Cum să văd istoricul mesajelor mele pe Snapchat? - Preluați conversații

Snapchat este o rețea de socializare care există de ceva timp pe piață în care poți încărca imagini și videoclipuri scurte care durează doar 24 de ore, iar această aplicație s-a remarcat pentru că atunci când vorbești într-un chat mesajele private pe care le trimiți sunt șterse automat citit instantaneu, ceea ce vă ajută să aveți mai multă intimitate.

Pentru că funcționează cu acest format, s-ar putea ca la un moment dat să aveți nevoie au acces la aceste mesaje snapchat șterse, indiferent dacă sunt recente sau vechi pentru a rezolva orice problemă sau dacă trebuie doar să știi câteva informații pe care le avea un mesaj și le poți obține prin istoric. Dacă nu știi cum să îl urmărești și vrei să înveți, află mai jos cum să o faci.

Index()
  1. Ce metode puteți folosi pentru a vizualiza istoricul mesajelor dvs?
    1. Descărcați datele dvs
    2. Folosește Spyic
  2. Cum vă puteți vedea istoricul Snap pe Snapchat?

Ce metode puteți folosi pentru a vizualiza istoricul mesajelor dvs?

Există mai multe metode prin care puteți urmări istoricul mesajelor dvs. în Snapchat, dar vă vom arăta în acest caz două. Una care folosește aplicația în sine fără a fi nevoie să instaleze niciuna separată, iar cealaltă care este o soluție bună cu care dacă trebuie să descărcați o aplicație externă pentru ca aceasta să funcționeze.

Ceai Vă recomandăm să utilizați metoda 1 ca primă opțiune, deoarece aceasta are mai puțină procedură, așa că vă va fi mai ușor să o faceți, de asemenea, dacă nu aveți puțin spațiu de stocare intern, acest lucru va fi mai bine cu dvs. și dacă acest lucru nu funcționează așa cum doriți sau vedeți că este mai complicat, o puteți încerca pe a doua, astfel încât să vă puteți vizualiza istoricul și o puteți face cu următoarele metode:

Descărcați datele dvs

Cu această procedură puteți accesați informațiile din diferitele dumneavoastră istorii cum ar fi autentificarea, achizițiile pe care le-ați făcut, instantaneele, contul dvs., chat-urile etc. O faci în felul următor:

  • Tu ar trebui autentificați-vă la conturi.sna snapchat.com pe dispozitivul dvs. mobil.
  • Continuați să faceți clic unde scrie „Detaliile mele”.
  • Apoi trebuie să selectați opțiunea „Trimiteți cererea” pe care o găsiți în partea de jos a ecranului mobilului dvs.
  • Veți primi un link Snapchat către e-mailul pe care l-ați folosit pentru a vă crea contul și care trebuie verificat, unde vor apărea toate datele dvs. din diferitele istorii.
  • În sfârșit, trebuie apăsați linkul pentru a descărca automat datele de unde puteți obține istoricul mesajelor dvs. sau cele de care aveți nevoie în mod special.

Folosește Spyic

Această a doua metodă este foarte eficientă și constă în descărcarea Spyic, una dintre cele mai bune aplicații pentru a putea monitoriza rețeaua socială Snapchat cu care puteți avea acces complet la istoricul aplicației. Poate fi instalat pe dispozitivele unde aplicația Spyic este compatibilă și poate fi descărcat prin App Store sau Play Store.

Acest lucru funcționează ca și cum un spion secret cu care poți monitoriza și accesați mesajele sau alte informații relevante pe care le are contul dvs., pentru a-l utiliza trebuie să urmați acești pași:

  • Descărcați aplicația de pe telefon prin intermediul magazinului care vă folosește dispozitivul.

  • Trebuie să porniți sau să creați contul Spyic.
  • Atunci trebuie să faci setările dispozitivului țintă care în acest caz va fi Snapchat.
  • Conectați-vă la Snapchat în cadrul aplicației împreună cu acreditările.
  • După ce faceți acest lucru, veți putea vedea istoricul conversațiilor dvs.

Cum vă puteți vedea istoricul Snap pe Snapchat?

Termenul Snap se referă la o fotografie sau un videoclip pe care îl puteți partaja în cadrul Snapchat unuia sau mai multor prieteni la fel ca mesajele acestea sunt șterse automat după ce le vizualizați, așa că uneori veți dori să le accesați din nou.

Pentru a mai arunca o privire asupra ei, trebuie apăsați cu degetul pe pătratul roșu care se află în chat și apoi faceți clic pe casetă pentru a reda fotografia sau videoclipul, trebuie să fiți conștienți de faptul că odată ce l-ați jucat din nou nu o veți mai putea vedea. De asemenea, dacă părăsiți ecranul „Prieteni” înainte de a-l privi din nou, nici nu vă va permite să îl priviți.

Singura alternativă pe care o ai pentru a putea continua să o vezi de câte ori vrei este să faci o captură de ecran a paginii, dar acesta este un risc dacă vrei ca persoana care ți-a trimis fotografia să nu observe, deoarece va fi anunțat că tocmai l-ați făcut să captureze.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here