Care este semnificația pictogramei triunghi pe un Samsung?,

Astăzi, Samsung a devenit un brand cunoscut, deoarece mulți oameni folosesc aceste dispozitive și sunt considerate una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. De menționat că aceste telefoane mobile oferă multe avantaje, motiv pentru care sunt preferatele multora și pentru a profita de el în cel mai bun mod, trebuie să recunoști dacă bateria ta este originală. Odată ce îl avem, este obișnuit să observăm diferite pictograme din bara de stare, care demonstrează o funcție specifică.

Care este semnificația pictogramei triunghi pe un Samsung
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dar, una dintre aceste pictograme este triunghiul cu săgeți, această pictogramă poate fi văzută în diferite ocazii în timp ce folosim telefonul mobil. Cu toate acestea, nu este foarte clar ce indică, așa că merită întrebat:Care este semnificația pictogramei triunghi? În continuare, vă vom informa tot ce trebuie să știți.

Index()
  1. Care este semnificația triunghiului cu două săgeți?
  2. De ce apare acest simbol în bara de stare?
  3. Care sunt funcțiile pictogramei „modul de salvare a datelor”??
  4. Cum pot activa și dezactiva această pictogramă?

Care este semnificația triunghiului cu două săgeți?

În primul rând, telefoanele mobile Samsung au un număr mare de funcții și instrumente care ne pot deruta sau ne pot face să nu știm pentru ce sunt. Desigur, aceste telefoane anunță-ne întotdeauna a tot ceea ce se intampla, cu ajutorul led-ului de notificare. Dar, există funcții în bara de stare pe care nu le cunoaștem bine.

În cazul triunghiului cu două săgeți înseamnă „Modul de salvare a datelor”, Acesta este un proces care ne ajută să reducem datele consumate de diferite aplicații și de pe același telefon mobil; La fel, ne permite să reducem costurile lunare din cauza consumului excesiv de date. De fapt, aceasta este o funcție grozavă a acestor dispozitive, deoarece ne ajută foarte mult și reușesc să concuram și mai mult cu alte mărci, deoarece putem economisi consumul de date cu simplul act de a apăsa un buton.

De ce apare acest simbol în bara de stare?

Unul dintre locurile specifice în care putem vedea acest simbol este în bara de stare, pe care o vom găsi când glisăm degetul de sus în jos a telefonului mobil și veți vedea că se regăsește cu celelalte pictograme. În ceea ce privește acest simbol este în bara de stare, deoarece aceasta este secțiunea specifică pe care o are telefonul nostru mobil pentru a indica funcțiile sau notificările.

De asemenea, aici vei găsi tot felul de instrumente de dezvoltare care se desfășoară pe telefonul tău mobil. La fel, în acest domeniu poți vedea cu ușurință când datele sunt sau nu salvate, astfel încât să puteți lua previziunile necesare și să le configurați la ceea ce aveți nevoie. Amintiți-vă că este posibil să personalizați bara de stare, așa că dacă doriți să o modificați, aceasta este cea mai bună alternativă pentru dvs.

Care sunt funcțiile pictogramei „modul de salvare a datelor”??

Dacă atunci când folosiți telefonul mobil vedem pictograma cu triunghi și două săgeți, înseamnă că salvarea datelor este corect activată. În acest sens, va fi reduceți consumul de date dacă depindeți în principal de ei pentru a vă conecta la internet. În plus, modul de salvare realizează sarcini precum întreruperea execuției în fundal, oprirea ecranului sau dezactivarea opțiunilor de descărcare și redare.

La rândul său, cel mai bun lucru despre utilizarea dispozitivului de protecție de date este că vă puteți folosi dispozitivul cu liniște, în timp ce niciuna dintre aceste aplicații utilizați datele fără permisiunea dvs. De asemenea, vă puteți salva datele când utilizați aplicațiile preferate, deoarece acum sunt date când utilizați TikTok.

Cum pot activa și dezactiva această pictogramă?

Observarea pictogramei triunghi cu săgeți înseamnă că este activată. Dar, dacă nu mai vrei să-l folosești și doriți să le dezactivați Trebuie să introduceți setările telefonului mobil și în acest meniu să introduceți opțiunea 'Conexiuni'. Apoi, căutați opțiunea „Utilizarea datelor” pentru a selecta dispozitivul „Economisitor de date”, când veți intra în zona de sus, veți vedea un comutator. Aici, dezactivați butonul astfel încât să fie „Oprit” și astfel să îl puteți dezactiva.

Pe de altă parte, dacă doriți să-l activați din nou Trebuie să repetați procesul de introducere a setărilor și accesarea secțiunii de conexiuni. Apoi, introduceți caseta „Utilizarea datelor” și apoi selectați salvarea datelor, acum va trebui să glisați butonul pentru a activa datele și să vedeți din nou pictograma în bara de stare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here