Cum și unde îmi pot schimba porecla sau numele în HouseParty?

Sistemele care funcționează pe Smartphone-uri au o gamă largă de posibilități de descărcare și instalare de aplicații în funcție de nevoile noastre. În prezent, mulți tineri și adolescenți folosesc aceste dispozitive mai mult decât orice pentru a socializa. a invata sa schimba porecla în HouseParty ar trebui să continui să citești următorul articol.

Unde și cum îmi pot schimba numele sau Nick în HouseParty
Vezi acest videoclip pe YouTube

Câte persoane pot interacționa în HouseParty? HouseParty este o aplicație foarte asemănătoare cu Skype și WhatsApp, cu diferența principală și este foarte atractivă, de altfel. Acea permite apeluri video de grup cu până la 8 persoane simultan. Au interacționat unul cu celălalt, nu numai pentru a vorbi sau a discuta, ci și pentru a se juca împreună și a se distra.

A fost pe net de câțiva ani, dar a câștigat popularitate atunci când a fost Achiziționat de compania de jocuri video Epic Games care i-a dat o notă de distracție care a avut un impact asupra comunității de tineri din întreaga lume. Ei bine, a reușit să aducă familia și prietenii mai aproape prin videoconferințele sale din aceeași cameră de chat.

Când creați un cont în această aplicație, atribuim un nume sau un pseudonim cu care vom apărea în rețea și toată lumea ne va putea identifica. Acest nume ne diferențiază între toți membrii și prietenii și este reprezentarea noastră, așa că este recomandat să folosim un nume adecvat. Este obișnuit ca la deschiderea contului să se folosească orice poreclă pentru a scăpa de necazuri și mai târziu să vrem să-l schimbăm dintr-un motiv sau altul.

Index()

Pași pentru a vă schimba numele sau porecla în HouseParty

În general, aceste tipuri de aplicații distractive pentru tineri oferă diverse opțiuni pentru ca utilizatorii să se simtă confortabil pe Internet. Prin urmare, unul dintre lucrurile care permite modificați rapid și ușor, este porecla cu care v-ați înregistrat utilizatorul; in asa fel incat, daca ai verificat ca numele tau nu este corect, atunci il poti schimba.

Pentru a începe procesul de schimbare a poreclei, va trebui să deschideți HouseParty și introduceți cu datele dvs. așa cum faceți de obicei. În partea din stânga sus a ecranului, veți vedea o față zâmbitoare și fericită pe care o veți atinge pentru a accesa următorul ecran. Unde vor apărea sugestiile cu numele posibililor prieteni (Prieteni).

În același loc, deasupra și în stânga, veți apăsa pictograma roții dințate sau roată dințată care vă va duce la linkul cu un alt ecran care conține un meniu, veți selecta Edit Profile. Toate informațiile și datele pe care le-ați adăugat la crearea contului vor apărea în continuare. Și acolo va trebui să schimbați numele care va apărea ca ID.

Trebuie remarcat faptul că structura HouseParty, în ciuda faptului că este în limba engleză, este foarte ușoară și simplă. Ei bine, se adresează unei comunități de tineri ținând cont că nu este potrivit pentru copiii sub 13 ani, cu atât mai mult este ușor pentru înțelegerea lor.

Importanța utilizării unui nume potrivit în HouseParty

Eventual la crearea contului dvs nu ai acordat prea multă atenție numelui pe care ar trebui să-l folosești. Dar pe măsură ce dezvoltați aplicația, ați observat că s-ar putea să fiți confundat cu altcineva. Numele acela este foarte riscant sau nu este de acord cu prietenii pe care începi să-i cunoști și dă o imagine proastă despre tine, oricum.

Poate preferi să folosești porecla cu care toată lumea te cunoaște și cea cu care te-ai obișnuit deja; sau pur și simplu doriți să vă alăturați numele și prenumele astfel încât nu te pot deruta.

Oricare ar fi cazul, cu acest nume toate te vor cunoaste si te vor cauta. Profita de oportunitatea pe care ti-o ofera aceasta aplicatie si modifica nickname-ul pe care il folosesti in prezent pentru unul mai potrivit cu tine si care sa arate ca esti unic intre toate. Anunțați-le prietenilor că vă vor putea aduce cu acel nume nou în rețea. Astfel nu vei pierde contactul.

Folosește rețelele sociale în mod responsabil, fără intenția de a răni sau deranja pe cineva, ci dimpotrivă, de dragul de a-i ajuta pe ceilalți. Distrează-te, distrează-te, învață, împărtășește cu familia și prietenii într-unul singur 'petrecere în casă'. Unde toți sunt împreună, dar protejați și în siguranță, datorită confortului și beneficiilor pe care ți le oferă HouseParty ca instrument de comunicare și divertisment.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here