Verificarea erorilor, optimizarea și defragmentarea și eliberarea spațiului”,

  • 137 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Pe computerele Windows este convenabil să efectuați anumite optimizări din când în când. Cu aceasta, sistemul va funcționa mai bine și performanța va fi ridicată. Deși există mai multe moduri de a realiza optimizarea, astăzi vom prezenta trei instrumente pe care sistemul însuși le include. Cu ele vom putea rezolva unele erori, vom opri fragmentarea hard diskului și vom ajuta la eliberarea spațiului.

verificarea erorilor

Pentru a accesa acest instrument, care este responsabil pentru verificarea erorilor și corectarea lor ori de câte ori este posibil, trebuie să deschideți folderul PC-ul meu sau Echipă și, după ce ați selectat unitatea care găzduiește sistemul, faceți clic dreapta pe ea. Apoi selectați din meniul contextual Proprietăți. Se va deschide o fereastră cu mai multe file. Noi activăm Instrumente și apoi. faceți clic pe butonul Descoperi.

Dacă nu există erori, este normal să deschideți o fereastră de avertizare care să indice că nu trebuie să scanați această unitate. Dacă, în ciuda acestui fapt, doriți să continuați procesul (inutil), trebuie să faceți clic pe Examinare unitate. Dacă nu doriți ca procesul să înceapă, puteți face clic pe Anulare.

Optimizați și defragmentați unitatea

În aceeași fereastră anterioară, Instrumente, faceți clic pe butonul Optimizați. Se deschide o nouă fereastră cu trei butoane (în Windows 7, Windows 8 și 8.1 și Windows 10): A analiza, Optimizați Y Activati. Dacă facem clic pe primul, va începe o analiză a hard disk-ului și va fi afișat gradul de defragmentare, avertizând dacă optimizarea este necesară sau nu. Al doilea buton este folosit pentru a începe defragmentarea. Butonul Activati, este folosit pentru a efectua optimizarea automată sau nu (doar în Windows 7, Windows 8 și 8.1 și Windows 10).

curățarea discului

Pentru a activa acest utilitar, scrieți titlul anterior în caseta de căutare, după ce faceți clic pe butonul Start. Faceți clic pe rezultatul căutării și se va deschide fereastra de mai jos:

Dacă faceți clic pe butonul Curățați fișierele de sistem, toate fișierele care nu sunt necesare vor fi șterse, marcate în lista care apare în partea de sus. Această listă include fișiere temporare de Internet, miniaturi, fișiere dump de depanare, fișiere de program descărcate, fișiere jurnal de instalare și multe altele. Puteți indica pe cele pe care doriți să le ștergeți și pe cele pe care nu le doriți. astfel vei obține ceea ce îți dorești.

  • 137 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here