Cum să vă vizualizați poveștile Instagram după dată și loc? | acces organizat

Poveștile Instagram pe care le-ați încărcat în profilul dvs. sunt salvate în secțiunea arhivă. Unde le puteți vedea sortate după data la care au fost distribuite și locul în care ați fost. Acest articol vă va arăta cum să găsiți arhiva Instagram pentru vizualizați poveștile tale de pe Instagram după dată și loc.  De asemenea, se va explica cum este împărțit fișierul și ce se poate face cu fotografiile pe care le conține.

Index()
  1. Ce ar trebui să aibă povestea ta pentru a o putea găsi în arhiva organizată?
  2. Cum vă puteți vedea arhiva poveștilor pe Instagram?
    1. de pe computerul dvs
    2. Cu aplicația pentru Android sau iOS
  3. Care este modul de a vedea poveștile tale Instagram organizate pe locuri?
  4. Cum poți să vezi povestirile Instagram prietenilor tăi după dată și loc?

Ce ar trebui să aibă povestea ta pentru a o putea găsi în arhiva organizată?

Toate poveștile pe care le-ați încărcat în contul dvs. de Instagram sunt salvate într-o secțiune specială a contului dvs. În acest fel, puteți vedea conținutul vechi pe care l-ați distribuit în povești din 2017, data la care a fost creat fișierul. Această opțiune este valabilă numai pentru poveștile din contul tău, așa că nu vei putea vedea poveștile vechi ale altor persoane.

Dacă vrei să faci ca poveștile pe care le încarci să fie salvate în arhivă, trebuie să intri în profilul contului tău de Instagram. Apoi apăsați pe trei bare sau numită și pictogramă sandwich.  Când sunt afișate opțiunile, este necesar să introduceți setările contului.  În continuare, trebuie să intri în secțiunea de confidențialitate, unde se fac setările de confidențialitate ale contului.

In aceasta sectiune trebuie sa cobori printre optiuni pentru a o gasi pe cea care spune povesti, deschide acea sectiune pentru a intra in alta fereastra cu optiuni. Această fereastră va fi împărțită în secțiuni, printre care trebuie să vă localizați în salvat. Acolo, trebuie activați opțiunea care marchează salvarea în fișier.

Cum vă puteți vedea arhiva poveștilor pe Instagram?

Arhiva Instagram este împărțită în mai multe secțiuni, arhiva poveștilor, arhiva postărilor și arhiva live. În primul, vei găsi toate fotografiile pe care le-ai încărcat pe Instagram stories, pentru care trebuie să le salvezi pune-le așa cum sunt prezentate pe profil. Precum și pentru a le distribui din nou sau a le trimite ca mesaje.

În același mod, fotografiile și videoclipurile pe care le-ați încărcat în cont și apoi arhivate sunt salvate în arhiva publicației. În acest sens, fotografiile pe care doriți să le ascundeți din profil sunt salvate, dar nu sunt șterse.  Din acel fișier puteți prelua acele fotografii și le puteți pune înapoi în profilul dvs. În cele din urmă, în fișierul Streams veți găsi viețile pe care le-ați făcut pe Instagram.

de pe computerul dvs

Când utilizați computerul pentru a intra pe platforma web Instagram, nu este posibil să obțineți fotografiile arhivate. Ei bine, secțiunea de arhivă Instagram este disponibilă doar pentru aplicația mobilă a acestei rețele sociale.  Astfel încât nu poți intra în această secțiune și vizualizați postări și povești arhivate. De asemenea, nu puteți trimite fotografii sau videoclipuri în această secțiune de arhivă de pe web.

Cu aplicația pentru Android sau iOS

Pe de altă parte, din aplicația de mobil Instagram, trebuie să intri în contul tău și de acolo să mergi la profilul contului. Odată ajuns în acest loc, mergi în colțul din dreapta pentru a apăsa butonul barelor. Procedând astfel, se deschide o casetă pop-up care conține diverse opțiuni printre care apare fisierul.

Apoi trebuie să apăsați această opțiune pentru a merge la fișierul în care sunt salvate fotografiile. În partea de sus se vede numele fișierului pe care l-ați deschis iar dacă dați clic pe nume, se afișează meniul pentru a trece la celelalte fișiere.  În cazul apariției în arhiva publicației la deschiderea fotografiilor, ai doar două opțiuni. Eliminați fotografia din arhive pentru a o returna în profil sau ștergeți definitiv fotografia de pe Instagram.

Care este modul de a vedea poveștile tale Instagram organizate pe locuri?

În arhiva poveștilor găsiți fotografiile aranjate în mai multe articole. Prima care apare este data la care ai încărcat poveștile. De la prima fotografie până la ultima pe care ați încărcat-o arătând fotografiile în miniaturi.  În această opțiune, dacă ați încărcat două sau mai multe povești în aceeași zi, atunci vor apărea mai multe miniaturi ale fotografiilor.

Dacă glisați spre dreapta, puteți găsi fotografii aranjate pe un calendar pe luni ale anului.  Afișând zilele în care ați încărcat povești în cont cu un mic cerc cu conținutul fotografiei poveștii. În acest mod de comandă, dacă au fost încărcate mai multe povești în aceeași zi, vei putea să-l vezi doar pe primul care a fost încărcat în acea zi.

Cu excepția cazului în care dați clic pe data afișată pentru a vedea celelalte fotografii și pentru a găsi opțiunile de a le partaja sau de a le face prezentate. În cele din urmă, dacă glisați din nou spre dreapta, puteți găsi fotografii ordonate după loc sau locație unde ai fost atâta timp cât ai adăugat locație în istorie.

Cum poți să vezi povestirile Instagram prietenilor tăi după dată și loc?

Poveștile vechi de la prietenii tăi de pe Instagram nu pot fi vizualizate după ce timpul unei povești a trecut. Deoarece secțiunea arhivată sau arhivată este unică pentru fiecare profil.  Așa că poți vedea poveștile prietenilor tăi doar atunci când aceștia distribuie fotografii ca poveste în contul lor.  Veți putea vedea, de asemenea, publicațiile pe care le fac prietenii dvs. în profilurile lor respective și fotografiile sau videoclipurile pe care prietenii le-au trimis ca mesaj în contul dvs. de Instagram.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here