Care este cel mai bun browser de internet în 2020? Aici vă spunem

Suntem într-o eră în care tehnologia predomină, aproape oriunde mergem există tehnologie și acces la Internet și din această cauză vom găsi o gamă largă de browsere pentru a profita de conexiunea la rețea, sunt atât de multe browsere, și toate pretind că suntem cei mai buni și rămânem mereu cu întrebareacare dintre ele va fi cel mai bun browser de internet din 2020?

De la începutul erei computerelor a fost necesar să existe un browser, așa cum era în anii 90, primul browser creat la CERN de Tim Berners-Lee, se numea WorldWideWeb, era destul de sofisticat și grafic la vremea lui, dar era funcțională doar în stațiile NeXT.

Care este cel mai bun browser de internet în 2020
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Dar ce este un browser web în sine??
  2. Cele mai folosite browsere în vremea noastră

Dar ce este un browser web în sine??

Sunt ceea ce sunt, pur și simplu programe care ne permit accesați web sau internet. La începutul mileniului, când se gândea la un browser web, un utilizator s-a gândit la unul dintre browserele care în prezent este o legendă din motive bune și rele, Internet Explorer.Desigur, de-a lungul timpului lucrurile din jurul nostru, inclusiv browserele, au evoluat. .

Există o mare varietate de browsere cu funcții foarte atractive și utile care fac viața mai ușoară utilizatorului în multe privințe, atât de mult încât ne permit să ne sincronizăm cu dispozitivele noastre Android sau iOS, dar important pentru noi acum este să le expunem la cele mai bune browsere web, nu numai rapid, dar au și varietate în utilizarea sa.

Vă vom explica principalele funcții ale acestora, restul vă vom lăsa pe seama dvs., astfel încât să puteți descoperi posibilitățile acestui software incredibil.

Cele mai folosite browsere în vremea noastră

unu. Google Chrome Este un browser open source care oferă o viteză mai mare și a fost creat de compania Google.Acest browser are caracteristici foarte utile, pe lângă faptul că are o interfață foarte prietenoasă și ușor de înțeles, are și capacitatea de a suporta aplicații web complexe .

Are extensii care vă permit să adăugați mai multe funcții foarte bune, cum ar fi un traducător de pagini, blocarea reclamelor nedorite, ortografia corectă și este cea mai utilizată astăzi, este atât de popular încât poate fi instalat chiar și pe televizoare inteligente noi. Pur și simplu una dintre cele mai bune și mai eficiente platforme de navigație din timpul nostru.

Totuși, procesul de instalare a acestui browser, în funcție de internetul tău, poate fi foarte greoi, așa că uită-te la bara semnalului tău pentru a nu avea complicații.

Două. MozillaFirefox Este un browser cross-platform, adică poate funcționa pe mai multe platforme, așa că nu te tăia cu sistemul de operare în care vrei să-l instalezi. O altă caracteristică este că este open source, îl poți modifica sau schimba componentele și este mai ușor, nu generează atât de multe procese ca Chrome.

De asemenea, are capacitatea de a instala extensii (inclusiv Npapi) care modifică în continuare browserul prin adăugarea de funcții de zi cu zi.

3. Microsoft Edge este un browser bazat pe Chromium și a fost creat de compania Microsoft, prima dată când a fost lansat sau văzut, a fost în 2015 pentru sistemul de operare Windows 10 și pentru celebra consolă Xbox One, ulterior a inclus suportul Cortana asistent virtual.

Spre deosebire de Internet Explorer, Edge are un motor de căutare mai avansat și avem și extensii pe care le găsim în Microsoft Store.

4. Operă este un alt browser care oferă multe funcții utile, mai ales dacă sunteți unul dintre cei care sunt foarte activi în rețelele de socializare, motivul pentru care subliniez acest lucru este pentru că vă permit să aveți o bară laterală cu posibilitatea de a utiliza direct rețele precum WhatsApp Web sau Messenger fără a fi nevoie de file alternative.

Are un motor de căutare Blink randat și are și versiuni compatibile pentru, pe lângă Windows, sisteme Android și Tablete.

Foarte recomandat persoanelor cu răbdare limitată cărora nu le place să călătorească de la o filă la alta, se recomandă actualizarea Java înainte de a instala pe computer, deoarece există posibilitatea să primiți o eroare când îl deschideți fără ea.

Și acestea sunt cele mai recomandate până acum, cele mai puternice există, înainte de a face o actualizare în cazul în care l-ați instalat deja, asigurați-vă că vă actualizați driverele, de obicei se întâmplă în cazurile în care browserul încetinește computerul când porniți.

Și se datorează acelui mic detaliu sau și atunci când computerul nostru este învechit și nu acceptă cerințele browserului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here