Care sunt avantajele monedelor Tinder pe Tinder? - optiune noua

În Tinder ai opțiuni unde fă-ți meciul să se îndrăgostească de tine mai repede, cumpărând cadouri sau oferindu-i super like-uri, poți face asta obținând Monede Tinder, pentru ele trebuie să știi cum să le achiziționezi, apoi îți vom oferi o explicație detaliată a avantajelor pe care ți le vor oferi Monede Tinder. 

Index()
 1. Care sunt noile monede Tinder de la Tinder?
 2. Ce avantaje oferă Tinder Coins în aplicație?
 3. Cum pot fi achiziționate Monede Tinder în aplicația Tinder?
 4. Monedele Tinder funcționează la fel ca Tinder Passport??

Care sunt noile monede Tinder de la Tinder?

Tinder Coins este o nouă funcție a rețelei sociale pentru a obține un loc pe Tinder, este o monedă virtual care vă va aduce mult ajutor în aplicație. Se spune că aceasta este o modalitate de a-și recompensa abonații pentru o greșeală care a avut loc și el și-a șters mulți dintre utilizatorii săi și încearcă să o repare, oferind o modalitate de a obține monede virtuale gratuit.

De asemenea, un alt motiv pentru care Tinder a lansat această funcție este acela de a-și face utilizatorii să petreacă mai mult timp pe aplicație și astfel să genereze profituri pentru proprietarii săi.

Ce avantaje oferă Tinder Coins în aplicație?

Tinder este o aplicație care funcționează cu un algoritm care îți permite să obții date de orice fel, în care dacă obții Tinder Coins, care este o monedă virtuală, îți va fi mai ușor să faci această acțiune, deoarece dacă primești ajutor financiar căutarea meciului va fi mai puțin complicată și veți obține mai multe avantaje decât fără bani. Acestea sunt lucrurile avantajoase pe care le puteți face cu Tinder Coins:

 • Îți poți promova profilul: Când vine vorba de găsirea unei potriviri, dacă apari la începutul tuturor, poate fi mai ușor să ajungi la el. Pentru a apărea la început trebuie să-ți promovezi profilul, asta va fi foarte ușor, trebuie doar să plătești cu Coins și atât, îți va fi furnizat profilul și vei găsi un partener foarte ușor. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cele mai bune avantaje pe care le au Tinder Coins
 • Opțiunea de a oferi super aprecieri: Când potriviți cu o persoană, dacă aveți Monede, veți avea opțiunea de a-i oferi super Like-uri.
 • Cumpărați cadouri pentru oameni: Unul dintre avantajele monedei virtuale Coins este că poți cumpăra cadouri pentru perechea ta ideală. Nu este un secret faptul că, dacă ești comerciant cu amănuntul, vei fi mai bine primit în viața cuiva, așa că încearcă să fii comerciant cu amănuntul care obține monede.
 • Crește probabilitatea de a avea un partener în rețeaua socială: Dacă vrei să-ți găsești rapid sufletul pereche, încearcă cu Tinder Coins pentru a obține exact.
 • Distrați-vă cu un scop: moneda virtuală vă va face să doriți să petreceți mai mult timp interacționând în aplicație, astfel încât să nu aveți timp să vă plictisiți.

Cum pot fi achiziționate Monede Tinder în aplicația Tinder?

Monedele Tinder pot fi achiziționate foarte ușor, trebuie doar să ai un cont în Tinder, prin înregistrare îți va fi foarte ușor să ai aceste monede. Acestea sunt modalitățile de a le achiziționa din aplicație.

 1. Fiind activ în aplicație: Acesta este modul Tinder de a te face să petreci mai mult timp vizitând rețeaua de socializare, poți obține aceste monede actualizându-ți profilul și fiind activ în aplicația ta cât mai mult timp, nu te gândi că sunt multe monede pe care le vei colecta pe zi, dar dacă a ajuns la tine pentru ceva. Cu cât aveți mai mult timp în aplicație, cu atât aveți mai multe șanse să obțineți suficiente monede.
 2. Cumpărându-le cu bani reali: Tinder a creat această aplicație pentru a obține mai mult public în cadrul aplicației, deși unul dintre scopuri este și obținerea de câștiguri bănești, motiv pentru care una dintre opțiunile de obținere a acestor monede este prin depunerea de bani reali în aplicație.

Monedele Tinder funcționează la fel ca Tinder Passport??

Pașaport Tinder într-o opțiune Tinder care vă va face să vă ascundeți locația exactă sau real pentru a cunoaște oameni din alte părți, această opțiune vă va ajuta de obicei dacă aveți de gând să călătoriți pentru a cunoaște cupluri noi în astfel de călătorii. Această setare nu este ușor de găsit, deoarece se află în partea de jos a setărilor și poate fi folosită numai în opțiunea Premium a Tinder, gratuit nu va funcționa.

Tinder Coins este o monedă virtuală a Tinder care este folosită pentru a putea cumpăra lucruri în aplicație, puteți obține această monedă în opțiunea gratuită a Tinder și o puteți folosi oriunde doriți.

Având un concept clar despre aceste două funcții ale Tinder, putem spune că sunt total diferite, Singurul lucru în comun este că se află în aceeași aplicație, deoarece una este o monedă virtuală, iar cealaltă este o opțiune de a ascunde locația dvs. reală.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here