Cum să vedeți versiunea anterioară a unui site web folosind memoria cache Google?

Google Chrome este browserul prin excelență a milioane de utilizatori din întreaga lume, având în vedere modul său ușor de utilizat, interfața prietenoasă, extensiile și, bineînțeles, este dezvoltat de Google, compania celui mai folosit motor de căutare web din lume, unul dintre funcțiile grozave pe care vi le oferă Chrome este cea a vizualiza o versiune mai veche a unui site web folosind cache-ul său, acest lucru poate fi util atunci când un site web nu este în funcțiune sau doriți să-l aruncați o privire offline, astăzi veți învăța cum să o faceți cu ușurință.

Index()
  1. Ce este necesar pentru a putea accesa versiunile anterioare ale unui site web?
    1. Am actualizat Google Chrome
  2. Cum puteți accesa memoria cache a unui site web din Google Chrome?

Ce este necesar pentru a putea accesa versiunile anterioare ale unui site web?

La accesați un site web în versiunea anterioară va trebui să fi introdus cu o ocazie anterioară și, bineînțeles, să nu fi șters memoria cache a browserului, acest lucru poate fi oarecum complicat, deoarece unele programe Ccleaner o fac fără ca noi să ne dăm seama, totuși, dacă îndepliniți acea cerință esențială, vă aflați calea corectă (puteți șterge parolele Chrome sau istoricul de navigare, dar nu memoria cache)

Celălalt lucru de care veți avea nevoie este: o conexiune stabilă la internet dacă doriți vezi versiunea anterioară a site-ului într-un mod simplu printr-o căutare pe Google, altfel va trebui să utilizați o metodă ceva mai analogă care poate să nu funcționeze dacă faceți o mică greșeală, totuși, această a doua metodă vă va permite să vizualizați pagina web offline câteva.

Am actualizat Google Chrome

În cele din urmă, deși poate părea puțin evident, trebuie să aveți cea mai recentă versiune de Google Chrome, deoarece pagina poate să nu fie compatibilă cu versiunile mai vechi ale browserului pentru a fi vizualizată prin memoria cache a programului, totuși, în loc să fie o cerință, este, de asemenea, un avantaj, deoarece versiunile mai noi de Chrome stochează mai multe informații în cache.

De exemplu, dacă introduceți memoria cache a unui site web pe care îl vizitați frecvent puteți vedea site-ul în întregime, putând chiar apăsa unele butoane și afișa redirecționarea site-ului care ar fi fost încărcat inițial prin internet, deși nu este întotdeauna cazul.

Cache-ul vă oferă în mod normal un fel de captură de ecran mobilă care funcționează exact ca pagina web când o introducem, veți putea vizualizați gif-uri sau anunțuri care au fost încărcate cu pagina ultima dată când ați vizitat-o, de asemenea, Chrome vă va oferi și informații despre data și ora la care fișierul paginii respective a fost salvat în cache (în cazul în care doriți ca o pagină să se încarce și să rămână așa pentru când nu aveți nicio conexiune, puteți învăța să aveți întotdeauna o fereastră deschisă în Chrome)

Cum puteți accesa memoria cache a unui site web din Google Chrome?

După cum am menționat mai sus, există 2 metode principale accesați o pagină web prin cache-ul Chrome, Primul pe care îl vom vedea este cel mai simplu și necesită o conexiune la internet, pentru aceasta va trebui să:

  1. Deschideți browserul Google Chrome și efectuați o căutare pe Google cu numele paginii pe care doriți să o accesați (nu contează dacă este prin cache-ul dvs., va trebui să efectuați căutarea așa cum ați proceda în mod normal).
  2. După ce găsiți linkul care duce la pagina web pe care doriți să o vizitați, apăsați pe săgeata verde care apare chiar sub numele acesteia și selectați „În cache”.
  3. Acest lucru vă va duce la o versiune a paginii stocată în memoria cache a browserului dvs. web, rețineți că apăsarea oricăror butoane din pagină vă poate redirecționa către pagina reală.

A doua metodă pe care o vom folosi poate fi efectuate pe un computer offline Atâta timp cât v-ați conectat inițial la pagina web (dacă aveți o conexiune foarte lentă, puteți învăța cum să faceți ca Chrome să încarce mai rapid paginile), ceea ce trebuie să faceți este:

  1. Deschideți browserul web Google Chrome și accesați bara de căutare URL (situată în partea de sus a ecranului, unde veți vedea în mod normal adresa paginii).
  2. Adăugați următorul hyperlink: '//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:URLADDRESS.
  3. Adăugați numele paginii pe care doriți să o vizitați în secțiunea 'url', de exemplu: //webcache.googleusercontent.com/search?q=cache: Aflați cum să o faceți.com .

Odată ce ați făcut acest lucru, dacă aveți o versiune a adresei URL stocată în memoria cache a browserului dvs., veți putea să vizualizați versiunea anterioară a site-ului fara nici o problema, desi bineinteles, daca apasati orice buton si nu aveti nicio conexiune va trebui sa repetati procedura pentru a vedea din nou pagina.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here