Cum să văd e-mailurile mele „Necitite” din Gmail cu aplicația sau site-ul web?

În Gmail veți putea primi toate e-mailurile dorite, dar nu le puteți organiza pe cele citite de alții, deși aveți opțiunea de a crea etichete și de a vă organiza căsuța de e-mail, pentru a păstrați mesajele necitite separate. Dar trebuie să știți că acest lucru se aplică noilor mesaje pe care urmează să le primiți.

Dacă ați citit deja mesajele la întâmplare și doriți vizualizați toate e-mailurile necitite, poți folosi mai multe trucuri care sunt foarte utile, deoarece un mesaj necitit iese în evidență peste celelalte și este foarte incomod să răsfoiești căsuța de e-mail căutându-le. Puteți folosi aceste trucuri sau sfaturi pe dispozitivul mobil sau pe computer.

Index()
 1. Cum puteți accesa lista de e-mailuri „Necitite” în Gmail?
  1. Cu aplicația mobilă
  2. De pe site
 2. Cum să faci ca e-mailurile „Necitite” să ajungă întotdeauna în partea de sus a căsuței de e-mail?
  1. În aplicația dvs. pentru Android sau iOS
  2. Folosind site-ul oficial
 3. Ce ar trebui să faceți pentru a marca un e-mail Gmail ca citit?

Cum puteți accesa lista de e-mailuri „Necitite” în Gmail?

Gmail este serviciul Google pentru e-mailuri, acest instrument este disponibil pe toate dispozitivele cu acces la internet. Deci, așa cum poți accesați lista de corespondență necitită este urmatorul:

Cu aplicația mobilă

Din Play Store poți descărca aplicația Gmail, pentru a-ți accesa mai ușor inbox-ul, dar trebuie să știi că atunci când îți revizuiești mesajele, acestea sunt organizate pe categorii, sunt și a amestecat cititul din necitit. Deoarece este foarte lung să navigați prin categorii și să căutați aceste e-mailuri, ceea ce puteți face este următorul:

 1. Deschideți aplicația Gmail, desigur, trebuie să fiți autentificat.
 2. Faceți clic pe cele 3 dungi orizontale din colțul din stânga sus și accesați secțiunea „Principal”.
 3. Introduceți în bara de căutare „is:unread” și apăsați Enter.
 4. Veți vedea lista de mesaje necitite și gata.

Un fapt important pe care trebuie să-l știți este că puteți crea foldere în Gmail și filtre pentru a organiza Gmail, în acest fel filtrele create sunt aplicate în versiunea mobilă și Web la fel ca cu etichetele.

De pe site

Dacă doriți să separați e-mailurile citite de cele necitite pentru a șterge mesajele dintr-un cont Gmail, trebuie să știți că acest proces este mai ușor de pe site, deoarece ecranul extins ne permite să vizualizați diferite categorii cu numărul de mesaje necitite in acelasi timp. De asemenea, pentru a accesa lista completă de necitite, trebuie să faceți următoarele:

 1. Deschideți serviciul Gmail de pe site.
 2. În bara de căutare, tastați „is:unread” și apăsați Enter.
 3. Ne uităm la lista de mesaje necitite și atât.

Un fapt important pe care ar trebui să-l știți este că acest truc arată toate mesajele necitite indiferent în ce etichete sunt stocate. Adică lista afișată este completă la maximum.

Cum să faci ca e-mailurile „Necitite” să ajungă întotdeauna în partea de sus a căsuței de e-mail?

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să configurați ca acestea să apară primele în căsuța de e-mail. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

În aplicația dvs. pentru Android sau iOS

Nu contează dacă folosești un telefon Android sau un iPhone, trebuie să știi că pentru ca e-mailurile necitite să apară întotdeauna la început, singurul lucru va fi modificați o setare din aplicație și nu din setările dispozitivului. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Deschideți aplicația Gmail, desigur, trebuie să fiți autentificat.
 2. Faceți clic pe cele 3 dungi orizontale din colțul din stânga sus și accesați secțiunea „Principal”.
 3. Intra in configuratie si alege emailul dorit in cazul in care ai mai multe, altfel intra direct.
 4. Faceți clic pe „Inbox”.
 5. Bifați caseta „Necitit mai întâi” și ați terminat.

Folosind site-ul oficial

 1. Deschideți serviciul Gmail de pe site.
 2. Faceți clic pe pictograma roată pentru a intra în „Setări”.
 3. Faceți clic pe bara „Vedeți toate setările”.
 4. Faceți clic pe fila „Inbox”.
 5. Acolo unde scrie „Tip de primit”, schimbăm valorile implicite în „Nu se citește mai întâi”.
 6. Faceți clic pe „Salvați modificările” și ați terminat.

Un fapt important pe care ar trebui să-l știi este că poți efectuați această modificare pe un singur dispozitiv. Procedând astfel, toate arată acest tip de configurație, la fel cu etichetele, veți observa că dacă creați una pe mobil, aceasta este afișată în versiunea Web.

Ce ar trebui să faceți pentru a marca un e-mail Gmail ca citit?

Când vizualizați mesaje necitite, același eu nu va fi îngroșat, ceea ce înseamnă că a fost deja citit. Acesta este este suficient doar introducerea mesajului. Dar dacă nu doriți să accesați mesajul și doriți să-l marcați ca citit, tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația Gmail de pe mobil sau de pe site-ul dvs. web.
 2. Introduceți eticheta dorită.
 3. Selectați un e-mail.
 4. Faceți clic pe pictograma „Marcați ca citit” reprezentată de un plic deschis situat în bara de sus.

Un fapt important pe care ar trebui să-l știi este că poți selectați toate e-mailurile dorite, Aveți chiar și opțiunea de a le selecta pe toate în același timp, dacă utilizați trucul 'is:unread', vă va fi mai ușor să marcați toate mesajele necitite ca citite, deoarece o veți face în toate etichetele în același timp.

De asemenea, dacă aveți vreo problemă vizualizați e-mailurile necitite în gmail cu aplicația sau site-ul, nu ezitați să consultați suportul tehnic Google, pentru a rezolva orice tip de eroare legată de serviciul Gmail.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here