Cum să vezi și să trimiți autocolante de pe WhatsApp Web? - Personalizează-ți autocolante

Folosirea autocolantelor în WhatsApp a dus la o îmbunătățire a conversațiilor difuzate de această rețea de socializare. Deoarece prin aceste autocolante puteți exprima stări, fraze sau pur și simplu puneți gesturi cu autocolantele de mișcare. Din aceste motive, va fi explicat aici cum să vezi și să trimiți autocolante din versiunea web a WhatsApp, veți putea, de asemenea, să știți cum să creați, să descărcați sau să salvați aceste instrumente utile.

Cum să vizualizați și să trimiteți autocolante de pe WhatsApp Web? - Personalizați-vă autocolante
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum să obțineți autocolante pentru WhatsApp Web?
  1. De la Google Play Store
  2. creându-le
 2. Cum să trimiți autocolante personalizate pe computer prin WhatsApp web?
  1. Trimiteți autocolante ca „Fotografie”
  2. Redirecționarea autocolantelor de contact
 3. Cum pui autocolante WhatsApp web în favorite'?
 4. Autocolantele WhatsApp sunt aceleași cu autocolantele web WhatsApp??

Cum să obțineți autocolante pentru WhatsApp Web?

Când deschideți un chat WhatsApp, trebuie să faceți clic pe litera zâmbitoare care se află în partea stângă a barei de scriere. Aceasta deschide secțiunea de emoji unde puteți găsi o mulțime de emoticoane, inclusiv noul trandafir roșu. În această parte trebuie să te uiți în partea de jos a ecranului unde apar trei opțiuni. Primul este emoji-urile, al doilea este locul unde sunt GIF-urile și ultimul este locul unde sunt salvate autocolante.

Prin deschiderea acestei secțiuni puteți găsiți categoriile de autocolante în partea stângă sus a acestui meniu. În primul rând apare un ceas care înseamnă cele mai folosite autocolante pe cont propriu. Lângă ea apare o stea unde sunt salvate autocolantele pe care le-ați pus ca favorite iar la final este o ceașcă de cafea unde sunt autocolantele implicite WhatsApp.

Toate aceste autocolante vor fi în formă de cupă cu fețe în funcție de starea lor de spirit. Revenind la bara de sus, în dreapta se află a încercuit plus simbolul +. Acesta este folosit pentru a adăuga mai multe autocolante în această secțiune, să vedem cum se poate face acest proces din Magazinul Play sau cu creații.

De la Google Play Store

Dacă doriți să căutați și să adăugați stickere pentru WhatsApp, puteți căuta aplicații în Magazinul Google Play. În acest magazin există nenumărate aplicații care conțin tot felul de autocolante pentru diferite situații sau contexte. Prin urmare, ar trebui să deschideți doar acest magazin și caută autocolante pentru whatsapp, Când faceți acest lucru, vor apărea diferite opțiuni în care trebuie să alegeți decalcomanii preferate.

Atingând pe semnul plus (+) despre care am menționat anterior, puteți descărca autocolante în cadrul aplicației WhatsApp în sine sau în versiunea web. Prin urmare, atunci când apăsați acest buton, această rețea vă va duce la un meniu cu un număr mare de autocolante și simbolul de descărcat apare lângă el. Puteți previzualiza toate decalcomanele înainte de a descărca.

creându-le

Există aplicații care sunt folosite pentru a vă crea propriile autocolante folosind fotografii. De fapt, puteți chiar să creați autocolante în mișcare din clipuri video sau GIF-uri. Puteți găsi aceste aplicații de la Google sau chiar în magazinele virtuale de aplicații mobile.

Una dintre principalele aplicații pentru realizarea acestor autocolante se numește Stiker maker. Care poate fi găsit gratuit în Magazinul Google Play. În aceasta, doar adăugați o fotografie din galerie de telefon pentru a crea un autocolant. Acolo, imaginea este plasată într-un șablon deja tăiat la dimensiunea acestor decalcomanii. De asemenea, puteți adăuga text deasupra fotografiei, dacă doriți.

Cum să trimiți autocolante personalizate pe computer prin WhatsApp web?

Pentru a trimite autocolante personalizate de pe un computer utilizând WhatsApp Web, trebuie au autocolantul descărcat. Atunci trebuie doar să trimiteți acest autocolant ca și cum ați atașa un emoji sau un Gif. De asemenea, puteți trimite mesaje cu autocolante ascunse pentru a păstra mesajele în siguranță.

Trimiteți autocolante ca „Fotografie”

Pentru a le trimite ca fotografii ai două opțiuni diferite, prima este să fi descărcat o imagine mare. De fapt asta ar fi mai mult o fotografie decât un autocolant prin urmare, trebuie doar să efectuați procedura de atașare a unei fotografii. Adică apăsați pe pictograma clip sau cameră și căutați imaginea cu sticker.

Cealaltă modalitate este să fi descărcat autocolantul pe dvs set de dimensiuni standard. Dacă acestea sunt realizate cu aplicații speciale, acestea vor fi atașate automat la WhatsApp. Pentru a le trimite, trebuie să atingeți fața emoji și să căutați secțiunea autocolante. Aceasta va avea o secțiune unică pentru creații

Redirecționarea autocolantelor de contact

În cazul în care ați văzut un autocolant și v-a plăcut, trimiteți-l unui prieten WhatsApp îl poți redirecționa fără să îl adaugi la propriile autocolante. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să țineți apăsat stickerul cu cursorul până când opțiunile sunt afișate în bara de sus a chat-ului.

Opțiunile vor apărea aici pentru a răspunde, salva la favorite, elimina stickerul și, respectiv, distribuie. După acestea veți găsi săgeata care vă permite să redirecționați mesajele, așa că trebuie să faceți clic acolo pentru a trimite stickerul. Apoi, trebuie să alegi contactul căruia îi vei primi mesajul și în final să apeși pe trimite.

Cum pui autocolante WhatsApp web în favorite'?

Punerea autocolantelor în favorite vă va permite să le salvați în secțiunea privată pentru a le putea trimite și a le folosi oricând doriți. După cum am menționat când facem această procedură, aceste autocolante sunt în secțiunea stea și le puteți căuta și folosi oricând doriți. Pentru a le adăuga trebuie doar să ține autocolantul apăsat până când opțiunile apar în partea de sus. Apoi trebuie să faceți clic pe opțiunea stea pentru ca acest decal să rămână salvat.

Autocolantele WhatsApp sunt aceleași cu autocolantele web WhatsApp??

Contul web WhatsApp este același cu cel pe care îl aveți pe mobil, doar că este afișat pe computer. Prin urmare, autocolantele pe care le aveți în versiunea mobilă vor apărea și în versiunea web. Asa de dacă sunt la fel și le poți găsi în aceeași secțiune sau în chat-urile cu prietenii tăi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here