Cum văd care este temperatura procesorului Mac-ului meu?? - Monitorizare completă

Menținerea temperaturii laptopului tău Mac sub supraveghere nu este complicată, trebuie doar să găsești cea mai bună modalitate de a o face, sau cea cu care ești cel mai familiarizat. Dintre toate programele care pot exista pe piata, mai jos, vei fi expus celor doua care de obicei indeplinesc perfect aceasta functie si anume, Meniurile Intel Power Gadget și iStats.

Dintre acestea două, o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine se potrivesc nevoilor dvs, în același mod, ambele sunt indistinct funcționale. Cu toate acestea, manipularea lor este destul de simplă, deoarece instrucțiunile lor sunt clare și concise, pe lângă afișarea tuturor informațiilor despre starea laptopului dvs.

Index()
  1. Ce funcție a Mac-ului este cea care permite măsurarea temperaturii interne a procesorului tău?
  2. Care este cel mai bun instrument descărcabil pe care îl puteți folosi pentru a verifica temperatura și cum să o utilizați?
    1. gadget intel power
    2. Meniurile iStats
  3. Cum îți poți răci procesorul dacă temperatura acestuia este prea mare??

Ce funcție a Mac-ului este cea care permite măsurarea temperaturii interne a procesorului tău?

Dacă dețineți un Mac pentru uz personal sau de afaceri, este obișnuit să vă interesați de integritatea computerului, cu privire la orice legate de supraîncălzire, Având în vedere acest lucru, pot apărea multe întrebări despre ce funcție este cea care vă permite să monitorizați temperatura internă.

Deși sistemul Mac afișează temperatura ca măsură de siguranță, atât de mult încât permite chiar și posibilitatea de a pune simbolul gradului cu tastatura Mac-ului tău, tot nu există o funcție specifică care se ocupă de executarea acestei sarcini specifice, cu excepția cazului în care aveți o aplicație externă care vă ajută.

Care este cel mai bun instrument descărcabil pe care îl puteți folosi pentru a verifica temperatura și cum să o utilizați?

Inainte de lipsa surselor de informații furnizate de macOS despre starea actuală a temperaturii computerului, s-a format o piață mare în căutarea satisfacerii cerințelor utilizatorilor, care, în consecință, oferă utilizatorilor un compendiu larg de aplicații eficiente care verifică temperatura echipamentului.

Deși sunt detaliate doar două opțiuni, există pe piață mult mai multe alternative disponibile utilizatorului, un număr mare de aplicații plătite și chiar câteva variante total gratuite cum este cazul Fanny Widget. Este important să nu uitați să îmbunătățiți securitatea și confidențialitatea în MacOS atunci când instalați aplicații terțe.

gadget intel power

Această aplicație dezvoltată de Intel este considerată cea mai bună opțiune pentru a oferi informații despre un procesor în timp real, de la temperatură la energie și utilizarea acestuia, din acest motiv rămâne printre cele mai recunoscute programe, datorită designului său simplu și eficacității colaterale, pe lângă faptul că este complet gratuit.

Pentru Pentru a instala Intel Power Gadget, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul oficial Intel și să căutați Gadget-ul, selectați opțiunea sistemului dvs. de operare, iar apoi veți fi gata să începeți descărcarea, este important să rețineți că fiind o aplicație terță parte, este posibil ca macOS să blocheze instalarea acesteia.

În acest caz, trebuie doar să accesați setările din secțiunea de preferințe de sistem, iar în opțiunea de securitate, selectați Permite instalarea Gadget-ului. Odată instalat, vei putea porni aplicația și în acest fel, vei vedea datele despre procesorul tău într-o interfață complet intuitivă.

Meniurile iStats

Iată cea mai bună opțiune cu diferență față de toate celelalte, de care este capabil un program care reușește să vă monitorizeze computerul afișează informații detaliate despre temperatură, utilizarea memoriei, a bateriei și a vedea specificațiile procesorului dvs., în plus, vă permite să afișați datele respective prin grafice detaliate.

Pentru a continua cu instalarea sa, trebuie doar să intri pe pagina dezvoltatorilor săi sau prin pagina magazinului Apple, este esențial să subliniem că această aplicație are o perioadă de probă, totuși, nu este gratuit, valoarea calității de membru variază în funcție de planul selectat.

Pornirea meniurilor iStats poate fi afișată o interfață personalizabilă, care include achiziții pentru a crește opțiunile din cadrul aplicației, conține și widget-uri care vă permit să vedeți informațiile despre temperatură și utilizare a laptopului din bara de activități, fiind foarte confortabil să păstrați datele la vedere.

Cum îți poți răci procesorul dacă temperatura acestuia este prea mare??

Odată ce aveți un program care poate monitoriza temperatura, acesta va fi este posibil să fiți conștienți dacă Mac-ul se supraîncălzi, În aceste cazuri, este necesar să se ia măsuri externe care să ajute la răcirea dispozitivului.De obicei, acestea sunt suficiente pentru a menține temperatura stabilă.

În plus, este și recomandat faceți alți pași pentru a evita supraîncălzirea, cum ar fi: utilizați laptopul într-o zonă bine ventilată și păstrați tastatura și baza laptopului descoperite, dacă acest lucru împiedică laptopul să se supraîncălziți, poate exista o defecțiune hardware în Mac.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here