Cum să-ți vezi filtrele preferate pe Snapchat - cele pe care le folosești cel mai mult

Cheia pentru care rețeaua de socializare Snapchat a rămas printre cele mai folosite de tineri este, fără îndoială, datorită varietății sale mari de filtre distractive cu care îți poți decora fotografiile sau videoclipurile scurte, aplicația are în jur de douăzeci de filtre implicite, deși cu siguranță ai deja modificat şi a adăugat mai multe la lista ta de favorite a folosi.

Cum să-ți vezi filtrele preferate pe Snapchat - cele pe care le folosești cel mai mult
Vezi acest videoclip pe YouTube

Printre avantajele aplicației se numără manevrarea sa simplă, așa că stabilirea unor filtre Snapchat ca favorite și accesarea acestora este deja ceva foarte comun, odată ce te-ai hotărât să-ți faci instantaneul poti intra de la camera, Dacă chiar și atunci când faci asta nu le poți vedea, trebuie să fie pentru că nu le folosești activ, așa că dacă ai probleme majore, ar trebui să verifici asta mai întâi.

Index()
 1. Care este modalitatea de a adăuga un filtru la favoritele tale Snapchat?
  1. Alegerea filtrului pe care doriți să-l salvați
 2. Cum arată filtrele din favoritele tale Snapchat?
  1. Dacă doriți să vedeți filtrele preferate pe care le-ați salvat
  2. Când vrei să vezi cele mai folosite filtre din lume
 3. Cum să ștergi un filtru care se află în favoritele acestei aplicații?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a recupera filtrul pe care l-ați eliminat din favorite?

Care este modalitatea de a adăuga un filtru la favoritele tale Snapchat?

Modul corect de a adăuga un filtru la favorite este un act la fel de ușor pe cât este de a reproduce instantaneele în aplicație, există două moduri de a genera filtre noi chiar dacă acestea au fost create de o altă persoană sau de programatori într-un mod oficial , le puteți face pe ambele utilizări fără distincție și le puteți salva, în raport cu cele făcute de alți utilizatori pentru a face acest lucru trebuie din următorul punct:

Alegerea filtrului pe care doriți să-l salvați

Primul selectați-l pe cel care v-a atras atenția și încercați-le, odată ce faceți acest lucru le puteți seta ca favorite în butonul de jos al ecranului, când faceți clic acolo, veți fi adăugat acel filtru la lista personalizată de efecte, ceea ce înseamnă că este salvat în aplicație și puteți Găsiți-l ușor de ușor data viitoare.

Cum arată filtrele din favoritele tale Snapchat?

Personalizarea în lista filtrelor tale pentru snaps-urile tale se formează direct, odată ce faci procesul pe care l-am numărat noi, în același mod poți accesați-l folosind camera al aplicației dvs., chiar și acolo puteți găsi filtrele ascunse pe care le-ați deblocat, faceți clic pe cel care credeți că este cel mai amuzant sau pe cel care credeți că este cel mai frumos pentru a o folosi.

Această secțiune are la dispoziție două moduri de a vizualiza filtrele pe care le căutai:

Dacă doriți să vedeți filtrele preferate pe care le-ați salvat

Dacă v-ați făcut deja lista cu efectele preferate și încă nu știți cum să o accesați, doar trebuie să urmați acești pași astfel încât să le puteți obține în mod eficient în orice moment:

 1. Intră în aplicația oficială Snapchat.
 2. Accesați camera.
 3. În partea de jos trebuie să plasați degetul și să glisați în sus.
 4. În noua filă, vor fi afișate diferitele opțiuni de filtrare.
 5. Faceți clic pe cel pe care doriți să-l utilizați și gata, puteți captura snap-ul și îl puteți încărca pentru ca persoanele de contact să-l vadă.

Când vrei să vezi cele mai folosite filtre din lume

Pentru a explora alte filtre, o puteți face în două moduri, primul este făcând procesul anterior, doar că trebuie să faceți clic pe fila unde scrie tendințe iar odată ce ai toate opțiunile o poți selecta pe cea care ți-a plăcut cel mai mult pentru a-ți face fotografii sau videoclipuri. Sau a doua modalitate este prin plasarea numelui filtrului în motorul de căutare și odată ce îl obțineți, utilizați-l.

Cum să ștergi un filtru care se află în favoritele acestei aplicații?

Dacă credeți că efectul unui filtru nu mai este același, devine repetitiv sau pur și simplu nu mai provoacă același efect, ar trebui să îl eliminați din listă și să le oferiți altora o șansă, pentru a face acest lucru trebuie doar să mergeți la sectiunea de favorite urmand pasii anteriori, localizati efectul sau filtru apasati timp indelungat pana apare optiunea de informatii, dupa ce ati selectat aceasta din urma veti vedea inima rosie, atingeti pe ea si dezactivati ​​optiunea de favorite.

Ce trebuie să faceți pentru a recupera filtrul pe care l-ați eliminat din favorite?

Unele mode revin mereu și cu filtre snapchat la fel se întâmplă și așa, așa că dacă speri să recuperezi un filtru vechi sau doar vrei să faci niște fotografii cu el pentru distracție, printre cele mai simple modalități de a face acest lucru este să te întorci la tendințe și să-l iei. Dar dacă vă amintiți specificații precum data, puteți să o faceți din setările aplicației și să introduceți specificațiile pe care le solicită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here