Cum să vizualizați și să ascultați sunetul salvat pe Instagram Reels din alte videoclipuri

Instagram este o rețea de socializare în care poți încărca conținut audiovizual, este în prezent una dintre cele mai utilizate aplicații din lume și unul dintre pionierii în conținutul fotografic. Din acest motiv fiecare au actualizări mai distractive iar un ultim pe care l-a avut este secțiunea 'Reels' cu care poți încărca videoclipuri scurte cu efecte sau fire publice cu autocolante .

Reels-urile sunt alcătuite din video și audio pe care le puteți încărca sau obține de pe aceeași platformă pe care alți utilizatori au distribuit-o, puteți salvați pentru a fi folosit de dvs. mai târziu , dar dacă le-ați salvat și acum nu le puteți obține de unde le puteți găsi? Dacă vrei să-l descoperi, continuă să citești că ți-o vom arăta în continuare.

Index()
 1. Cum să salvați sunetul unui videoclip Reels pe Instagram?
 2. Unde să vezi sunetele Reels pe care le-ai salvat pe Instagram?
 3. Cum să reutilizați sunetul salvat pe Instagram pentru a vă crea propriile Reels?
  1. Utilizați audio-urile originale
 4. Cum să cauți muzică pe Instagram pentru a o adăuga la Reels?
 5. Care sunt cele mai virale suuri de folosit pe Instagram Reels?

Cum să salvați sunetul unui videoclip Reels pe Instagram?

Pentru a putea salva sunetul unui videoclip în secțiunea Reels nu este atât de complicat pe cât ar putea părea de care aveți nevoie actualizați aplicația și o conexiune bună pe internet, îl veți putea salva urmând acești pași:

 • Deschideți aplicația Instagram și accesați secțiunea Reels.
 • Alegeți un videoclip pe care doriți să îl salvați pentru a-l folosi mai târziu.
 • Selectați locul unde apare numele melodiei, care se află în partea de jos a videoclipului.
 • Odată ajuns acolo, se va deschide o nouă secțiune în care vor apărea videoclipurile care folosesc și audio.
 • Vei vedea că în partea de sus primești un buton pe care scrie 'Salvare audio' pe care trebuie să-l apăsați.

Unde să vezi sunetele Reels pe care le-ai salvat pe Instagram?

După ce salvați audio, întrebarea de un milion de dolari este, unde a fost salvat? ?, iar adevărul este că asta rămâne înregistrat într-o secțiune a aplicației mai mult nu este descărcat pe dispozitiv ca atare și îl puteți obține astfel:

 • Trebuie să deschizi în aplicația Instagram din contul în care ai salvat audio-ul.
 • Apoi intră în camera Instagram unde faci povești și dă clic pe secțiunea Reels.
 • Fiind în partea de înregistrare Reels va încărca toate instrumentele pentru a putea înregistra, în partea stângă a ecranului veți vedea 'Audio' pe care trebuie să apăsați.
 • Când sunteți acolo, trebuie să intrați în secțiunea „Salvat”, unde puteți vedea toate sunetele sau melodiile pe care le-ați salvat anterior.

Cum să reutilizați sunetul salvat pe Instagram pentru a vă crea propriile Reels?

Partea Reels din Instagram este foarte similar cu modul în care funcționează aplicația TikTok, unde audio-urile create de diferiții utilizatori ai platformei sunt mereu reciclate, creând astfel audio-urile în tendințe. Îl poți personaliza adăugând voci sau selectând doar fragmentul care te interesează.

Pentru a le crea, trebuie să deschideți Reels așa cum ați face de obicei, să alegeți melodia pe care ați salvat-o și să utilizați anumite instrumente în funcție de ceea ce doriți să obțineți, în cazul voice-over-ului Trebuie să utilizați butonul „Microfon” unde ceea ce spuneți va fi înregistrat și va apărea în videoclip. În cazul în care doriți să utilizați un anumit fragment al cântecului, o puteți face atunci când selectați doar muzica, deoarece va apărea o bară în care puteți să vă deplasați între fragmente și să îl alegeți pe cel care vă place cel mai mult.

Utilizați audio-urile originale

În Reels nu numai că poți folosi audio-uri care se află în cadrul platformei, dar le poți crea și publica propriile tale personalizate. Acest lucru se face, de obicei, lăsând sunetul original al videoclipului pe care doriți să-l utilizați și apoi salvați-l ca propriul audio, o altă modalitate este crearea audio de la zero cu aplicații externe pentru a le publica ulterior, adăugând melodii blânde împreună cu voci sau adăugând fragmente din alte videoclipuri, filme sau seriale pe care le-ați tăiat pentru ca ulterior să poată fi publicate.

Cum să cauți muzică pe Instagram pentru a o adăuga la Reels?

Instagram Reels are în prezent o funcție pentru a găsi muzica pe care doriți să o adăugați la videoclipul dvs. Nu este atât de complicat, ci dimpotrivă, este foarte ușor de utilizat. Pentru aceasta, trebuie să aveți este numele melodiei sau cunoașteți numele artistului. Le puteți găsi în felul următor:

 • Deschideți aplicația Instagram așa cum faceți de obicei.
 • Accesați pictograma camerei pe care o găsiți în colțul din stânga sus, unde înregistrați poveștile.
 • Apoi trebuie să deschideți secțiunea „Tamburi”.
 • Introduceți unde scrie „Audio”.
 • Veți vedea că aveți două opțiuni, acestea sunt salvate și recomandate. În partea de sus se vede o bară de căutare care este cel pe care ar trebui să-l folosești.
 • Introduceți în motorul de căutare numele melodiei pe care doriți să o găsiți, dacă este disponibilă va apărea în opțiuni.
 • Când îl găsiți, faceți clic pe el și vă va încărca să îl utilizați.
 • Alege fragmentul melodiei pe care vrei să-l folosești și acum poți înregistra sau edita rolele.

Care sunt cele mai virale suuri de folosit pe Instagram Reels?

Când vrei ca videoclipurile tale Reels să aibă multă acoperire și vrei să obții mai mulți urmăritori pe Instagram, ar trebui să știi că muzica joacă un rol fundamental , deoarece te pot ajuta să devii viral și de aceea alegerea sunetului la înregistrare este importantă. Trebuie să utilizați audio-uri care sunt în tendințe în acest moment și le puteți identifica în felul următor:

 • Audio la modă pe TikTok
 • Alegeți melodii noi sau melodii care sunt difuzate peste tot.
 • Accesați secțiunea Reels și vedeți care sunt tendințele sau audio-urile care se repetă cel mai mult.
 • Fii ghidat de tendințele muzicale de pe platforme precum Spotify. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here