărcarea pe Android, dar în cazul unui computer veți să o descărcați de pe un Navigator web, De asemenea, vă veți înregistra datele pentru a vă deschide contul HouseParty și veți continua să utilizați această celebră aplicație.

Index()
  1. Câte persoane pot folosi simultan House Party?
    1. Cum puteți începe o conversație de grup în HouseParty?
  2. Avantajele pe care vi le oferă HouseParty

Câte persoane pot folosi simultan House Party?

Această aplicație HouseParty este similară cu altele precum WhatsApp, de exemplu, unde poți nu numai vorbește cu prietenii tăi față în față dar și schimb de fișiere precum fotografii și videoclipuri; și la rândul lor pot trimite mesaje text și pot menține un contact continuu.

Un factor pe care această aplicație HouseParty îl are ca dezavantaj este că vine în idiom Engleză; deși asta nu te va împiedica să folosești această rețea socială binecunoscută, pentru că chiar nu trebuie să o înțelegi deoarece este foarte ușor de utilizat.

În această aplicație, conversațiile pot fi purtate cu un grup de maximum 8 persoane și, bineînțeles, la fel ca și tine, trebuie să fie și ele înregistrate în HouseParty.

Cum puteți începe o conversație de grup în HouseParty?

În HouseParty putem aminti trei funcții principale care sunt mesajele text, note video si jocuri online. Ambele funcții merg mână în mână și vă pot ajuta să vă dezvoltați cercul social chiar dacă sunteți conectat de acasă.

Prietenii pe care vrei să-i adaugi la conversația ta, ele trebuie să fie conectate așa cum ești tu în acel moment, și puteți alege mai întâi oricare dintre contactele dvs., ceilalți care continuă să se alăture, trebuie doar să intre în alăturarea contactelor care sunt deja în apelul video și vor intra automat, acest proces se repetă până când sunt deja completează cei opt oameni.

În unele cazuri doriți să aveți mai multă confidențialitate și doriți să includeți, de exemplu, doar trei sau patru persoane în conversaţie, trebuie doar să faceți clic pe pictograma de blocare pentru a bloca intrarea altei persoane.

Avantajele pe care vi le oferă HouseParty

Această aplicație își propune să distreze oamenii, ajutându-i să elibereze stresul prin jocuri. Este foarte solicitat în țări precum Spania, Peru, Portugalia, printre altele.

Aici la HouseParty poți discuta cu prietenii tăi și, de asemenea, cu persoane necunoscute sau aleatorii, într-un mod foarte distractiv. Poți adăuga mai mult de două persoane de contact la conversațiile tale pentru a începe petrecerea și a te distra în ciuda distanței dintre fiecare dintre aceste persoane.

HouseParty promovează și întărește relații sociale și vă permite să ieșiți din acea singurătate interioară în care ne aflăm uneori; pentru că, ca ființe umane, trecem de obicei prin momente neplăcute și avem tendința de a ne îndepărta și de a rămâne în lumea noastră interioară, fără să știm cum să ne exteriorizăm sentimentele.

Acesta este motivul pentru care această rețea de socializare este ideală pentru a ieși din acel cerc vicios în care ne dorim uneori să trăim și pentru a ne încuraja să trăim un nou experiență plină de emoțien cu alte persoane.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here