Care sunt noile funcții de siguranță din aplicația Uber pentru șoferi și pasageri

Unii pasageri ai aplicațiilor de transport privat similare cu Uber au susținut pe rețelele de socializare că au fost victima unui jaf, agresiuni sexuale și chiar răpiri. pentru că Uber a decis să implementeze noi funcții de siguranță în aplicație.

Noile măsuri de securitate au fost create cu ideea de protejarea integrității fizice a șoferilor și pasagerilor. Unele dintre aceste măsuri au deja timp, iar altele sunt destul de recente.

Care sunt noile funcții de siguranță din aplicația Uber pentru șoferi și pasageri
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Funcțiile de siguranță ale aplicației Uber pentru șoferi și pasageri
  1. Implementarea standardelor (ghiduri comunitare)
  2. Buton de urgență
  3. Contacte de încredere
  4. Accesați informațiile despre șofer
  5. Asistență 24/7
  6. Polițe de asigurare cu spectru larg
  7. Verificarea partenerilor de conducere
  8. tehnologie de recunoaștere facială
  9. Chat în cadrul aplicației
  10. Șoferi de pasageri cu fotografii oficiale
  11. mașini sigure
 2. Protocol de sănătate pentru șoferii și pasagerii Uber

Funcțiile de siguranță ale aplicației Uber pentru șoferi și pasageri

Implementarea standardelor (ghiduri comunitare)

În cadrul Uber există normali cu care sunt obișnuiți încurajează incluziunea și respectul între utilizatori și partenerii șoferi. Respectarea acestor reglementări este o prioritate pentru Uber, deoarece stă la baza calității serviciului său.

Buton de urgență

În interiorul aplicației există un buton care este obișnuit solicita asistență de urgență. Butonul contactează direct centrul de urgență din țara ta și acesta se va ocupa de cazul tău, dar trebuie să fii atent când îl folosești pentru că dacă este o alarmă falsă vei fi sancționat.

Contacte de încredere

Alegeți una sau mai multe persoane de contact de încredere împărtășește detaliile călătoriei tale. Ei vor ști când tocmai ați început o călătorie și când o veți termina la fel ca profilurile de familie. Ei vor primi notificări prin SMS, mesaj instant sau e-mail.

Accesați informațiile despre șofer

Puteți accesa datele șoferului înainte și în timpul călătoriei. Vizualizați-vă evaluare medie și comentarii de la alți utilizatori.

Asistență 24/7

Uber are un personal dedicat rezolvă toate îndoielile ce ai la capitolul securitate. Vă pot răspunde în orice moment al zilei.

Polițe de asigurare cu spectru larg

Toate vehiculele Uber necesită asigurare care să acopere orice pierdere sau accident. inclusiv plăți de spitalizare pentru pasager și șofer.

Verificarea partenerilor de conducere

Toți oamenii care aspiră să fie parteneri de conducere trebuie să treacă prin a procesul de verificare înainte de a lucra cu Uber, precum și pasagerii care folosesc aplicația. Include verificarea Facebook, verificarea metodei de plată, validarea numărului de telefon mobil.

Toată documentația livrată de partenerii șoferi să lucreze ca, certificare de securitate și cazier judiciar vor fi revizuite. Ei trebuie să prezinte toate documentele pentru a le verifica autenticitatea.

tehnologie de recunoaștere facială

Este o tehnologie dezvoltată de Microsoft care verifica identitatea in timp real a partenerului de conducere. Este o modalitate rapidă de a valida faptul că persoana care te ia pentru călătorie este aceeași persoană care este înregistrată în aplicație.

Chat în cadrul aplicației

Aplicația Uber are un chat intern care este folosit pentru ca utilizatorii și șoferii să comunice între ei. Prin urmare nu vor avea acces la numărul dvs de telefon.

Șoferi de pasageri cu fotografii oficiale

Fiecare șofer are pe profilul său o fotografie oficială care are fundal uber. Această fotografie a fost făcută în centrele de service ale companiei.

mașini sigure

Uber menține a control strict al stării vehiculelor folosit la muncă. Necesită ca toate mașinile pe care le folosesc pentru a lucra să aibă 4 uși, întreținere la zi, centuri de siguranță în stare bună, airbag-uri duble și condiții estetice optime.

Protocol de sănătate pentru șoferii și pasagerii Uber

Standardul de siguranță ușă în ușă implementat de Uber urmărește să încurajeze responsabilitatea șoferilor și a pasagerilor în paralel. Standardul este conceput pentru menține sănătatea și siguranța tuturor.

 • Toți utilizatorii și șoferii trebuie să purtați măști obligatoriu
 • Șoferii trebuie să facă o fotografie înainte de a începe să conducă pentru a verifica dacă poartă mască sau alta instrument de protecție a feței
 • Șoferii vor avea în mașină diverse produse de igienă și curățare
 • Utilizatorii vor putea comenta aplicația dacă partenerii de conducere respectă protocolul de sănătate
 • Uber lucrează în mod constant cu OMS să garanteze luarea măsurilor pertinente pentru sănătate

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here