Cum să vezi tot istoricul accesului la contul tău Gmail? - Android, iOS sau PC

Utilizarea Gmail este una dintre cele mai utile și obișnuite activități de pe web datorită acesteia conectați cu contul Google care guvernează dispozitivul și aplicațiile dvs., din acest motiv este important să vedeți tot istoricul accesului la contul dvs. pentru a verifica dacă totul este în ordine, detectând orice activitate suspectă de intrare în cont fără acordul dvs. și în acest fel să puteți pentru a lua măsurile de securitate și confidențialitate necesare pentru a vă proteja Gmail la timp.

Index()
 1. Este important să verificați autentificarea la contul dvs. de e-mail?
 2. Cum puteți verifica ultimele acțiuni și conectări în Gmail?
  1. Cu aplicația mobilă
  2. de pe computerul dvs
 3. Cum să procedați dacă detectați dispozitive neautorizate în contul dvs. Gmail?

Este important să verificați autentificarea la contul dvs. de e-mail?

Confidențialitatea e-mailurilor dvs. poate fi în joc dacă nu controlați în mod constant tot ceea ce este legat de conectați-vă la contul dvs. Gmail, Pentru aceasta, este necesar să revizuiți frecvent istoricul de acces la contul dvs. și să verificați că acestea coincid cu cele pe care dvs. înșivă le-ați realizat de pe dispozitivele dvs., evitând astfel problemele pe care alte persoane încearcă să le introducă sau au intrat în contul dvs. fără dvs. consimţământ.

Ținând cont de importanța controlului accesului la contul dvs. de e-mail, nu este posibil să faceți acest lucru numai prin verificarea detaliile autentificărilor recente, dar poți întări securitatea adăugând verificarea în doi pași pe care ți-o oferă Google, pentru aceasta nu va trebui decât să mergi la setările de securitate ale contului tău Google și să activezi această dublă verificare care presupune înregistrarea unui dispozitiv mobil la care Google va suna sau să vă trimită un mesaj cu un cod de verificare de conectare.

Cum puteți verifica ultimele acțiuni și conectări în Gmail?

Trebuie doar să verificați istoricul accesului la contul menționat mai sus de pe oricare dintre dispozitivele dvs. și astfel veți ști din ce dispozitiv, browser și adresa IP S-a facut intrarea in contul tau, adica vei observa in ce dispozitive este deschis Gmail, aceasta verificare se poate face atat de pe telefonul mobil cat si de pe PC.

Cu aplicația mobilă

Dacă vă aflați că vă utilizați e-mailul prin aplicația Gmail actualizată pentru dvs Dispozitiv mobil Android sau iOS și vrei să verifici cele mai recente autentificări ale contului tău și să știi astfel de pe ce tip de dispozitiv au introdus, pe lângă alte date specifice de interes, trebuie doar să urmezi această procedură simplă și rapidă:

 1. Intrați în meniul de opțiuni de configurare al dispozitivului dvs. mobil.
 2. Derulați în jos până când găsiți secțiunea „Google”.
 3. Continuați să faceți clic pe opțiunea de a vă gestiona contul Google.
 4. Găsiți linia „Date și confidențialitate” pe care o puteți vedea în partea de sus a ecranului.
 5. Acum accesați secțiunea numită „Setări istoric”.
 6. În cele din urmă, alegeți opțiunea „Activitatea mea” și găsiți cea mai recentă activitate în Gmail.

de pe computerul dvs

În cazul în care ești folosind Gmail pe computer Poți verifica constant activitatea contului tău, de pe ce dispozitiv a fost consultat, la ce dată, țara și adresa IP care a fost folosită, pentru asta poți urma acești pași simpli:

 • Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă introduceți contul Gmail de pe computer.
 • Apoi mergeți în partea dreaptă jos a ecranului unde se află cea mai recentă activitate a contului.
 • Trebuie să faceți clic pe „Detalii” și se va deschide imediat o casetă.
 • În acea casetă poți verifica toate detaliile ultimelor acțiuni și autentificări ale contului tău.

Cum să procedați dacă detectați dispozitive neautorizate în contul dvs. Gmail?

Dacă ți-ai verificat contul de Gmail și ai detectat activitate suspectă, adică ai observat în lista de venituri unele pe care nu le-ai făcut cu dispozitivele tale autorizate, atunci este timpul să consolidați măsurile de securitate ale contului dvs protejându-vă Gmail și, desigur, contul Google pe care cu siguranță l-ați conectat la dispozitiv, făcând următoarele:

 • În fereastra mică în care se află istoricul intrărilor dvs. din Gmail, trebuie să apăsați caseta care spune „Închideți toate celelalte sesiuni deschise de pe Web” pentru a vă asigura că, dacă e-mailul dvs. este deschis pe un alt dispozitiv, treceți imediat la deconectați-vă de pe orice dispozitiv.
 • După aceea, în aceeași fereastră veți vedea opțiunea de a vă schimba parola, faceți clic acolo și schimbați parola Gmail pentru a preveni salvarea precedentei pe dispozitivul persoanei care vă deschide Gmail fără permisiunea dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here