Cum să vezi instantaneele salvate în amintirile Snapchat? - Accesați-vă conținutul

Se iubesc adesea vizualizați amintirile salvate în aplicație. Pentru a face acest lucru, conectați-vă și glisați în sus de pe camera Snapchat. Când faceți această opțiune, vor apărea amintirile stocate.

Faceți clic pe memoria pe care doriți să o vedeți, odată selectată puteți face ce doriți cu ele, editați-le, adauga-le la fotografii sau ștergeți-le. Este posibil să fii surprins de un mesaj care spune că contul tău Snapchat este blocat în timpul pornirii, depanează-l cu asistență.

Index()
  1. Cum să vizualizați un Snap salvat în amintiri folosind data creării?
  2. Care sunt opțiunile pe care le au Snaps-urile salvate?
    1. Acțiune
    2. Elimina
    3. Editați Snap-ul
    4. Ascundeți Snap-ul
  3. Cum se activează backup-ul memoriilor?
  4. Cum să faceți private Snaps-urile care sunt în amintiri?

Cum să vizualizați un Snap salvat în amintiri folosind data creării?

Accesați din nou ecranul principal al aplicației, chiar acolo unde se află camera, apoi glisați degetul de jos în sus pentru a afișa amintirile. În partea de sus, plasați simbolul lupei. Când faceți clic acolo, va fi afișată o căutare inteligentă, faceți clic pe 'Snap' și trageți manual conținutul după dată, exemplu '25 octombrie'. 

Care sunt opțiunile pe care le au Snaps-urile salvate?

Când revizuiți 'Snap', sunteți liber să alegeți ce doriți să faceți cu ele, trebuie doar să faceți clic pe memoria în cauză. Când se deschide, vizualizați-l în partea din dreapta sus și apăsați pe cele trei puncte, va fi afișată o fereastră pop-up în care apar opțiuni, cum ar fi „Editați snap-ul”, „Ascundeți snap-ul”, „Share” sau „Delete”. Există, de asemenea, funcții pentru a edita, trimite sau adăuga Snap la favorite.

Acțiune

Pentru a partaja un Snap, accesați camera Snapchat, trageți degetul de jos în sus, în fereastra de memorii, apăsați pe cel preferat și selectați punctele. Faceți clic pe „Trimiteți Snap”. Când faceți acest lucru, va apărea o fereastră în care puteți scrie o legendă, veți găsi, de asemenea, o listă de utilizatori, pe care îi puteți selecta pentru a trimite Snap-ul sau chiar „Partajare către altă aplicație”. 

Elimina

Este cea mai drastică opțiune, accesați din nou meniul Snap parcurgând pașii anteriori, faceți clic pe conținutul dorit, selectați din nou cele trei puncte, de acolo apăsați pe funcția „Eliminați Snap”. În fereastra afișată, confirmați operația apăsând butonul gri pe care scrie „Ștergeți” și gata. Dacă doriți să ștergeți o fotografie încărcată din galerie pe Snapchat, o puteți face, deoarece procesul este similar cu cel obișnuit.

Editați Snap-ul

Din lista de amintiri, selectați-o pe cea care vă place, faceți din nou clic pe cele trei puncte, selectați „Editați Snap”, opțiunile creative de editat pe Snapchat vor fi afișate automat și se găsesc în partea din dreapta sus, la fel sunt identificate prin simboluri. Cu ele puteți scrie texte, autocolante, muzică, link-uri și etichete, puteți, de asemenea, să decupați și să adăugați opțiunea prietenilor dvs. de a stoca Snap-ul. 

Ascundeți Snap-ul

Alege din nou memoria pe care o dorești, apasă din nou pe cele trei puncte, selectează 'Ascunde Snap (doar pentru mine)', este micul rătăcire de care ar trebui să ții minte, deoarece doar pentru tine Snap-ul va fi ascuns. Mai tarziu faceți clic pe fraza roz care spune „Numai pentru mine” și atât. Cu toate acestea, pentru a avea mai multă securitate, puteți adăuga o cheie rapidă.

Această cheie vă va ajuta să aveți mai mult control atunci când doriți să ascundeți un Snap, în cazul în care cineva îți ia telefonul fără permisiune și vreau să intru în ea. Este posibil să trebuiască să rezolvați eroarea 910 din Snapchat în timpul procesului, când terminați, utilizați aplicația ca de obicei.

Cum se activează backup-ul memoriilor?

Deschide aplicația Snapchat, din camera principală faceți clic pe profil, selectați simbolul în formă de nucă care se află în dreapta sus, derulați în jos până găsiți secțiunea „Amintiri” și apăsați pe el. Există trei opțiuni, 'Stocare', în care trebuie să bifați caseta care scrie 'Smart Backup'. 

A doua opțiune spune „Salvare locații” și „Buton Salvare” pe ea, selectați „Amintiri și rola camerei”, ultima opțiune spune „Salvați automat fotografiile din povestea mea”, selectați „Automat”. salvează în amintiri'. Cu această combinație de configurații veți avea un backup sigur pe care să-l recuperezi oricând vrei.

Cum să faceți private Snaps-urile care sunt în amintiri?

Pentru a face o memorie privată, trebuie să setați o cheie rapidă. Pentru a face acest lucru, accesați ecranul principal, unde se află camera, trageți degetul în sus, în fereastra de amintiri selectați opțiunea 'Numai pentru mine'. Odată acolo trebuie setați o parolă numerică, scrie-l pe cel preferat și apasă pe următorul, scrie din nou parola pentru a confirma și gata. 

Reveniți la Snaps, atingeți conținutul dorit și apoi selectați cele trei puncte, apoi apăsați pe 'Ascunde Snap-ul (doar pentru mine)'. Prin urmare, accesați fereastra principală Snap și accesați din nou opțiunea „Numai pentru mine”, vizualizați memoria pe care tocmai ați adăugat-o și repetați procesul după cum este necesar. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here