Cum să văd traficul rutei mele de călătorie cu Google Maps pe mobil?

Pentru a vedea analiza traficului, parcurgeți ecranul mobil până când ajungeți la aplicația sau secțiunea „Hărți Google”, localizați secțiunea sau selecția numită „Go” și înclinați degetul acolo. Veți vedea imediat diverse opțiuni, inclusiv Secțiunea „Opțiuni în călătorie”. Una dintre secțiunile disponibile vă arată traficul, durata călătoriei și alte informații conexe, cum ar fi rutele recomandate pe care le puteți parcurge. Dacă întâmpinați probleme cu aplicația, accesați „Hărți Google”. 

Index()
  1. Cum pot verifica traficul unui traseu pe Google Maps de pe telefonul meu mobil??
    1. pe Android
    2. De pe un dispozitiv iOS
  2. Ce trebuie făcut pentru a cunoaște starea traficului în browser?
  3. Cum pot afla care este cel mai bun moment pentru a călători și a evita traficul?

Cum pot verifica traficul unui traseu pe Google Maps de pe telefonul meu mobil??

Ca primă acțiune, trebuie să completați intrarea în aplicația „Hărți Google”. Pentru a face acest lucru, apăsați ușor pe simbolul hărților pe telefonul dvs, în vizualizarea principală intră în câmpul numit 'Straturi'. Este situat în secțiunea din dreapta sus a ecranului, confirmați intrarea făcând clic pe acea zonă, intrați sau faceți clic pe selecția 'Harta în detalii'. 

Când vă aflați în acea secțiune, va apărea un fel de strat cu pseudonimul 'Trafic', opțiunea este multiplatformă. Funcționează cu platformele Google, inclusiv cu „Android” și, desigur, cu dispozitive sau dispozitive cu sistem de operare iOS. Chiar și opțiunea este disponibilă pentru browserele web, orice utilizator o poate folosi fără probleme. 

pe Android

Începeți prin a derula prin sistemul actual, chiar în secțiunea de sus există un fel de „Strat” este poziționat în partea dreaptă a ecranului sau în „Aplicație”. Apăsați pe chiuveta chiar deasupra acestuia, obiectivul principal este să găsiți ordinalul 'Detalii pe hartă', când îl găsiți, trebuie să faceți o atingere de selecție. 

Așteptați câteva secunde, ecranul se va schimba, va apărea domeniul „Trafic”. În acel loc va trebui analiza datele necesare, cum ar fi numărul de vehicule de pe drum și locația. La fel, vei putea consulta anumite date, precum ora finală a traficului (în timp real). Informațiile pot varia și pot să nu fie exacte, puteți oricând personaliza și modifica „Hărți Google”. 

De pe un dispozitiv iOS

Accesați harta principală sau ruta disponibilă curentă, derulați vizualizarea în dreapta sus pe „Afișaj” sau pe ecranul iOS. Faceți o atingere de selecție pe 'Satelit' sau 'Mașină', acolo veți începe să vizualizați anumite culori, ale căror nuanțe sunt 'Roșu' și 'Portocaliu. prima culoare reprezintă un fel de oprire a traficului, iar al doilea indică flux lent al traficului. 

Anumite notificări indică evenimente sau incidente neprevăzute care pot interfera într-un mod negativ sau pozitiv. Cele mai grave sunt 'Accidentele' si situatiile periculoase, restul sunt drumuri inchise sau inchise, lucrari rutiere si orice alt intermediar între traseu, drumul și șoferul sau pietonul. 

Ce trebuie făcut pentru a cunoaște starea traficului în browser?

Procesul nu este departe de a fi similar, înainte de a face ceva trebuie să intri pe pagina oficială numită 'Hărți Google', sau invers. Când apare primul rezultat al căutării, trebuie să faceți clic cu mouse-ul hardware, harta va începe să se încarce, acolo vei glisa mouse-ul hardware și făcând clic în partea din stânga sus, va fi afișat ordinalul 'Straturi'. 

Așteptați puțin și faceți clic pe secțiunea 'Trafic', imediat veți putea consulta detaliile acestuia, care sunt descrise cu anumite culori. Acestea încep cu 'Galben', 'Roșu' și 'Roșu închis', prin urmare se schimbă de la prima culoare la ultima, totul depinde de aflux sau ambuteiaj. Profită de moment și folosește modul incognito în „Hărți Google”. 

Cum pot afla care este cel mai bun moment pentru a călători și a evita traficul?

Cea mai bună opțiune are de-a face cu a vă include în serviciul 'Hărți Google', puteți utiliza orice dispozitiv, din partea de sus sau de jos a ecranului, puteți vedea ordinalul 'Layers'. Accesând 'trafic' vei putea observa în timp real tot fluxul de trafic, această acțiune vă poate permite să stabiliți o „Rută”, pe care o puteți vizualiza în avans. 

Acum, glisați sau apăsați butonul sau fereastra digitală „Date”, serviciul vă va arăta în detaliu cel mai bun moment pentru a călători, îl puteți completa și consultând „Asistentul Google”. Deși cea mai bună opțiune este totuși serviciul 'Hărți', în timpul călătoriei veți avea nevoie de locuri de mâncare, din acest motiv, faceți un registru al restaurantelor în 'Hărți Google'. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here