Cum să vezi orele și stațiile autobuzelor pe Google Maps? - Verificați-vă ruta,

Google Maps nu este doar o aplicație care ne permite să o folosim ca GPS, arătând rutele care există pentru a ne direcționa către o anumită destinație sau căreia îi dăm pur și simplu o utilitate pentru a descărca hărțile. Deși da, utilizările sale tind să fie orientate spre vizualizarea traseelor ​​și ca sistem de navigare. Datorită acestui fapt, utilizatorii pot folosi aceste funcții pentru a cunoaște orarele și stațiile autobuzelor din orașele lor. Dacă nu știi cum, îți vom explica în scurt timp.

Index()
  1. Cum să marcați rutele de transport în aplicația Google Maps?
  2. Ce ar trebui făcut pentru a vedea autobuzele care sunt disponibile în locația dvs. actuală?
  3. Cum să vezi toate opririle pe care le face un autobuz în aplicația Google Maps?
  4. Cum să vezi distanța de la un autobuz până la locația ta marcată?
  5. Cum să vezi traficul pe care îl poate avea un autobuz din Google Maps?

Cum să marcați rutele de transport în aplicația Google Maps?

Dacă aveți deja un traseu pe care doriți să îl urmați și o destinație fixă, Google Maps vă prezintă opțiunea de a putea marca rutele de transport, pentru aceasta trebuie deschide aplicația google maps și în partea de jos a ecranului faceți clic pe caseta albastră care arată o săgeată, acolo site-ul nostru curent și destinația la care vrem să ajungem vor fi afișate în partea de sus.

În primul rând, trebuie să configuram aceste date. Asigurați-vă că scrieți cât mai exact adresa site-ului la care vrem să mergem. Apoi, trebuie să apăsați pictograma autobuzului care este a doua și astfel putem vedea detaliile pe ecran. Acolo ni se vor afișa toate traseele care trec prin acea zonă și unde le putem aștepta.

Cu toate acestea, are dezavantajul că nu arata ora exacta în care autobuzul trebuie să ajungă la destinație, așa că este recomandat să petreceți timpul în timp ce așteptați jucându-vă șarpele pe Google Maps.

Ce ar trebui făcut pentru a vedea autobuzele care sunt disponibile în locația dvs. actuală?

Pentru a cunoaște autobuzele și destinațiile acestora care sunt disponibile în apropierea locației dvs. actuale, este recomandat să aveți mai întâi cea mai recentă versiune de Google Maps, astfel încât să fie afișate cele mai recente modificări. Odată ce ești sigur că ai versiunea corectă, trebuie să intri în stațiile de autobuz din apropiere și să o selectezi pe cea în care te afli și să cauți itinerarul acesteia, unde vor fi afișate toate autobuzele care trebuie să treacă după locația dvs. și într-un timp apropiat. Căutând linia care corespunde destinației către care mergi, vei apăsa acea opțiune și te va putea informa despre timpul necesar, dacă este târziu și numărul de persoane în interiorul autobuzului.

Cum să vezi toate opririle pe care le face un autobuz în aplicația Google Maps?

Pentru a vedea toate stațiile pe care le are un autobuz, trebuie să faceți clic pe pictograma autobuzului și în fila care a fost afișată trebuie să derulăm până găsim traseul pe care vrem să-i vedem traiectoria și cunoaște-le programul. Imediat ni se va afișa ecranul împărțit în trei, în prima parte ni se va afișa numărul liniei care poate fi parcursă la oprirea din apropierea poziției noastre.

În a doua divizie, vom vedea direcția în care se îndreaptă ruta autobuzului, iar în a treia divizie ni se va afișa ora la care ar trebui să treacă prin aceeași rută. Dacă doriți să cunoașteți itinerariul complet, trebuie să introduceți 'toate plecările', să derulați în jos printre opțiunile care au fost afișate și să apăsați pe 'Tur de mers pe jos inclusiv aici'.

Unde nu numai că ne va ajuta să cunoaștem itinerariul, dar ne va oferi și informații despre locul unde se află stația de autobuz. Itinerarul va fi afișat dacă apăsăm pe una dintre rânduri, arătând în detaliu tot ceea ce ruta autobuzului va avea loc în acea zi.

Cum să vezi distanța de la un autobuz până la locația ta marcată?

Pentru a cunoaște distanța autobuzului pe care dorim să ne urcăm între un punct și altul, putem folosi instrumentele de măsurare ale Google Maps. Deși de obicei nu este complet exact, ne ajută pentru a avea o estimare a distanței aproximative. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să selectăm ruta autobuzului pe care dorim să o încărcăm și să o găsim pe harta Google Maps.

Apoi, urmând calea pe care ar trebui să o urmeze autobuzul, vom face clic dreapta pe unde se află în prezent autobuzulselectați opțiunea „Măsurați distanța” și cu linia punctată care a apărut vom desena calea pe care o va urma autobuzul în timp ce tragem mouse-ul. În cele din urmă, vom merge la stația în care ne aflăm și făcând clic acolo, în partea de jos a ecranului vom vedea o casetă cu distanța.

Cum să vezi traficul pe care îl poate avea un autobuz din Google Maps?

Pentru a cunoaște volumul de trafic pe care îl poate întâmpina un autobuz pentru a-i cunoaște întârzierea, trebuie să intri în aplicația Google Maps, apoi va trebui să introduci destinația către care intenționezi să mergi și trebuie să alegeți una dintre rutele de transport public care ni se arată ca opțiuni.

Dacă ruta de autobuz în cauză are Informații disponibile Ne veți putea arăta nivelul de trafic pe care îl puteți întâmpina, în caz contrar, se va vedea că informația nu este găsită pentru a putea cunoaște aceste date. Dacă informațiile sunt disponibile, putem vedea că obținem 'traficul normal' în cazul în care nu are nici un fel de întârziere. Dacă dintr-un motiv oarecare există o întârziere din cauza traficului, acesta ne va arăta numărul aproximativ de minute necesare pentru a ajunge la destinație.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here