Cât de des își actualizează Snapchat filtrele??

După cum știm deja în aplicația Snapchat, puteți găsi diverse filtre și efecte pe care le puteți adăuga la fotografia dvs. pentru a o face să arate mult mai izbitoare, totuși aceste filtre se schimbă din când în când. Dacă aveți această îndoială aici, în acest articol vă vom spune cât de des o fac pentru a-ți rezolva toate îndoielile.

Index()
  1. Cum poți accesa filtrele Snapchat de pe mobil?
  2. Cât de des are loc o actualizare a filtrului pe Snapchat??
  3. Ce puteți face pentru a utiliza filtrele Snapchat anterioare pe telefon?
  4. Cum să obțineți cele mai actualizate filtre Snapchat din aplicația dvs?
  5. De ce mobilul tău nu actualizează filtrele Snapchat și ce trebuie să faci pentru a-l remedia?

Cum poți accesa filtrele Snapchat de pe mobil?

Pentru a accesa filtrele aplicației Snapchat este foarte simplu și o poți face în două moduri. Primul este prin intrarea în aplicație și să faci o fotografie cu tine sau selectând una din galeria ta, apoi glisând ecranul telefonului tău mobil fie la stânga, fie la dreapta, faceți-o până când găsiți filtrul preferat.

Dacă nu ți-au plăcut filtrele care sunt plasate după fotografiere, poți accesați alte filtre Snapchat folosind catalogul de lentile sau efecte și pentru aceasta trebuie doar să intri în aplicație. În partea dreaptă a cercului în care dați clic pentru a face fotografiile puteți vedea un alt cerc mai mic, faceți clic pe el, vor apărea efectele și câteva filtre, doar selectați-l pe cel care vă place cel mai mult.

Cât de des are loc o actualizare a filtrului pe Snapchat??

Începând de astăzi, regulile de filtrare nu mai sunt atât de stricte prin aceasta, ne referim la faptul că puteți folosi mai mult de 6 filtre și efecte în fiecare zi. Și dacă intri pe platforma Snapchat vei putea observa că există peste 30 de efecte și filtre la dispoziție.

Deci un filtru sau efect dispare și este schimbat cu altul, dar nu la fel de des ca înainte. Până la momente nu exista informatii exacte despre cât de des schimbați filtrele sau efectele Snapchat, se poate întâmpla ca efectele și filtrele să dureze câteva zile sau să fie actualizate în mod constant.

Se spune că Snapchat nu dezvăluie data la care vor fi schimbate filtrele asta pentru ca toți utilizatorii să fie mai interesați.

Trebuie remarcat faptul că începând cu 2019, la Snapchat este adăugată o caracteristică numită lentile comunitare, care permite utilizatorilor să editeze sau să adauge propriile filtre sau efecte, reducând astfel schimbarea constantă a efectelor și filtrelor Snapchat.

Ce puteți face pentru a utiliza filtrele Snapchat anterioare pe telefon?

Sunt multe persoane care au experimentat vreodată un filtru Snapchat care le-a plăcut foarte mult, dar dintr-o dată intră în aplicație și își dau seama că acel filtru a fost eliminat, Există un mic truc pentru a folosi filtrele vechi de Snapchat.

Pentru a face acest lucru, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă amintiți data la care a fost disponibil filtrul. Apoi trebuie să mergeți la setările telefonului și să modificați data, adică introduceți data la care filtrul a fost disponibil.

Odată ce s-au făcut cele de mai sus, când reintri în aplicație, vei putea vedea filtrele care erau disponibile la data introdusă. Nu uitați să actualizați din nou data telefonului, astfel încât restul aplicațiilor să poată funcționa corect.

Trebuie remarcat faptul că dacă filtrul pe care doriți să-l utilizați din nou a fost eliminat din catalogul de lentile sau efecte, îl puteți căuta din nou în opțiune explorați mai multe lentile și acolo scrieți în bara de căutare numele filtrului menționat.

Cum să obțineți cele mai actualizate filtre Snapchat din aplicația dvs?

Dacă doriți să obțineți cele mai recente filtre oferite de platforma Snapchat, cel mai bun lucru este că verificați dacă aplicația dvs. are cea mai recentă versiune iar dacă nu dacă trebuie să-l actualizezi și pentru asta trebuie doar să urmezi acești pași:

 Dacă telefonul tău mobil are sistem de operare Android, Accesați Magazinul Play oficial și căutați aplicația Snapchat, odată ce o găsiți dacă vedeți că apare un buton de actualizare în lateral, faceți clic pe el, iar aplicația se va actualiza automat. Dacă nu vedeți niciun buton, înseamnă că aveți cea mai recentă versiune de Snapchat și trebuie doar să așteptați ca filtrele să apară singure.

Și în caz că telefonul tău au sistem de operare iOS pentru a verifica versiunea Snapchat este foarte asemănătoare cu ceea ce tocmai am menționat, adică mergi la magazinul oficial în acest caz App Store. Acolo trebuie să cauți aplicația Snapchat dacă va apărea butonul de actualizare apasă pe ea, iar dacă nu apare înseamnă că nu există nicio actualizare disponibilă.

În sfârșit, dacă doriți, este să aveți cele mai actualizate filtre din catalogul de obiective. ar trebui doar accesați opțiunea Explorați mai multe lentile, Odată ajuns acolo, faceți clic pe secțiunea de tendințe și veți putea vedea efectele și filtrele care sunt cele mai utilizate în rândul utilizatorilor.

De ce mobilul tău nu actualizează filtrele Snapchat și ce trebuie să faci pentru a-l remedia?

Dacă dintr-un motiv oarecare telefonul nu actualizează filtrele Snapchat acest lucru se poate datora mai multor motive și aici vă vom spune care sunt acestea și cum le puteți rezolva.

  • Primul motiv poate fi faptul că aplicația nu are cea mai recentă versiune și atunci ar trebui să-l actualizezi iar pentru aceasta urmează pașii pe care i-am menționat în partea anterioară.
  • Al doilea motiv este din cauza vitezei de internet pe care o ai in acel moment, iti recomandam ca daca folosesti date mobile sa schimbi conexiunea la o retea Wi-Fi.
  • În sfârșit, pentru a actualiza filtrele Snapchat de pe telefon a goli cache-ul a aplicației menționate. Deoarece acesta poate fi plin și poate fi motivul pentru care filtrele Snapchat nu sunt actualizate
  • Actualizarea va depinde foarte mult și de versiunea de iOS sau Android pe care o are dispozitivul tău, dacă este foarte veche, cel mai probabil, noile filtre să nu apară.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here