Care este semnificația pe Facebook a punctului albastru din povești? - Contacte

Încărcarea unei povești pe Facebook a crescut datorită posibilității de a vă conecta Facebook-ul cu Instagram și alte rețele sociale, deoarece, încărcând o poveste și partajând-o pe Facebook, prietenii tăi, pe lângă faptul că reacţionează și răspund la povestea ta printr-un mesaj, vor să poată păstra conectat la Messenger pentru a avea o comunicare mult mai directă și mai fluidă cu tine în orice moment.

Care este semnificația pe Facebook a punctului albastru din povești? - contacte
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, veți găsi și prieteni care nu au punctul albastru lângă numele lor, adică nu au aplicația de mesagerie a fost descărcată pe dispozitivele lor, pot comunica cu tine doar de pe Facebook-ul lor printr-un browser web.

Index()
  1. Unde se află celebrele puncte albastre din poveștile de pe Facebook??
  2. Ce diferențe există între contactele care au acel punct și cele care nu??
  3. Există vreo modalitate de a scrie pe Facebook unui contact care nu are punctul albastru?

Unde se află celebrele puncte albastre din poveștile de pe Facebook??

Odată ce încarci o poveste pe Facebook, aplicația va începe să raporteze dacă ai primit vreo reacție sau răspuns, precum și câți prieteni au văzut-o, cu particularitatea că chiar lângă numele prietenilor tăi apare un punct albastru. va aparea.

Prezența acelui mic Punct albastru înseamnă că acei utilizatori nu doar fac parte din prietenii pe care i-ai adăugat pe Facebook, dar sunt și conectați cu tine prin intermediul aplicației Facebook Messenger sau Messenger Lite. Pentru a localiza așa-numitul punct albastru puteți urma următorii pași:

  1. Introduceți-vă contul pe rețeaua de socializare Facebook.
  2. Continuați să postați o poveste și așteptați câteva minute pentru ca prietenii să înceapă să o vizioneze.
  3. Verificați-vă povestea și găsiți pictograma ochiului din stânga jos.
  4.  Verifică acolo cine ți-a văzut povestea.
  5. În vizualizări vei putea vedea prietenii care ți-au văzut povestea și chiar lângă numele lor vei vedea punctul albastru.

Ce diferențe există între contactele care au acel punct și cele care nu??

Când verifici lista în vizualizările poveștii tale vei putea observa toți prietenii care au văzut povestea menționată, totuși vei vedea că nu toți vor avea punctul albastru lângă numele lor, asta înseamnă că au nu au aplicația Facebook Messenger pe dispozitivele lor, adică nu sunt conectați cu tine prin Messenger.

Deci, punctul albastru indică faptul că acest contact, pe lângă faptul că este prietenul tău pe Facebook, are și în comun cu tine că folosește es aplicația de mesagerie pe dispozitivul tău, facilitând comunicarea cu acel contact, având în vedere duplicitatea posibilităților de mesagerie, întrucât a avea Messenger pe dispozitiv asigură fluiditate în conversații direct de pe mobil, cu trimiterea de fișiere, imagini sau videoclipuri prin Messenger.

Diferit abisal de cei care nu au punctul albastru în sensul că dacă nu au Messenger, aplicația lor de Facebook nu le va permite să-ți trimită mesaje direct, ci le va cere să descarce aplicația actualizată de Messenger.

Există vreo modalitate de a scrie pe Facebook unui contact care nu are punctul albastru?

După cum am menționat, contactele cărora le apare punctul albastru în dreptul numelui lor sunt cei care au aplicația Messenger pe dispozitivele lor mobile, adică pot vorbi astfel cu tine, dar prietenii care nu au punctul albastru, adică nu au această aplicație, pot comunica cu tine doar din versiunea web a Facebook.

Deci, nu există nicio îndoială că, dacă poți să le scrii persoanelor de contact care nu au un punct albastru, deoarece vor primi mesajele tale direct pe Facebook, dar dacă încearcă vizualizați mesajul dvs. din aplicația dvs. Facebook acest lucru îi va redirecționa să descarce Messenger, cu toate acestea, deschizându-și Facebook din browserul lor web, vor putea să discute în mod normal și să mențină o comunicare fluidă cu tine, indiferent dacă au un punct albastru sau nu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here