Cum să vezi autocolantul „Rândul tău” pe Instagram dacă nu îl găsești? - Soluţie

Menținerea Instagram actualizată este vitală pentru ca noile instrumente pe care ți le oferă rețeaua de socializare să apară. Autocolantul „E rândul tău” a devenit viral in zilele de azi. Cu toate acestea, unii utilizatori au întâmpinat dificultăți în a-l găsi pe dispozitivele lor din cauza actualizărilor Instagram în așteptare care îi împiedică să se bucure de a crea conținut colectiv cu stickerul „Rândul tău”.

Index()
 1. Care este funcția noilor autocolante „Rândul tău” de pe Instagram?
 2. Ce element trebuie să aveți pentru a folosi noile stickere Instagram?
 3. Care sunt cele mai virale „rândul tău” să le pui în poveștile tale de pe Instagram?
 4. Cum să activezi autocolantele „rândul tău” pentru a le plasa pe poveștile tale de pe Instagram?
 5. Cum să încarci o fotografie cu autocolantele „rândul tău” pe Instagram?
  1. Introduceți opțiunea de autocolante în poveștile dvs

Care este funcția noilor autocolante „Rândul tău” de pe Instagram?

Distribuirea poveștilor prin Instagram este destul de distractiv, deoarece încurajează interacțiunea cu urmăritorii tăi și menține contul activ și, într-adevăr, acesta este funcția principală a noului autocolant 'Randul tau'. Prin intermediul acestuia puteți crea un thread public în cadrul Instagram și astfel generați conținut colectiv.

Cu noul sticker 'Rândul tău' poți extinde și lanțul pe care l-a început o altă persoană pe o anumită temă, făcând parte din acesta vei apărea în lista celor care au folosit stickerul referit și așa mai departe obține popularitate în rețeaua socială, obținerea de adepți și proiectarea contului către o creștere exponențială.

Ce element trebuie să aveți pentru a folosi noile stickere Instagram?

Instagram s-a dedicat în ultimul timp creării de noi instrumente de interacțiune în rețeaua de socializare, cum ar fi încorporarea autocolantului 'Acum tu' pentru a interacționa cu prietenii, cu toate acestea, există mulți utilizatori care nu au avut încă acces la aceste funcții, deoarece pentru a te bucura de asta este necesar să ai cea mai recentă versiune a aplicației pe dispozitivul tău mobil.

În plus, este esențial să curățați în mod constant datele și cache-ul Instagram, deoarece funcționarea corectă a acestuia va depinde de aceasta, evitând astfel apare o eroare în execuția aplicației care vă obligă să o dezinstalați și să reporniți utilizarea acesteia pentru a accesa noi funcții precum stickerul „Rândul tău”.

Care sunt cele mai virale „rândul tău” să le pui în poveștile tale de pe Instagram?

Fără îndoială, interacțiunea cu urmăritorii tăi este vitală pentru creșterea contului tău de Instagram. Din acest motiv, este necesar te tin la curent Cât despre cele mai virale subiecte de folosit în stickerul 'Rândul tău' și astfel să rămână relevante în rețeaua de socializare, deoarece contul tău va deveni mult mai atractiv și firul public se va dezvolta mult mai repede datorită interesului altor utilizatori pentru sentimentul de identificare cu tema folosită.

Printre cele mai virale 'Rândul tău' ale rețelei de socializare vei găsi probleme legate de afișarea unei fotografii recent făcute, de a-ți etala hainele sau ținuta zilei, partenerul tău încorporând o fotografie cu ea, arătând orice lucru nebunesc pe care îl animalul de companie, ce mănânci, ce faci mișcare, sărbătorești sau o amintire specială, printre alte subiecte care au apărut din creativitatea utilizatorilor rețelei de socializare și care algoritmul instagramului este responsabil de viralizare.

Cum să activezi autocolantele „rândul tău” pentru a le plasa pe poveștile tale de pe Instagram?

Pentru a păstra legătura cu contactele tale de pe rețeaua de socializare și pentru a nu te limita doar la a reacționa la povești și postări, stickerul „rândul tău” îți oferă posibilitatea de a face parte la ceva mult mai mare, deoarece vei apărea ca participant. într-o thread public care poate merge destul de departe, beneficiind contul tău și îmbunătățind interacțiunea cu urmăritorii tăi, pentru a-l activa trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli:

 1. Introduceți rețeaua dvs. de socializare Instagram care trebuie să aibă cea mai recentă versiune a aplicației actualizate.
 2. Continuați să creați o poveste și pentru a activa autocolantul, plasați autocolantul „rândul dvs.” în interiorul tăvii insignei.
 3. Adaugă subiectul specific pe care vrei să devină viral prin firul public și provoacă-ți prietenii să continue firul.
 4. De asemenea, puteți alege o temă aleatorie folosind zarurile poziționate în partea de jos a Stiker-urilor menționate.

Cum să încarci o fotografie cu autocolantele „rândul tău” pe Instagram?

Autocolantele „rândul tău” sunt o opțiune excelentă pentru a provoca a schimbul de informații între utilizatori, deoarece vor face parte dintr-un thread public care va distra pe toată lumea atunci când încărcați o fotografie cu acele caracteristici, introducând opțiunea autocolante, așa cum veți vedea mai jos:

Introduceți opțiunea de autocolante în poveștile dvs

Va trebui să încărcați povestea și să introduceți opțiune de autocolant in felul urmator:

 1. Când ați intrat în rețeaua socială Instagram, trebuie să apăsați pe pictograma poveștilor dvs., pe care o veți vedea în partea din stânga sus a aplicației.
 2. Faceți o fotografie sau selectați una din galeria telefonului și continuați să adăugați filtrul sau efectul dorit.
 3. Apoi deschideți tava insignei și apăsați pe autocolante 'rândul tău'.
 4. Adăugați subiectul pe care doriți să îl publicați pentru a vă invita urmăritorii să continue firul public.
 5. În cele din urmă, continuă să publici povestea.

Veți avea și opțiunea de a vă implica în thread-ul public creat de o altă persoană, deoarece de deschide povestea unuia dintre prietenii tăi al rețelei de socializare vei putea observa autocolantele 'rândul tău' și vei da clic pe căsuța în care scrie 'rândul tău' sau 'acum este' și vei trece la încărcarea fotografiei pentru a da continuitate la lanțul pe care l-a răspândit deja pe Instagram de înainte, atâta timp cât ai aplicația actualizată pentru a accesa acest faimos sticker.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here