Cum să verificați un profil Badoo procedură pas cu pas

Badoo este unul dintre cele mai bune aplicații de întâlniri în prezent, printre primii pași pe care trebuie să-i urmăm atunci când instalăm aplicația este, pe de o parte, să ne creăm contul și apoi să îl verificăm pentru a nu avea nicio problemă când adăugăm și discutăm cu contactele noastre.

Cum să verifici un profil Badoo Procedură pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Avantajul de a ne verifica profilul este că atunci când dorim să adăugăm o persoană, aceasta nu va avea niciun motiv să se îndoiască de noi. Profilurile neverificate par adesea suspecte, iar oamenii tind să le evite. Dacă aplicația nu este pe placul tău, îți poți șterge contul oricând.

Index()
  1. Ce este verificarea contului pe Badoo??
  2. La ce folosește să ai un cont verificat în Badoo?
  3. Care este procedura de verificare a profilului meu pe Badoo?
    1. De pe serverul web
    2. Cu aplicația mobilă
  4. Este posibil să verifici un profil fals în Badoo?
  5. Cum putem identifica dacă un profil este verificat sau nu??

Ce este verificarea contului pe Badoo??

Procesul de verificare ai cusut ca să te asiguri că ești cine spui că ești în aplicație. Acest lucru se face dintr-o serie de teste, unde algoritmul aplicației va detecta caracteristicile noastre și, de asemenea, poziția pe care o avem.

Acest proces este simplu și ușor de efectuat, doar aveți nevoie de camera dispozitivului dvs și urmați câțiva pași. Acest lucru a început să fie aplicat din cauza proliferării conturilor false, care în multe cazuri au fost folosite pentru a face escrocherii prin intermediul aplicației. Din acest motiv, toți utilizatorii trebuie să își verifice contul atunci când este creat.

La ce folosește să ai un cont verificat în Badoo?

Verificarea profilului este solicitată în principal pentru a garanta o conviețuire sănătoasă în cadrul aplicației. Acest lucru se datorează multiplelor plângeri depuse de utilizatori care au fost victime ale înșelătoriilor sau fraudei prin profiluri false. Din acest motiv, cererea cereți utilizatorilor să-și verifice profilul și adăugați, de asemenea, date personale, cum ar fi numărul de telefon.

Prin verificarea contului nostru, este mai dificil pentru noi să avem un raport sau pentru ei să ne blocheze contul din cauza lipsei de date. Din aceste motive, cel mai bine este să ne verificăm contul la scurt timp după ce ne-am creat contul. Odată ce avem contul verificat, putem începe să interacționăm cu oamenii și chiar să aflăm cine ne place în aplicație.

Care este procedura de verificare a profilului meu pe Badoo?

Procesul de verificare este simplu și se poate face atât pe telefonul mobil, cât și de pe computer. Totuși, trebuie să ai în vedere că pentru a o face de pe un PC, va trebui să ai o cameră web pentru a putea face fotografia.

De pe serverul web

Pentru a ne verifica de pe serverul web, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne autentificăm. Cu aceasta putem accesa configurația profilului nostru public, dacă ne uităm aici vom vedea o filă numită verificare. Dacă facem clic pe el vom avea acces la verifica-ne prin intermediul unei fotografii. Va trebui să facem fotografia și să o trimitem la server pentru a verifica informațiile.

Cu aplicația mobilă

Pentru a vă verifica profilul, ceea ce va trebui să faceți este accesați fila de verificare, acesta este chiar deasupra chat-urilor. Dacă aveți un cont nou, această opțiune va fi prima care va apărea pe pagina principală.

Odată ce intrăm în această secțiune, ni se va afișa o listă cu tot ceea ce putem verifica, aceasta include fotografii, Facebook, Instagram, card de credit, printre altele. În general, primul lucru pe care trebuie să-l verificăm este aspectul nostru printr-o fotografie.

Dacă introducem această opțiune de verificare, ni se va afișa o imagine a unui model făcând un gest. Ceea ce va trebui să facem este să ne facem o fotografie prin copierea gestului modelului și apoi trimițându-l în aplicație.

Dacă totul merge bine, aplicația ar trebui să vă verifice imediat identitatea, pe de altă parte, dacă doriți să respectați fiecare dintre posibilele verificabile, sunteți în dreptul dumneavoastră. Dar cu toate acestea, nu este nevoie să verificați toate opțiunile.

Este posibil să verifici un profil fals în Badoo?

Anterior au existat multe reclamații legate de profiluri false, așa că a fost implementat procesul de verificare. deci oamenii pot fi calmi și în siguranță în timp ce discutați prin aplicație.

Din păcate, procesul nu este încă perfect, deci poate fi supus unor erori, din acest motiv cel mai bine este să fii atent când folosești acest tip de aplicație.

Cum putem identifica dacă un profil este verificat sau nu??

Pentru a afla dacă o persoană este verificată, va trebui pur și simplu să mergi la profilul ei și să te uiți lângă numele ei. Daca gasesti un simbol cec albăstrui atunci înseamnă că persoana este verificată. Dacă nu aveți nimic similar, înseamnă că profilul nu a fost încă verificat. Trebuie remarcat faptul că acest lucru nu înseamnă că profilul este fals, pur și simplu nu a îndeplinit încă această cerință.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here