Cum să verificați un cont Instagram personal sau de afaceri? - metoda simpla

Respectarea regulilor Instagram și menținerea unui comportament adecvat atunci când interacționați pe rețeaua de socializare este esențială pentru a obține verificarea unui cont personal sau de afaceri, deoarece metoda de solicitare a statutului respectiv este destul de simplă și va depinde în mare măsură de felul în care acționezi pe rețeaua de socializare, informațiile pe care le furnizați și respectarea de bază a reglementărilor Instagram.

Index()
 1. Ce cerințe trebuie să țineți cont pentru a vă verifica contul de Instagram??
  1. Contul trebuie să fie real și public
  2. Profilul trebuie să fie complet și autentic
 2. Cum să vă faceți contul de Instagram eligibil pentru verificare?
  1. Fiind sincer și postând regulat
 3. Cum să solicitați verificarea contului dvs. din setările Instagram?
  1. Confirmați identitatea cu o imagine oficială

Ce cerințe trebuie să țineți cont pentru a vă verifica contul de Instagram??

Securitatea în Instagram este importantă pentru a exista încredere în acele conturi, Ei bine, fie că faci o postare sau decizi să creezi un thread public în poveștile tale de Instagram, cei care te urmăresc se vor simți mai confortabil dacă ai un cont verificat și pentru a realiza acest lucru, este important să îndeplinești niște cerințe:

Contul trebuie să fie real și public

Dacă vrei ca Instagram să îți acorde verificarea unui cont, trebuie să fie o persoană reală, deoarece de asta va depinde sinceritatea pe care o arăți în conținutul de interes pe care îl distribui constant pe rețeaua ta de socializare interacționează cu adepții tăi, Ei bine, așa provoci acel sentiment de siguranță și liniște având un cont public și fără nimic ascuns.

De aceea, este important să fiți cu adevărat responsabil pentru cont și să nu aveți alții conectați la rețeaua de socializare pentru a vă asigura că acesta este autentic și disponibil pentru toți utilizatorii aplicației, deoarece nu l-ai setat la privat, oferindu-le urmăritorilor și Instagramului tău încredere că nu ai nimic de ascuns.

Profilul trebuie să fie complet și autentic

Pentru ca contul este al tau, datele pe care le pui in biografie vor trebui sa fie autentice, de asemenea, este important sa fii cat mai specific atunci cand iti oferi datele in biografie, pentru ca daca acestea sunt incomplete sau prost hranite va da un sentiment de nesiguranță adepților tăi, pentru că ceea ce vrei este să arăți lumii un aspect transparent și că cu datele succinte pe care le adaugi acolo toată lumea te poate cunoaște.

Cum să vă faceți contul de Instagram eligibil pentru verificare?

Dacă doriți ca contul dvs. de Instagram personal sau de afaceri să fie eligibil pentru o insignă de verificare, trebuie să vă asigurați publica conținut de interes pentru toată lumea în rețeaua de socializare, provoacă constant interacțiune cu urmăritorii tăi și execută strategii etice pentru a câștiga mai mulți adepți, o astfel de activitate poate fi întotdeauna monitorizată prin analiza datelor statistice de pe Instagram pentru a-ți cunoaște urmăritorii, ce le place să postezi și cum să-ți faci conținutul mai interesant.

Fiind sincer și postând regulat

Comportamentul pe care îl ai în rețeaua de socializare va fi cheia pentru a putea faceți contul dvs. de Instagram eligibil pentru o insignă de verificare albastră, Ei bine, a fi sincer și a păstra etica atunci când îți faci publicațiile este esențial pentru asta, deoarece imaginea ta sinceră va fi foarte valoroasă în acest proces, așa că este important să ții cont de câteva detalii:

 • Asigurați-vă că postați în mod constant conținut de știri adevărat și relevant pentru utilizatorii Instagram.
 • Actualizați-vă în mod regulat profilul și biografia, adăugați informații noi pentru a-ți menține urmăritorii la cunoștință despre informațiile de bază despre tine care apar în timp, acest lucru va oferi un sentiment de securitate și onestitate în profilul tău.
 • Reîmprospătează-ți frecvent peretele, făcând noi publicații, organizându-ți imaginile, poveștile evidențiate, pentru că dacă vei face contul tău să arate atractiv din punct de vedere estetic, vei atrage mai mulți adepți și vei demonstra celorlalți autenticitate.
 • Atenție la activitatea pe care o desfășurați în afara rețelei de socializare Instagram, pentru că totul se știe pe web, așa că dacă aveți o pagină legată sau alte rețele de socializare și faceți publicații, acestea trebuie să mențină și o imagine bună în lumea digitală.

Cum să solicitați verificarea contului dvs. din setările Instagram?

Dacă ați îndeplinit principalele cerințe pentru a aplica pentru o insignă de verificare pe Instagram, cum ar fi postați în mod constant conținut demn de știri și interesant, creșteți adepții, afișați o biografie destul de informativă și păstrați comportamentul conform regulilor rețelei de socializare, atunci puteți face cererea astfel:

 1. Introduceți aplicația Instagram recent actualizată și accesați profilul dvs. din cercul situat în colțul din dreapta jos al aplicației.
 2. Acum deschideți meniul celor trei linii pe care le veți vedea mai sus și în dreapta.
 3. Selectați linia de configurare pentru a alege opțiunea numită cont.
 4. Apoi puteți apăsa opțiunea de verificare a cererii și puteți introduce datele solicitate de aplicație pentru a trimite cererea.

Confirmați identitatea cu o imagine oficială

Când completezi formularul pe care Instagram îți cere să soliciti verificarea contului tău, treci la includerea categoriei la care consideri că face parte contul tău, încorporând numele tău de utilizator, porecla cu care ești cunoscut popular și numele tău real. . , care va fi verificat atunci când atașați imaginea oficială a actului dumneavoastră de identitate, care va avea o relevanţă mai mare deoarece se desfăşoară o procedură importantă legată de politicile de aplicare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here