Cum să vezi stările pe WhatsApp fără ca ei să observe? - toate formele

Statele fac parte din WhatsApp care este o aplicație care până de curând a fost actualizată, așa că puteți partaja fotografii, videoclipuri, gif-uri, tiktoks pe care le vei distribui de pe telefon, și meme-uri, în care conținutul va dura 24 de ore din momentul în care îl publici. O opțiune sigură, deoarece nu permite persoanelor de contact să vă salveze publicația, o puteți șterge și dvs. oricând doriți.

Cu toate acestea, WhatsApp are o opțiune, astfel încât cât mai mulți dintre contactele dvs. puteți vedea poveștile fără ca nimeni să observe, sunt diverse trucuri să faci asta și cel mai bun lucru este că sunt foarte ușori.

Index()
 1. Cu ce ​​metode poți vedea stările WhatsApp fără ca ei să observe?
 2. Cum să vezi stările cuiva care te-a blocat?
 3. Cum să știi dacă o stare WhatsApp este doar pentru tine?
 4. Care este modalitatea de a vedea cine vă vede stările într-un mod ascuns?
 5. Cum să vezi starea WhatsApp a contactelor tale?

Cu ce ​​metode poți vedea stările WhatsApp fără ca ei să observe?

Cel mai simplu truc va fi să dezactivați chitanțele de citire sau ceea ce este același, 'văzut' sau verificarea dublă, ceea ce vă va permite să primiți un mesaj fără a fi marcat ca văzut. Trebuie doar să urmezi trei pași: Intri în aplicație, apasă pe cele trei butoane care sunt aprinse sus în dreapta și alegeți „Setări”, apoi Cont>Confidențialitate și dezactivați sau porniți „Citiți chitanțe”

Odată ce faci asta, trebuie să aștepți 24 de ore pentru a-l activa dacă nu vrei ca persoana cu care ai văzut statutul tău să afle că ai văzut-o. Ca opțiune, puteți utiliza și un explorator de fișiere, urmând acești pași:

 • Descarca ES File Explorer pe tine sau pe oricine altcineva.
 • Deschideți aplicația și alegeți memoria internă a telefonului.
 • Selectați folderul WhatsApp și deschideți-l.
 • Trageți în jos panoul de opțiuni ale exploratorului de fișiere și activați „Afișați fișierele ascunse”
 • Odată ce intri acolo, apare '.Stare’
 • Aici apar fotografiile și videoclipurile cu contactele tale din state.
 • Trebuie doar să atingeți imaginea pentru a o vedea.

Cum să vezi stările cuiva care te-a blocat?

Mai întâi trebuie să verificați că sunteți cu adevărat contactul tău te-a blocat, de care poți să-ți dai seama dacă persoana respectivă nu îți răspunde la mesaje, dacă nu primești ultima lor conexiune sau dacă nu îi poți vedea poza de profil.

Odată confirmat acest lucru, trebuie să știi că nu poți vedea stările cuiva care te-a blocat, pentru că odată ce te blochează nu ai cum să o faci de pe telefon, dar poți face un mic truc, doar vei avea nevoie de un prieten comun că ai acea persoană în contacte.

Trebuie să vorbești cu acel prieten și să-i spui să-ți facă favoarea verificării stării persoanei, să-i spui că nu trebuie decât să apese acolo unde scrie 'Răspunde', etichetează-te acolo, astfel încât să îi puteți vedea starea, dar în plus puteți face o captură de ecran și vi-o puteți trimite.

Cum să știi dacă o stare WhatsApp este doar pentru tine?

Nu există de unde să știi, cel puțin nu de pe propriul telefon sau prin orice aplicație securizată. Dar in acest caz poti cere si unui prieten de-al tau in comun cu persoana respectiva, sa revizuiasca starile daca nu i se pare si tu o faci, atunci inseamna ca probabil este doar pentru tine.

Deși nu uitați că WhatsApp vă oferă posibilitatea de a vă împărtăși statusurile doar persoanelor pe care le alegeți și de a face astfel încât unele persoane de contact să nu vă vadă starea, totul din aceeași aplicație, deci poate faci parte din setul de persoane pe care contactul a ales să-și vadă starea.

Care este modalitatea de a vedea cine vă vede stările într-un mod ascuns?

Nu există nicio modalitate de a ști că văd stările tale WhatsApp într-un mod ascuns, deoarece fara aplicatii furnizați aceste informații, singura modalitate este ca acea persoană să ne spună un comentariu asupra stării noastre sau a reacțiilor la aceasta.

În general, o modalitate bună de a bănui că se întâmplă acest lucru este să-i scrieți, iar dacă nu vedeți că mesajele dvs marcați o cefă dublă albastră, Probabil că o are dezactivată, așa că este posibil să fi văzut stările tale, reține că această opțiune ascunde cine îți vede stările, pe lângă eliminarea confirmării mesajului.

Cum să vezi starea WhatsApp a contactelor tale?

Trebuie doar să deschideți aplicația și să defilați la opțiunea 'Stare', odată ce o faceți acolo, stările încărcate de persoanele pe care le contactăm vor apărea sub formă de cercuri. Pentru a le muta, trebuie doar să le muți atinge-o repede unul câte unul.

Un lucru care este important să știți este că nu veți putea vedea starea niciunui contact dacă intrați pe WhatsApp Web, deoarece această opțiune este disponibilă, deocamdată, numai în aplicația whatsapp pe care le poți descărca singur din Play Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here