Backup cu NTBackup

  • 0Partajări
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Este foarte important să păstrăm în siguranță configurațiile echipamentelor noastre, documentele, imaginile, videoclipurile și tot ce este în siguranță. O defecțiune fizică a hard disk-ului computerului nostru poate provoca o catastrofă. Pentru a evita acest lucru, putem folosi opțiuni precum cea pe care am menționat-o mai sus sau folosim instrumente incluse în sistemul de operare, dacă este Windows XP.

Daca ai Windows XP Pro nu trebuie sa instalezi nimic. NT Backup este deja instalat implicit. Dacă versiunea dumneavoastră a sistemului de operare este Home Edition, trebuie să accesați CD-ul de sistem și să continuați la instalarea utilitarului pentru a face copii de rezervă. Trebuie să urmați următoarea cale în interiorul CD-ului: VALUEADDMSFTNTBACKUP și faceți clic pe fișier ntbackup.M: Da.

În mod normal, începem procesul în modul expert, așa că trebuie să faceți clic pe butonul Ca urmare a. Ecranul care apare în continuare vă întreabă ce veți face. În cazul nostru vom selecta Faceți backup pentru fișiere și setări și vom face clic pe Ca urmare a.

Acum trebuie să decideți ce elemente veți include în backup. După ce ați făcut selecția, faceți clic pe Ca urmare a. Acum trebuie să indicați în ce unitate veți face copia și cum o veți numi. Ar trebui să rețineți că NT Backup nu copiază pe unități CD sau DVD. Dacă aveți doar un hard disk, va trebui să faceți copia pe acesta și ulterior să îl transferați pe CD sau DVD.

După ce faceți clic pe Ca urmare a În secțiunea anterioară, veți vedea un ecran care vă arată datele copiei pe care urmează să o faceți (Nume, Descriere, Conținut și Locație) și vă oferă posibilitatea de a specifica, în Opțiuni avansate, tipul de copiere care se face (Normal, Copiere, Incremental, Diferenţial sau Zilnic) şi, după indicarea acesteia, faceţi clic pe Ca urmare a Y Finalizați, pentru ca backupul să înceapă.

Vei primi, într-o fereastră, Informații despre selecție și apoi va începe procesul de copiere. Într-o fereastră veți primi informații despre proces: starea, progresul, timpul scurs, timpul rămas, fișierele procesate și octeții salvați.

Această copie de rezervă va fi disponibilă, oricând doriți, gata pentru a fi restaurată, de asemenea, cu NT Backup. De ce ar trebui să aveți grijă este să aveți copia de rezervă actualizată. Prin urmare, după ce faceți o primă copie, cu opțiunea Normal, este interesant că următoarele sunt Incrementale sau Zilnice.

Execuția aplicației se face urmând calea Start Run și tastând NTBackup. Va apărea Expertul de copiere de rezervă sau restaurare.

  • 0Partajări
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here