Încărcare leneșă a imaginilor în WordPress cu Lazy Load

  • 43 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Viteza de încărcare a paginilor unui site web este esențială pentru a primi vizite. Am vorbit deja despre asta de mai multe ori. Vă recomandăm să citiți Cu cât timpul de încărcare al unui site este mai scurt, cu atât mai bine.

Există mai multe elemente care influențează timpul de încărcare: găzduirea sau găzduirea web care conține site-ul, elementele externe care sunt incluse în pagină, scripturile CSS și JS, sau imaginile care fac parte din conținut, printre altele.

Pentru a vă asigura că încărcarea este cât mai rapidă posibil pe un site web administrat cu WordPress, este convenabil să aveți un plugin cache activ. Sunt câteva pe listă, nu prea multe, dar mai presus de toate iese în evidență WP Rocket, un plugin plătit care implementează tot ce este necesar pentru a realiza o optimizare remarcabilă a site-ului.

Printre diferitele configurații care pot fi activate în racheta wp este inclusă una menită să gestioneze timpul real de încărcare cu timpul perceput de imagini, iframe și videoclipuri. Încărcarea va avea loc de obicei atunci când vizitatorul derulează la partea din pagină care conține fiecare dintre elementele indicate.

Lazy Load pentru a optimiza încărcarea

Ne referim la un plugin gratuit, conceput de creatorii lui racheta wp, care este responsabilă de îndeplinirea celor indicate în paragraful anterior. Acest lucru reduce numărul de solicitări HTTP și timpul de încărcare.

Orice site creat cu WordPress trebuie să folosească pluginul pe care îl indicăm dacă nu aveți instalat WP Rocket sau alt plugin de cache, precum WP Fastest Cache Premium care acceptă această opțiune.

A considera

Cei responsabili pentru acest plugin ne spun următoarele despre el:

Puteți încărca leneș miniaturile, toate imaginile dintr-o postare sau text widget, avatare, emoticoane și cadre iframe. Nu se utilizează nicio bibliotecă JavaScript, cum ar fi jQuery, iar greutatea scriptului este mai mică de 10 KB«.

Cu LazyLoad De asemenea, este posibil să înlocuiți cadrele iframe ale videoclipurilor YouTube cu o miniatură. Aceasta presupune că nu există nicio întârziere în timpul de încărcare. Când vizitatorul face clic pe această imagine, videoclipul va începe redarea.

Pluginul acceptă inserarea anumitor funcții pentru a activa anumite opțiuni în CMS. Aceasta înseamnă retușarea codului, care este recomandat doar utilizatorilor experți. Niciuna dintre aceste setări nu este necesară pentru o funcționare perfectă a pluginului.

Acces

Pentru a cunoaște toate caracteristicile acestui plugin, trebuie să accesați Lazy Load. Vă recomandăm să citiți Cum să instalați un plugin în WordPress dacă există îndoieli cu privire la modul de a face acest lucru.

  • 43 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here