Cum să vizualizați istoricul descărcărilor Google Chrome de pe mobil și computer

Când descărcați fișiere sau descărcați ceva de pe internet, uneori este dificil să găsiți unde se află. Dar cel mai important este că browserele au un istoric care salvează toate informațiile despre ceea ce este descărcat. Din acest motiv este important să cunoașteți și să vedeți istoricul descărcărilor Google Chrome de pe orice dispozitiv.

Cum să vizualizați Istoricul descărcărilor Google Chrome de pe dispozitivul mobil și computer
Vezi acest videoclip pe YouTube

În acest sens, puteți vedea istoricul complet al browserului Google Chrome de pe un computer. Deși aici a fost vorba în principal despre localizarea istoricului de descărcare a browserului pe telefoanele mobile.

Index()
 1.  Cum să accesați istoricul de navigare și descărcare din Google Chrome?
  1. De pe dispozitivele mobile iOS și Android
  2. de la calculatoare
 2. Care sunt modalitățile de a putea șterge fișierele descărcate din Chrome?
  1.  Mai multe fișiere simultan
  2. dosar cu dosar
 3.  În ce folder sunt stocate descărcările pe computerul meu?
  1. Cum să schimb folderul de destinație al descărcărilor mele în Chrome
 4. Cum să accesați istoricul descărcărilor folosind comenzi în Windows?

 Cum să accesați istoricul de navigare și descărcare din Google Chrome?

Accesați de obicei un istoric de descărcări Nu este greu de găsit pe orice dispozitiv.  Deoarece aceasta trebuie să fie întotdeauna accesibilă utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată găsi cu ușurință tot ce au descărcat pe web.

De pe dispozitivele mobile iOS și Android

Pe de altă parte, atât pe un telefon mobil iOS, cât și pe Android, trebuie și tu intra in browser de Google. Aici, în același mod, puteți vedea cele trei puncte de mai sus care afișează opțiunile.

Acolo trebuie introdus în descărcări și puteți vedea rapid ce a fost descărcat pe dispozitivul dvs. mobil. La fel, puteți vedea ce cântărește mai mult și ce ocupă mai mult spațiu pe telefon.

de la calculatoare

Toate istoriile sunt asemănătoare, așa că, pe un computer, fie ele care sunt folosite pe un desktop sau în toate acele modele portabile, inițial lucru este să deschidem browserul.

În acest caz vorbim despre google chrome, apoi mergem la meniul care se află în partea stângă a ecranului unde apar punctele.

Apoi putem găsi o serie de opțiuni diferite unde va apărea descărcări. Trebuie să intri în această categorie unde vor apărea alte opțiuni și trebuie introduceți toate descărcările. Acolo va afișa fotografiile, muzica și videoclipurile pe care le-ați putut descărca.

O altă modalitate de a intra și de a vedea istoricul descărcărilor Google Chrome este făcând clic pe control plus litera J. Acest traseu va duce utilizatorii direct la lista de descărcări efectuate cu browser.

Care sunt modalitățile de a putea șterge fișierele descărcate din Chrome?

Dacă doriți să ștergeți lucrurile care au fost descărcate din browser, puteți face o curățare ușoară. În acest fel, vei face spațiu pe dispozitiv pentru a putea descărca mai multe lucruri.

 Mai multe fișiere simultan

Dacă ceea ce căutați este să eliminați fiecare dintre fișierele istorice, vom urma aproape toate procedurile anterioare. Asta până când ajungi unde poți vedea toate lista descărcărilor efectuate și ar trebui să căutați secțiunea mai multe opțiuni.

În continuare, trecem la apăsarea butonului sterge tot și încetul cu încetul va începe să elimine lista. După aceea, lista va fi complet goală și se va umple pe măsură ce lucrurile sunt descărcate.

dosar cu dosar

Această opțiune este de a face un ștergerea selectivă doar câteva lucruri pe care nu vrei să le vezi în istorie. În acest fel, ștergi unele lucruri, dar restul le lași în istoric, așa că trebuie să mergi mai întâi la descărcări.

Când puteți vedea întreaga listă de fișiere și alte lucruri pe care le-ați descărcat, lângă ea ar trebui pune o cruce. Această procedură seamănă cu ștergerea sau ștergerea istoricului de navigare al Google Chrome.  Singura diferență este că casetele apar în istoricul de navigare și X-uri apar în istoricul descărcărilor.

Pentru a face ștergerea, trebuie faceți clic pe fiecare x unul câte unul corespunzătoare fișierului pe care doriți să îl eliminați din listă. După aceea, aceste fișiere nu vor mai fi afișate în istoricul dispozitivului.

 În ce folder sunt stocate descărcările pe computerul meu?

Acum, pentru a găsi unde au fost descărcate fișierele, trebuie să găsiți folderul în care sunt stocate.  În acest caz, pe majoritatea computerelor cu sistem de operare Windows, vor fi descărcări implicite folderul de descărcări sau Descărcări în engleză.

Acesta este situat în interiorul documentele mele în partea de sus a barei din stânga. Deși, în funcție de fișierul pe care îl descărcați, acesta ar putea merge în folderul de muzică, folderul videoclipuri sau folderul imagini.

Cum să schimb folderul de destinație al descărcărilor mele în Chrome

Intrăm în browserul Google pentru a începe procedura, apoi facem clic pe punctele care sunt mai sus. Intrăm în setări unde trebuie să mergi în partea cea mai de jos unde Vom trece la introducerea setărilor avansate.

Trebuie să intrăm în descărcări și mai târziu trebuie să-l dăm Schimbare. Există o casetă afișată unde ar trebui alegeți unde doriți să ajungă descărcările. Când alegeți unul nou, atunci noile descărcări vor ajunge în acest dosar nou pe care l-ați selectat.

Cum să accesați istoricul descărcărilor folosind comenzi în Windows?

După cum am menționat mai sus, puteți vedea și lista istoricului de descărcări prin intermediul comenzilor. Adică, puteți ajunge la istoric folosind comenzi rapide, astfel încât să nu trebuie să faceți complet procedurile descrise mai sus.

Așadar, când te afli cu browserul deschis, tot ce trebuie să faci este să dai clic pe două taste. În acest sens, simultan trebuie să faceți clic pe butonul tasta control și apoi pe litera J.

Deci, puteți deschide istoricul cu această comandă Există, de asemenea, o opțiune de a accesa aceasta cu CMD sau promptul de comandă. Dar acesta este un proces mult mai complicat decât cel anterior și decât cel descris mai sus. Prin urmare, se recomandă ca căutarea să fie făcută cu ușurință prin comandă sau prin procesul lung pentru a găsi lista de descărcări.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here