Creați o temă desktop pentru Windows 7

  • 2 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Desktop-ul in Windows, sau in orice alt sistem de operare, este zona de acces la aplicatii si fisiere, din acest motiv este important ca fundalul si elementele care il alcatuiesc sa permita o manevrare intuitiva si in acelasi timp un aspect atractiv. Windows 7 include, printre alte opțiuni inovatoare, capacitatea de a crea teme personalizate pentru desktop. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de una sau mai multe imagini pentru fundal, o culoare pentru marginea ferestrelor, meniul Start și bara de activități, sunetele care vor fi produse în funcție de acțiunea executată și screen saver-ul.

Pentru a crea o temă desktop trebuie să urmați pașii pe care îi indicăm:

unu.- Acces la Personalizarea ecranului

Faceți clic cu butonul din dreapta al mouse-ului pe orice parte goală a ecranului și selectați opțiunea Personalizează. Veți accesa fereastra care vă permite să schimbați efectele vizuale și sunetele echipamentului. Veți vedea, în partea din dreapta sus, toate temele pe care le-ați instalat și cea care este activă.

Două.- Selectarea fundalului desktopului

Dacă dați clic pe pictograma din dreapta jos cu acel nume, se va deschide o fereastră care vă permite, folosind butonul Răsfoire, să alegeți una sau mai multe imagini care să facă parte din fundal. Dacă alegeți mai multe, puteți indica cât de des trebuie să apară schimbarea de la unul la altul. De asemenea, puteți indica dacă modificarea se face secvenţial sau aleatoriu.

3.- Schimbați culoarea chenarelor ferestrei, a meniului Start și a barei de activități

Accesul la această opțiune se face din pictograma Culoare fereastră, în aceeași secțiune cu cea anterioară. Puteți selecta unul dintre cele care apar în eșantion și ulterior îl puteți personaliza modificându-i intensitatea. De asemenea, puteți indica activarea sau nu a transparenței și folosiți mixerul de culori, pentru a vă juca cu mai multe opțiuni.

4.- sunete

Indică sunetele pe care Windows trebuie să le arate în fiecare dintre acțiunile care sunt executate. În mod implicit, setările implicite sunt activate de sistemul de operare.

5.- Screen saver

Activați sau nu un screen saver dintre cele care sunt instalate.

6.- Salvați rezultatele

În panoul din dreapta, sus, apare, în cadrul secțiunii Temele mele, cel pe care tocmai l-ați creat. Dacă apăsați butonul dreapta al mouse-ului, apare un meniu cu două opțiuni, prima este să salvați tema pentru uz personal, a doua este să o salvați și să o partajați cu alte persoane. După ce ați selectat unul dintre cele două, va trebui să alegeți un nume. În al doilea caz va trebui să indicați și folderul în care urmează să salvați fișierul care conține pachetul. Așa că îl poți partaja oricând vrei.

  • 2 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here