Care este folderul în care sunt salvate descărcările Android? - Ghid complet

Când folosim dispozitivul nostru Android și descarcăm un fișier, o imagine sau un videoclip, se întâmplă adesea să nu cunoaștem calea în care sunt stocate descărcările diferitelor aplicații, cum ar fi rețelele sociale, browserele și altele.

Dar ce se întâmplă dacă nu știm cum să găsim folderul în care se află diferitele descărcări pe Android-ul nostru?? Aici vă prezentăm o serie de pași, sfaturi și trucuri care vă vor ajuta să rezolvați această problemă rapid și ușor.

Index()
 1. Care este calea de stocare a descărcărilor din browser pe care o urmează fișierele Android?
  1. Descoperă-l din browserul tău mobil
  2. Urmărește-le din managerul tău de fișiere
 2. Care sunt căile de descărcare pe care le urmează fișierele din diferitele aplicații?
  1. pe whatsapp
  2. de pe instagram
  3. pe Twitter
  4. Cu Telegram
  5. Pentru cei de pe Facebook
 3. Cum poți schimba folderul în care merg toate descărcările unui mobil??
 4. Ce aplicații să folosiți pentru a compila toate descărcările într-un singur folder de pe mobil?
  1. Astro File Manager pentru Android
  2. Fișiere pentru iPhone

  Care este calea de stocare a descărcărilor din browser pe care o urmează fișierele Android?

  Diferitele dispozitive cu sistem Android, în cea mai mare parte, au de obicei o cale de stocare implicită pentru descărcările pe care le facem din unul dintre browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și chiar browserul care vine implicit pe telefonul nostru, acolo sunt două metode de a găsi cu ușurință respectivul folder, aceste metode utilizate sunt următoarele.

  Descoperă-l din browserul tău mobil

  • Începem prin a deschide browserul de pe dispozitivul nostru, de preferință trebuie să aveți software-ul Android actualizat.
  • În browser vom găsi câteva puncte în colțul de sus.
  • Apăsăm pe ele și introducem descărcări.
  • Apoi, faceți clic pe roata din partea de sus.
  • Aici putem vedea locația descărcărilor și chiar schimbă-l pe cardul SD dacă dorim.

  Urmărește-le din managerul tău de fișiere

  Pe de altă parte, avem și cea mai comună alternativă de a vizualiza și localiza folderul în care sunt stocate descărcările noastre, deoarece va trebui doar să accesați exploratorul de fișiere al dispozitivului nostru.

  Vom intra în stocarea sa internă, acum tot ce rămâne este să găsim un folder care se numește de obicei "Download" sau descărcări.

  Care sunt căile de descărcare pe care le urmează fișierele din diferitele aplicații?

  Ceva demn de menționat este că, nu toate descărcările vor fi stocate în același folder, deoarece este foarte obișnuit ca diferitele aplicații existente să ocupe un alt folder decât cel al browserului pentru a salva tot felul de conținut audiovizual, cum ar fi filtre, videoclipuri, note vocale și altele. Mai jos vă arătăm locația folderului de descărcări în unele dintre cele mai utilizate aplicații.

  pe whatsapp

  În cazul WhatsApp, acesta salvează fișiere, audio, imagini și altele în următoarea cale: Stocare internă / Android / Media / com.whatsapp/whatsapp/media. În acest traseu vom găsi diferite foldere în care, pe baza numelui său va fi conținutul intern că acestea au.

  de pe instagram

  Pe de altă parte, avem rețeaua socială Instagram, care stochează conținutul descărcat în folderul de descărcări, deoarece aplicația ca atare nu permite direct descărcarea conținutului, pentru aceasta sunt folosite aplicații sau unele software externe.

  pe Twitter

  În cele mai multe cazuri, la salvarea unei imagini, video sau fișier de pe platforma Twitter, acesta este stocat implicit în folderul de descărcări al stocării noastre interne și tot acest conținut poate fi vizibil la intrarea în galeria dispozitivului nostru mobil.

  Cu Telegram

  La fel ca și în cazul rețelei de socializare Twitter, fișierele pe care le descarcăm de pe Telegram pot fi localizate în folderul de descărcări dacă este un fișier, audio și altele, în timp ce dacă este o imagine sau un videoclip, se va putea vedea în galeria dispozitivului nostru Android.

  Pentru cei de pe Facebook

  Cu această ocazie, vom căuta pe dispozitivul nostru Android calea care ni se arată: Stocare internă / DCIM / Facebook. Toate imaginile descărcate vor fi stocate acolo, în timp ce, pe de altă parte, fișierele descărcate din aplicația Messenger sunt salvate în această locație: Memoria internă/Imagini/Messenger, vă recomandăm să actualizați Facebook la cea mai recentă versiune pentru ca fișierele din modul corect.

  Cum poți schimba folderul în care merg toate descărcările unui mobil??

  Toate acestea vor depinde de aplicația de unde descarcăm fișierele, deoarece, în general, calea de descărcare nu este modificată din configurația telefonului nostru, ci mai degrabă din aplicațiile sau browserele din care vom face descărcări, în acest caz vom folosi un browser de internet ca exemplu, modalitatea de a schimba calea de descărcare într-un browser este după cum urmează:

  • Pornim browserul nostru din meniul de aplicații.
  • Intrăm în setările Chrome din punctele din colțul de sus.
  • Apoi, vom glisa până găsim opțiunea de descărcare.
  • Vom activa opțiunea care spune "întreaba unde să salvezi fișierele".

  Acum de fiecare dată când începem o descărcare din browserul nostru, acesta ne va întreba unde vrem să salvăm fișierul, astfel încât să putem modifica folderul de descărcare după bunul nostru plac, acest proces este similar în restul aplicațiilor.

  Ce aplicații să folosiți pentru a compila toate descărcările într-un singur folder de pe mobil?

  Ceva ce nu mulți știu este că putem folosi aplicații pentru a salva toate descărcările într-un singur folder de pe dispozitivul nostru, aceste aplicații sunt următoarele.

  Astro File Manager pentru Android

  • Descărcăm aplicația Astro File Manager pe dispozitivul nostru, vă recomandăm să o descărcați din cea mai recentă versiune a Play Store.
  • Rulem aplicația și acceptăm toate permisiunile pe care le solicită.
  • Creăm folderul în care dorim să fie stocate fișierele.
  • Când descărcați un fișier, acesta ne va întreba cu ce aplicație dorim să-l descarcăm, selectați managerul de fișiere astro și configurați calea implicită.

  Fișiere pentru iPhone

  Funcția principală a aplicației Fișiere pentru iPhone este de a fi un manager de fișiere pentru a defini folderele, una dintre cele mai utile funcții ale sale este de a defini folderul de descărcare, funcție care se accesează din configurație, setări avansate și descărcări.

  O opțiune excelentă atunci când prezentați defecțiuni este să contactați asistența tehnică Android, deoarece problemele cu calea de descărcare sunt mai frecvente decât credeți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here