Cum să văd contactele Facebook blocate pe telefonul meu mobil? - Verificați confidențialitatea

Astăzi, crearea unui cont pe Facebook este foarte simplă, platforma este foarte utilă și este folosită în toată lumea, dar știm că toată lumea a blocat la un moment dat un contact, pentru că nu ne place modul lor de a acționa pe platformă sau pentru că comportamentul față de noi nu este corect, dar există momente în care nu vă amintiți ce utilizatori ați blocat, de aceea vă vom ajuta să găsiți contactele dvs. blocate.

Odată ce intri în configurația profilului tău, vei putea accesa setările de confidențialitate, și acolo poți introduce contactele blocate, procesul este ușor și o poți face pe mobilul tău Android, pe dispozitivul tău iOS și chiar pe computer.

Index()
  1. Cum puteți examina contactele pe care le-ați blocat în Facebook pe mobil?
    1. de pe un iPhone
    2. Pe un dispozitiv Android
  2. Cum elimini persoanele pe care le-ai blocat pe Facebook?
  3. Ce să faci pentru a debloca pe cineva din Facebook?

Cum puteți examina contactele pe care le-ați blocat în Facebook pe mobil?

Puteți verifica oricând doriți contactele pe care le-ați blocat din setările contului dvs., o puteți face de pe iPhone, precum și de pe un mobil Android. Vă reamintim că dacă în orice moment doriți să împiedicați să fiți etichetat pe Facebook, fără a fi nevoie să blochezi un utilizator o poți face rapid și ușor, de pe mobil sau de pe orice computer.

de pe un iPhone

Poți trece în revistă persoanele pe care le-ai blocat într-un mod foarte simplu, mai întâi trebuie să intri în aplicația Facebook de pe mobil, trebuie să introduci profilul tău, apoi în meniu alege opțiunea de configurare a contului, aici alegeți opțiunea „Blocați”ue ne va arăta persoanele blocate.

Pe un dispozitiv Android

Pe mobilul tău Android, o poți face în aproape orice fel, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este intra in aplicatia Facebook, pentru a face acest lucru trebuie să aveți aplicația descărcată anterior din Magazinul Play, apoi trebuie să introduceți fotografia de profil, care este de obicei în dreapta jos.

Apoi trebuie să intri în setări și apoi în 'Setări și confidențialitate' Vor fi diferite opțiuni, dar cea pe care trebuie să o introduceți este secțiunea 'Blocuri' aflată în 'Public și vizibilitate' Intrând aici veți găsi o listă de contacte ale persoanelor pe care le-ați blocat.

Cum elimini persoanele pe care le-ai blocat pe Facebook?

Odată ce ați învățat cum să blocați persoanele, ceea ce puteți face din aplicația mobilă sau de pe PC, acesta va fi eliminat automat din lista de prieteni, mai jos vă vom explica cum să eliminați persoanele pe care le-ați blocat din lista de blocare, care va se face prin deblocare, trebuie să știi că atunci când blochezi un utilizator vei fi inexistent pentru acea persoană.

Totuși, nu poți șterge persoane din contul tău, deoarece odată ce blochezi pe cineva nu vei mai putea intra în profilul contului și nici nu va poate intra pe a ta, sau faceți orice acțiune în contul dvs., dar odată ce îl deblocați, le oferiți posibilitatea de a trăi din nou cu dvs., dar vor trebui să fie adăugați ca prieteni.

Ce să faci pentru a debloca pe cineva din Facebook?

De la tine iPhone sau telefon Android, atingeți pictograma meniu, care se află în partea de jos în partea dreaptă (de obicei este identificat prin cele trei dungi) odată ce o faci, poți să cobori și să intri în Setări și confidențialitate, apoi trebuie să intri în 'Setări profil'.

Odată ce ați intrat acolo, puteți accesa 'Public și vizibilitate' și apoi atingeți butonul de blocare, aici aveți două opțiuni, deblocați pe cineva sau blocați. În prima opțiune, puteți debloca doar apăsând butonul 'deblocare' lângă numele persoanei.

Pentru a bloca pe cineva, o puteți face din acea secțiune de opțiuni, trebuie pur și simplu să atingeți „Adăugați la blocat”, puteți scrie numele persoanelor și apoi apăsați butonul „blocare”.

Daca vrei sa o faci de pe calculator, poti intra pe Facebook, trebuie sa dai click pe profilul tau si apoi sa intri in optiunile de configurare, care se afla in partea dreapta sus a ecranului, aici vei gasi un meniu in care exista diferite configuratii Opțiuni. Trebuie să faceți clic pe 'Blocuri', unde veți vedea o opțiune în partea dreaptă din 'Gestionați încuietori'.

Există o secțiune în care veți vedea „Blocați utilizator” și aici vom vedea diferite profiluri blocate unde puteți apăsa butonul Butonul „Deblocați” pentru a putea elimina persoanele pe care le-ați blocat, după cum puteți vedea procesul este simplu și foarte asemănător cu a face pe orice dispozitiv.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here