Cum să vezi în Messenger fișierele partajate de pe telefonul mobil sau de pe web?

Platforma de mesagerie Facebook cunoscută sub numele de Messenger oferă tuturor utilizatorilor săi multe funcții care le permit să partajeze mesaje text sau vocale cu prietenii și familia, precum și fotografii și chiar videoclipuri, atât de pe PC, cât și din aplicația mobilă. Asta pentru ca daca vrei vezi din nou unul dintre acele fișiere partajate precum selfie-uri, meme-uri, videoclipuri sau orice alt tip multimedia, o poți face fără multe complicații.

Index()
 1. Care este modalitatea de a introduce conținutul media partajat?
  1. Dacă se caută pe telefon sau pe site
 2. Unde sunt salvate fișierele Facebook Messenger?
 3. Este posibil să vedeți toate fotografiile din chat-urile Messenger?
 4. Cum să descărcați fotografii, videoclipuri și fișiere partajate în Messenger?

Care este modalitatea de a introduce conținutul media partajat?

Platforma Facebook Messenger stochează automat tot conținutul multimedia partajat în conversațiile pe care le aveți cu persoane sau grupuri din chatul dvs., locația astfel de fișiere se numesc „mesaje arhivate”´, foarte puțini știu să acceseze acel folder, din acest motiv în acest articol vei descoperi cum să o faci rapid și ușor atât pe telefonul mobil, cât și de pe site-ul tău cu PC-ul.

Dacă se caută pe telefon sau pe site

 • pentru a găsi acestea fișiere cu telefonul mobil Android, Trebuie să accesați site-ul oficial Facebook, folosind browserul pe care l-ați instalat pe dispozitivul mobil.
 • Trebuie să localizați opțiunea care scrie „Mesaje” faceți clic pe acea opțiune și veți vedea cum sunt afișate alte opțiuni, printre care o veți vedea pe cea care scrie „Mesaje depuse” introduceți-l și acolo veți putea vedea toate mesajele ați trimis inclusiv conținutul multimedia partajat în conversațiile dvs.

 • În cazul în care doriți să le vedeți fișiere partajate de pe un mobil cu sistem de operare iOS, trebuie să deschideți aplicația Messenger pe care ați instalat-o deja pe acel dispozitiv.
 • Acum trebuie să localizați chat-ul de unde ați trimis aceste fișiere, apoi faceți clic pe numele persoanei de contact din respectiva conversație, pentru a accesa o altă secțiune a aplicației. În această secțiune veți putea vedea toate fișierele partajate cu acel contact prin intermediul conversațiilor din Messenger și vor fi din nou disponibile pentru a le trimite sau descărca pe mobil.
 • Dacă vrei să vezi Fișiere partajate pe Messenger de pe computer, Trebuie să intri pe site-ul oficial Messenger, odată ce te-ai autentificat în contul tău din această pagină, mergi la „Setări”, acolo vei vedea mai multe opțiuni, printre care se vor afla „Conversații arhivate” selectează acea opțiune și când intri vei fi puteți vedea toate fișierele partajate cu persoanele de contact din Messenger.

Unde sunt salvate fișierele Facebook Messenger?

Este important să știți că Facebook Messenger oferă posibilitatea de a salva fișiere multimedia precum fotografii, videoclipuri și altele partajate cu dvs contacte pe această platformă, în cloud-ul Facebook, Puteți face acest lucru selectând pur și simplu conversația în care se află fișierele pe care doriți să le salvați fără a fi nevoie să deschideți conversația respectivă, făcând astfel veți putea vedea mai multe opțiuni, printre acestea va fi „Arhivar”, selectați-l, deci puteți goli chat-ul și fișierele dvs. partajate vor fi stocate în cloud-ul Facebook.

Este posibil să vedeți toate fotografiile din chat-urile Messenger?

Desigur, da, asta datorită faptului că platformele Facebook și versiunea sa de mesagerie Facebook Messenger ne oferă posibilitatea de a creați copii de rezervă arhivarea întregului conținut al conversațiilor noastre cu diferitele persoane de contact sau grupuri individuale. În cazul platformei Facebook de pe web, aceasta ne oferă opțiunea „Vezi fotografiile conversației” iar în Messenger găsim opțiunea „Conținut partajat, pe care îl putem accesa și vedea din nou toate fișierele partajate de pe telefonul mobil sau site-ul Web.

Cum să descărcați fotografii, videoclipuri și fișiere partajate în Messenger?

Odată ce ați accesat secțiunea în care este arhivat tot conținutul multimedia partajat cu contactele dvs., atât din aplicația mobilă Messenger pentru Android sau iOS, cât și de pe pagina web cu computerul dvs., ce trebuie să faceți pentru a descărca ambele fotografii, precum videoclipuri sau orice alte fișiere partajate pe Messenger sunt următoarele:

 • De pe telefoanele noastre mobile, odată ce am localizat chat-ul cu fișierele pe care dorim să le descărcam, trebuie să faceți clic pe opțiunea „Detalii” care este identificată cu simbolul „i”.
 • Fiind acolo, vei vedea mai multe opțiuni, dar dacă derulezi în jos poți vizualizați tot conținutul media partajat cu acel chat și de acolo trebuie doar să faceți clic pe fotografia, videoclipul sau alt fișier pe care doriți să îl vedeți opțiunea de descărcare sau redirecționare.
 • Pentru a face acest lucru de pe computer, pe pagina web trebuie doar să te localizezi în conversația unde se află fișierele pe care vrei să le descarci.
 • Odată ce intrați acolo configurația identificată prin simbolul unei nuci, acolo veți vedea opțiunea 'Acțiuni' selectați acea opțiune și acum veți vedea o alta identificată ca: 'Vedeți fotografiile conversației´.
 • Odată ce intri vei putea vedea toate fișierele multimedia pe care le-ai trimis acestui contact, acum trebuie doar să le selectezi pe cele pe care vrei să le descarci, pentru a le partaja din nou. Puteți face acest lucru cu toate conversațiile oricărui contact Messenger, atât individual, cât și de grup.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here