Cum să golesc folderele contului meu de Gmail? - Ștergere definitivă

Un dosar de e-mail în Gmail este același cu o etichetă, atunci când vă organizați căsuța de e-mail, puteți filtra sau acomoda toate mesajele pe care le primiți în aceste etichete. De asemenea, este foarte simplu folderele goale ale contului gmail complet și permanent.

Dar este foarte important de știut că de pe mobil procedura este puțin complicată deoarece trebuie să alegi unul câte unul, din acest motiv este recomandat folderele gmail goale de pe computer sau cel puțin cu versiunea Web, deoarece pentru a face acest lucru va fi nevoie doar de câteva clicuri, iar cel mai bun lucru este că puteți utiliza browserul la alegere, deoarece procedura este aceeași.

Index()
 1. Ce pași ar trebui să luați pentru a vă goli definitiv dosarele Gmail?
  1. Folosind aplicația Gmail pe mobil
  2. Din browserul web Gmail de pe computer
 2. Cum să cumpărați mai mult spațiu disponibil pentru contul dvs. Gmail?
 3. Cum să știi dacă unitatea ta Google ocupă spațiu în memoria internă a telefonului tău mobil?
 4. Care sunt pașii pentru a elibera în mod eficient spațiu pe Google Drive?

Ce pași ar trebui să luați pentru a vă goli definitiv dosarele Gmail?

Dacă ați reușit să vă organizați e-mailurile Gmail în dosare, veți putea ștergeți-le sau goliți etichetele permanent oricând vrei. Deoarece Gmail este o aplicație disponibilă pe toate dispozitivele Google, atunci puteți efectua această procedură oriunde doriți. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

Folosind aplicația Gmail pe mobil

În telefonul mobil, procesul de foldere goale sau etichete de corespondență, mai ales dacă aveți o cantitate mare, deoarece va fi necesar să eliminați și să selectați manual. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

 1. Deschide aplicația Gmail pe dispozitivul tău mobil, bineînțeles că trebuie să fii autentificat cu contul tău.
 2. Faceți clic pe dungile din linia din stânga sus.
 3. Faceți clic pe folderul sau eticheta pe care doriți să o goliți.
 4. Apăsați și mențineți apăsat mesajul pe care doriți să-l ștergeți timp de câteva secunde.
 5. Dacă doriți să ștergeți mai multe, odată ce l-ați selectat pe primul, îi puteți marca pe altele printr-o singură atingere.
 6. Faceți clic pe pictograma coș de gunoi pentru a le șterge și gata.

Este important să aveți aplicația Gmail a fost actualizat la cea mai recentă versiune, Pentru a avea toate caracteristicile etichetelor, vei observa că procedând astfel poți chiar să creezi foldere pentru a-ți organiza Gmail de pe același mobil.

Din browserul web Gmail de pe computer

Folosind versiunea Web Gmail de pe mobil sau pe computer, puteți goliți rapid dosarele sau etichetele. Spre deosebire de mobil, veți avea opțiunea de a putea selecta toate e-mailurile cu un singur clic. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Deschideți browserul preferat și accesați căsuța de e-mail Gmail.
 2. Faceți clic pe eticheta sau folderul pe care doriți să îl goliți.
 3. Faceți clic pe pictograma 'Selectați', aceasta este reprezentată de o casetă cu o săgeată.
 4. Când selectați toate mesajele etichetei trebuie să faceți clic pe ștergere și gata.

Este important de știut că, dacă aveți multe etichete și nu sunt toate afișate pe pagina principală, puteți modifica locația acestora dinpentru a eticheta setările, veți ajunge la el cu pictograma roată din colțul din dreapta sus.

Cum să cumpărați mai mult spațiu disponibil pentru contul dvs. Gmail?

Dacă aveți nevoie goliți dosarele sau etichetele din Gmail pentru că nu aveți suficient spațiu pentru a vă bucura în continuare de serviciile sale, nu vă faceți griji deoarece puteți cumpăra mai mult spațiu de stocare de la Google, în plus, abonamentul făcut de un utilizator nu va avea o dată de expirare, cu excepția cazului în care persoana decide. Pentru a obține mai mult spațiu, trebuie doar să:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Google.
 2. Accesați o singură pagină.Google.com.
 3. Faceți clic pe „Stocare” situat în partea stângă și apoi pe „Obțineți mai mult spațiu de stocare”.
 4. Alegeți limita de stocare.
 5. Priviți planurile și prețurile, precum și data plății pe care vi le oferă.
 6. Alegeți planul preferat.
 7. Confirmați planul pe care l-ați ales.
 8. Faceți clic pe „Abonare” și voilà.

După ce te-ai abonat poți măriți spațiul serviciilor Google cum ar fi Gmail, Google Drive și altele, precum și beneficii exclusive pentru dvs. și membrii familiei dvs., dacă le aveți incluse în contul dvs.

Cum să știi dacă unitatea ta Google ocupă spațiu în memoria internă a telefonului tău mobil?

Google Drive are două moduri de stocare, una în cloud și alta locală, tot ce se salvează local va ocupa spațiul dispozitivului dvs. mobil, bineînțeles că trebuie să activați modul 'Disponibil offline' pentru a ocupa spațiu de memorie. În același mod, puteți ști cât spațiu ocupă în felul următor:

 1. Accesați setările generale ale telefonului dvs.
 2. Faceți clic pe secțiunea de aplicații și localizați Google Drive.
 3. Accesați opțiunea „Stocare”.
 4. Faceți clic pe „Stocare și cache” pentru a vedea spațiul pe care îl ocupă și gata.

Un fapt important pe care trebuie să-l știți este că aceeași aplicație arată și o estimare a spațiului pe care îl folosiți și a spațiului disponibil, pe lângă faptul că oferă planuri pe Google One ofertă pentru creșterea capacității, veți găsi toate aceste date pe pagina principală a aplicației.

Care sunt pașii pentru a elibera în mod eficient spațiu pe Google Drive?

Fără a cumpăra spațiu, Google oferă utilizatorilor 15 GB de spațiu de stocare partajat pe serviciile sale. Cu alte cuvinte, puteți elibera spațiu pe Google Drive goliți etichetele de e-mail Gmail, sau cel puțin goliți tava de spam sau e-mailurile cu dimensiuni mari. De asemenea, în secțiunea dispozitivelor dvs. puteți șterge fotografii și videoclipuri.

Continutul multimedia se caracterizeaza prin ocuparea prea mult spatiu, cea mai buna varianta este sa lasi doar continutul important si sa il stergi pe cel despre care consideri ca nu ai nevoie, bineinteles din toate serviciile legate de contul tau Google. A un truc excelent pe care îl poți face cu Gmail este urmatoarea:

 1. Deschideți Gmail și introduceți în caseta de căutare 'has:attachment larger:10M'.
 2. Faceți clic pe căutare și se afișează e-mailurile de 10 mega sau puteți utiliza un număr mai mare pentru e-mailuri mai grele.
 3. Selectați e-mailurile pe care doriți să le ștergeți.
 4. Faceți clic pe pictograma de ștergere.
 5. În cele din urmă, procedați la golirea coșului de reciclare și gata.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here