Cât de des este actualizat „Cei mai buni prieteni” pe Snapchat - Trucuri”,

Snapchat are un algoritm care determină cine sunt cei mai buni prieteni ai tăi în această rețea socială. În acest sens, în acest articol vom vorbi despre respectivul algoritm și cât de des este actualizat pentru a-ți pune cei mai buni prieteni în această listă. În plus, se va explica ce înseamnă emoji-urile care apar lângă numele persoanei atunci când sunt cele mai bune prietene ale tale.

Index()
 1. Funcționează algoritmul celui mai bun prieten al lui Snapchat în timp real??
 2. Ce puteți face pentru a accelera actualizarea algoritmului?
  1. Trimiteți mesaje persoanei dorite în „Cei mai buni prieteni”
  2. Rezervă-ți timpul în aplicație pentru prietenul pe care vrei să-l adaugi pe listă
 3. Unde poți vedea lista cu cei mai buni prieteni pe care îi ai deja pe Snapchat?

Funcționează algoritmul celui mai bun prieten al lui Snapchat în timp real??

Cei mai buni prieteni sau cei mai buni prieteni de pe Snapchat sunt persoanele cu care comunici și interacționezi cel mai mult pe această rețea de socializare. În acest sens, această aplicație aduce cu ea un algoritm care identifică aceste contacte. Apoi, fixați aceste chat-uri într-o listă, astfel încât să poată fi contactate mai ușor, astfel încât să puteți continua să interacționați cu aceste persoane.

Toate contactele pe care le aveți pe Snapchat sunt localizate după ordinea interacțiunii cu acei oameni. Din acest motiv, în frunte se află oamenii cu care vorbești cel mai mult, adică cei mai buni prieteni. Dacă vorbești cu puțini oameni, vei avea puțini cei mai buni prieteni, poate unul sau doi. Puteți avea până la 8 cei mai buni prieteni pe Snapchat, astfel încât să puteți căuta și găsi multe persoane de contact de adăugat.

Timpul de actualizare a algoritmului este de o săptămână, așa că cei mai buni prieteni pot variază în fiecare săptămână în funcție de interacțiune ce ai cu persoana asta. Deși, în ultima vreme această actualizare se face în timp real, așa că dacă într-o zi vorbești mult cu o persoană, aceasta poate apărea printre cei mai buni prieteni a doua zi. În timp ce, dacă încetați să vorbiți cu acea persoană a doua zi, ea va renunța de pe listă.

Ce puteți face pentru a accelera actualizarea algoritmului?

Lista celor mai buni prieteni de pe Snapchat este dată de algoritm, totuși, este foarte ușor de manipulat. Ei bine, tu ești cel care deține controlul contului, așa că, odată cu interacțiunea cu persoanele din lista ta de prieteni, poți schimba poziția respectivelor contacte printre prietenii tăi, pentru a plasează-i ca cei mai buni prieteni

Trimiteți mesaje persoanei dorite în „Cei mai buni prieteni”

Cu cât ai mai puțini prieteni pe Snapchat sau cu cât mai puține conversații, cu atât este mai ușor să schimbi poziția celor mai buni prieteni. Dar dacă ați adăugat sau adăugat o mulțime de contacte și discutați cu multe dintre ele, vor fi necesare mai multe mesaje pe zi pentru a putea modifica poziția unui contact în cadrul celor mai buni prieteni ai noștri.

Deci, ceea ce trebuie să faceți pentru a modifica lista cu cei mai buni prieteni sau pentru a accelera algoritmul este Trimite mesaje persoanei pe care vrei să o treci pe acea listă. Cu toate acestea, rețineți că acest proces trebuie să fie constant. Ei bine, nu valorează nimic dacă într-o zi trimiți o mie de mesaje unei persoane, dar a doua zi nu trimiți niciunul. Deoarece algoritmul nu va face multe modificări în aceste cazuri.

Rezervă-ți timpul în aplicație pentru prietenul pe care vrei să-l adaugi pe listă

Dacă doriți să păstrați un prieten în zona de cel mai bun prieten, trebuie să petreceți mult timp cu acest utilizator. În această ordine de idei, trebuie să petreci mult timp vorbind cu această persoană, astfel încât algoritmul să observe mesajele constante și, prin urmare, să-l poziționeze drept unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. De asemenea, vă ajută să salvați instantanee ale acestui utilizator în amintirile contului dvs.

Cei mai buni prieteni în afară de faptul că au o secțiune specială în partea de sus a chat-urilor tale, Snapchat pune emoji-uri lângă numele persoanei. Există diferite emoji-uri care identifică tipul de prieteni pe care îi ai.

 • O inimă galbenă indică faptul că o persoană este cel mai bun prieten al tău pe Snapchat.
 • Când o inimă este roșie, înseamnă că acest utilizator este cel mai bun prieten al tău timp de două săptămâni.
 • Două inimi roz indică faptul că un utilizator este un Super BFF și a rezistat două luni ca cel mai bun prieten.
 • Emoji-ul cu ochelari spune că împărtășești cel mai bun prieten cu alte persoane.
 • Emoji-ul Fireball înseamnă că ai cel mai bun prieten cu care ești pe Snapstreak.
 • Un emoji zâmbitor înseamnă că împărtășești cel mai bun prieten cu altul dintre prietenii tăi Snapchat.
 • Un alt emoji zâmbitor indică faptul că sunteți cei mai buni prieteni cu un utilizator, dar acesta nu se numără printre cei mai buni prieteni ai dvs.
 • Smiley-urile indică cei mai buni prieteni care sunt într-o a doua ordine.

Unde poți vedea lista cu cei mai buni prieteni pe care îi ai deja pe Snapchat?

Pentru a vedea lista cu cei mai buni prieteni trebuie să intri în aplicația acestui serviciu sau în versiunea web a acestei aplicații.  Apoi, la început trebuie să faceți clic pe butonul prieteni, care este un balon care se află în partea de jos a ecranului din stânga. Apoi, trebuie să faceți clic pe Trimite catre  care se află în colțul din dreapta, sus.

Toți prietenii sau contactele pe care le aveți pe Snapchat apar acolo, unde sunt cei mai buni prieteni în fruntea listei, înainte de discuțiile recente. O altă modalitate de a intra în această listă este făcând clic pe o săgeată albastră din partea de jos a ecranului care te duce direct la secțiunea de prieteni. În acest fel poți vedea în ce poziție se află contactele tale în lista cu cei mai buni prieteni și poți discuta cu ei. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here