Controlați timpul de încărcare a paginilor site-ului dvs. cu Pingdom

 • 14 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Unul dintre factorii care influențează indexarea unui site web este timpul de încărcare a paginilor care îl formează. Google, Bing și Yahoo, pentru a numi cele mai importante trei motoare de căutare în acest moment, monitorizează din ce în ce mai mult acest detaliu. Dacă o pagină are nevoie de mult timp pentru a se încărca în mod regulat (să zicem mai mult de două secunde), motoarele de căutare nu o vor clasa în primul rând pentru cuvintele cheie care o definesc. Deși există mai multe cauze care pot întârzia încărcarea, pe lângă eficiența serverului care le conține, este important să cunoaștem timpul necesar pentru ca o pagină să fie afișată în browserul web, pentru, dacă este posibil, optimizarea aceasta.

Pingdom și timpul de încărcare a paginilor web

Dacă dorim să controlăm timpul de încărcare a paginilor site-ului nostru, putem folosi pingdom, un serviciu care ne oferă tot ce avem nevoie pentru el. Trebuie doar să includem o bucată de cod în toate paginile pe care dorim să le monitorizăm. Pentru a face acest lucru trebuie, în primul rând, să ne creăm un cont gratuit în serviciu prin accesare pingdom-ul meu.

completati formularul

După completarea tuturor câmpurilor (obligatorii) care sunt solicitate, printre care se numără și domeniul site-ului nostru, vom avea acces. Vom primi imediat un e-mail cu informații despre contul nostru. Pentru a completa datele site-ului nostru trebuie să facem clic pe meniu ROM, deasupra. Va apărea numele pe care l-am dat site-ului nostru, cu trei butoane în partea dreaptă. Butonul central, cu un fundal verde când stai pe el, este butonul de editare. Faceți clic pe el și faceți următoarele:

 • Verificați dacă domeniul și numele sunt perfect înregistrate.
 • Corectați fusul orar al site-ului dvs., dacă nu este corect, și faceți clic pe Salvare.
 • Copiați codul de mai jos și inserați-l în antetul (în zona) paginilor site-ului dvs.

Introdu codul

După introducerea codului în paginile site-ului dvs., dacă doriți să controlați timpul de încărcare și să examinați restul informațiilor furnizate, faceți clic pe primul buton (secțiunea ROM) care însoțește site-ul dvs. și selectați rezumat. Geana TIMP REAL, pe noul ecran, acesta vă va afișa informațiile de care aveți nevoie. Rețineți că aveți alte opțiuni (în partea de sus), precum și acces la toate meniurile. Dacă timpul de încărcare a paginilor este între 0 și 4 secunde, totul este în regulă. Dacă este între 4 și 16 secunde, nu merge atât de bine, dar poate fi tolerat. Peste 16 secunde, ceva nu este în regulă, foarte greșit.

Pluginuri pentru WordPress

Dacă site-ul dvs. rulează pe WordPress și nu doriți să introduceți codul de mai sus, puteți instala pluginul Real User Monitoring by Pingdom. După descărcare și activare, accesați noul submeniu care apare sub meniu pluginuri și introduceți ID-ul care se referă la site-ul dvs., setul de numere și litere care apare în codul scriptului de monitorizare pe care l-am indicat mai sus.

Acces

Pentru a activa serviciul, accesați My Pingdom.

 • 14 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here