Cum să văd interacțiunile unui utilizator pe Twitter de pe mobil sau computerul meu?

La începerea utilizării rețelei de socializare Twitter pot apărea diverse întrebări pentru a îmbunătăți utilizarea acesteia și a o face mult mai confortabilă, indiferent dacă gestionăm un cont personal sau am creat un cont profesional în cadrul acestei platforme. Una dintre întrebările esențiale pe care ni le putem pune este cum să vizualizăm interacțiunile pe care le avem cu alți utilizatori, prin urmare, aici vă vom învăța cum să le vedeți și din ce motive în unele ocazii nu apar în notificările noastre.

Index()
 1. Care sunt acțiunile care sunt înregistrate în interacțiunile Twitter?
 2. Cum puteți instala extensia „Interacțiuni Twitter” în Chrome?
 3. Ce ar trebui să faceți pentru a vedea interacțiunile unui profil pe Twitter?
 4. De ce profilul pe care l-ați căutat pe Twitter nu arată interacțiunile?
  1. Contul este privat
  2. Ai fost blocat de pe rețeaua de socializare

  Care sunt acțiunile care sunt înregistrate în interacțiunile Twitter?

  Când ne referim la interacțiunile care sunt înregistrate în cadrul unui cont Twitter, acestea sunt toate acele acțiuni care se desfășoară în cadrul platformei pe care un utilizator le face unei terțe părți într-un tweet sau profil, deoarece modalitățile de interacțiune sunt practic clicuri între diferitele opțiuni oferite de platformă: a face 'like' sau a da 'like' pictograma inimii unui tweet, dând retweet (abreviat în mod obișnuit ca 'Rt').

  În același mod, este considerată o interacțiune cu un tweet atunci când cităm unul sau pur și simplu comentăm sub un tweet. Acum, o interacțiune cu o persoană, pe lângă interacțiunea cu tweet-ul pe care l-a publicat, este luată în considerare și atunci când o urmărim, nu o urmărim, îi scriem un DM și așa mai departe.

  Aceste interacțiuni ne ajută să înțelegem domeniul de aplicare al publicațiilor noastre și profilul în general, chiar și, datorită acestui Twitter, ne prezintă statisticile unui anumit tweet, ajutându-ne să vizualizăm rapid numărul de persoane care l-au văzut sau au interacționat cu respectivul tweet.

  Cum puteți instala extensia „Interacțiuni Twitter” în Chrome?

  Datorită popularității mari a Twitter și a utilizării în muncă care s-a stabilit în ultimii ani în cadrul aplicației, Google Chrome a creat o extensie numită Twitter Interactions care ne permite să o vizualizam mai ușor toate interacțiunile care a fost avut într-o perioadă de timp cu un alt utilizator Twitter.

  Pentru a instala această extensie, va trebui doar deschide browserul google chrome și veți găsi pagina 'Chrome Web Store'. Acolo ar trebui să căutați secțiunea cu extensiile oferite de browser, în bara de căutare de sus vom intra în 'Interacțiuni Twitter' și apăsăm Enter pentru a o căuta. În mod similar, puteți accesa direct extensia Twitter la acest link.

  În cele din urmă, cu extensia deschisă, trebuie pur și simplu să faceți clic pe 'Adăugați această extensie', după instalare îl putem vedea în partea dreaptă sus a browserului în piesa puzzle-ului, unde se află restul extensiilor.

  Ce ar trebui să faceți pentru a vedea interacțiunile unui profil pe Twitter?

  Pentru a vedea interacțiunile pe care terții le au cu contul nostru de Twitter, tot ce trebuie să facem este să ne introducem contul, fie din versiunea sa mobilă, fie să folosim pagina web 'Twitter', pentru a merge ulterior la clopot de notificare, unde ni se vor afișa toate interacțiunile pe care diverși utilizatori le-au avut cu profilul și tweet-urile noastre de-a lungul timpului.

  Acum, dacă vrem să știm interacțiunile pe care alți utilizatori au avut cu un anumit tweet de-al nostru, trebuie să introducem acel tweet și în partea de jos a acestuia putem vedea o secțiune care spune „Activitate Tweet”.

  Făcând clic pe el, ne vor afișa informațiile pe care le-am căutat. Găsim și posibilitatea de a cunoaște interacțiunile pe care le are alt cont cu propriile tweet-uri, în ciuda faptului că nu este atât de confortabil sau ușor de observat ca atunci când o facem cu propriile noastre tweet-uri.

  Pentru a vă vedea interacțiunile, cum ar fi care are retweet sau like la una dintre publicațiile lor, va trebui doar să selectăm tweet-ul și în cadrul zonei de 'like', 'retweets' sau comentarii și vom putea observa numărul de utilizatori care au interacționat în acest fel cu aceasta. tweet

  De ce profilul pe care l-ați căutat pe Twitter nu arată interacțiunile?

  În cazul în care încercăm să vedem interacțiunile unui cont care nu este al nostru și acestea nu apar, este doar din două motive, primul este că pur și simplu această persoană v-a blocat pe Twitter dintr-un motiv personal; al doilea, practic, contul este privat, deci nu lasa sa se vada interactiunile lor.

  Contul este privat

  În acest caz, căutăm interacțiunile, tweet-urile, urmăritorii sau cine este persoana care a apreciat sau a comentat tweet-ul tău și că numele dvs. de utilizator nu este afișat, se datorează faptului că contul care a interacționat cu tweet-ul tău este privat, nepermițând interacțiunile lor să fie văzute.

  În cazul în care dorim să vedem ce a comentat sau interacțiunea cu o altă persoană, în loc de conținutul tweet-ului, ni se va afișa o legendă care ne informează că 'aceste tweet-uri sunt protejate', deci singurul mod în care îi putem vizualiza și interacționa cu ei este urmărirea acestui cont care este privat.

  Ai fost blocat de pe rețeaua de socializare

  Există încă posibilitatea ca, dacă nu puteți vedea interacțiunile unui anumit utilizator, este pentru că v-a blocat. Pentru a ne asigura că utilizatorul v-a blocat, putem încerca să intrăm în profilul lui, unde va apărea că 'Nu puteți urmări @user sau nu puteți vedea tweet-urile @user pentru că v-a blocat'. Prin urmare, nu vom putea vedea sau interacționa cu tweet-urile dvs în nici un caz.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here