Cum să vizualizați, să editați și să ștergeți parolele pe Mac cu Safari

  • 14 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Nu este prima dată când vorbim despre subiect, prezentând o aplicație care tratează acest subiect. Ne referim la gestionarea parolelor de acces la anumite site-uri web și alte servicii. În acest fel nu va trebui să folosim mijloace externe echipamentelor informatice pentru stocarea acestuia.

Toți cei care dețin un computer Mac putem oricând să examinăm și să gestionăm parolele stocate în sistem, care sunt necesare pentru a accesa anumite servicii. În mod implicit, computerele Apple încorporează Completare automată. Cu el este posibil, ori de câte ori vizităm un site web, să aflăm care este parola salvată.

Gestionarea parolelor în Safari

Dacă în orice moment avem nevoie să cunoaștem vreuna dintre acele parole, să le editam sau să le ștergem, trebuie să urmăm procesul indicat mai jos:

Trebuie să deschidem browserul Safari și să facem clic, în meniul de sus, pe Safari -> Preferințe. Vom vedea ceva asemănător cu următorul:

După ce faceți clic pe submeniu preferințe Se va deschide o fereastră pop-up care ne spune asta Parolele Safari sunt blocate. Pentru a le vedea trebuie să introducem parola pe care o folosim ca utilizator de computer:

Dupa introducerea parolei vom vedea, pe un nou ecran, lista conturilor site-ului, nume de utilizator si parole, ascunse tars punctele tipice, care corespund fiecaruia. Pe acest ecran, cel mai bine este să lăsați activată completarea automată a numelor de utilizator și a parolelor, este opțiunea implicită:

Dacă facem clic pe unul dintre conturi, vom vedea cum arată parola acestuia. Dacă vrem să-l schimbăm, trebuie doar să facem clic pe el și să punem unul diferit:

Există, de asemenea, posibilitatea de Adăuga un cont nou în listă, indicând site-ul web, numele de utilizator și parola. Se poate, de asemenea, marcarea unuia dintre conturi și, după apăsarea butonului Elimina, ștergeți-l din listă.

concluzie

Cu procesul indicat, foarte ușor de utilizat, vom putea cunoaște parolele, pe care le-am uitat, de acces la anumite site-uri. Astfel le putem folosi pe alte computere sau dispozitive, sau, de asemenea, pe același computer, dacă folosim alt browser web sau alt instrument.

  • 14 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here