Cum să utilizați răspunsurile automate pe Facebook Messenger? - Setare

Instrumentele oferite în prezent de grupul Meta, condus de miliardarul Mark Zuckerberg, sunt utilizate pe scară largă de întreprinderi și organizații. Pe aceste platforme putem găsi modalități de a le gestiona și răspunde în timp util când ne trimit mesaje către contul nostru WhatsApp sau pe pagina de Facebook, de exemplu.

Acesta este modul în care putem folosi răspunsurile automate pentru a oferi o atenție mai eficientă publicului sau publicului cu care avem de-a face. Prin urmare, trebuie să înveți cum funcționează asta pe facebook messenger, astfel încât să oferiți un serviciu excelent oricui vă scrie.

Index()
 1. Care este modalitatea de a configura un răspuns automat pe Facebook Messenger?
  1. Trimite-l și pe Instagram
 2. Cum să adăugați „cuvinte cheie” pentru a declanșa un anumit răspuns automat?
 3. Ce trebuie să faceți pentru a personaliza răspunsurile automate cu fotografii și videoclipuri?
 4. Cum să configurați timpul pentru ca persoana să primească un răspuns?
 5. Cum să activați „mesajele implicite” pentru a primi un mesaj pe pagina dvs?

Care este modalitatea de a configura un răspuns automat pe Facebook Messenger?

Știind că poți folosi răspunsurile automate de la Facebook Messenger, este esențial să reușești să le stăpânești și să le aplici în conformitate cu nevoile organizației sau companiei dumneavoastră. În acest sens, vă vom explica în detaliu cum funcționează acest sistem și ce trebuie să faceți pentru a le configura.

 • facebook trebuie marcați-vă starea ca 'absent' astfel încât să le poți aplica și trebuie să fii proprietarul sau administratorul contului (să te adauge ca administrator).
 • Accesați profilul dvs. și accesați secțiunea de setări.
 • Apoi, bifați în partea stângă a ecranului și căutați opțiunea care spune „mesaje” și faceți clic pe ea.
 • Acum, în această secțiune veți vedea o casetă cu informații care indică: menține capacitatea de răspuns când nu am acces la contul meu de pe mobil sau PC și apeși pe asta.
 • atunci ai nevoie caută secțiunea de modificare pentru a deschide o filă nouă.
 • Intrand deja pe site trebuie sa ai mesajul implicit cu care vei raspunde celor care iti scriu in mod standardizat.
 • În fine, se cere ca faceți clic pe 'salvare' astfel încât modificările efectuate să fie înregistrate în contul dumneavoastră.

Trimite-l și pe Instagram

Așa cum răspunsurile automate pot fi trimise de pe Facebook, este posibil să o faci și cu Instagram. În acest caz trebuie să intri în aplicație și să mergi la secțiunea de mesaje directe, selectați orice chat și apăsați simbolul plus (+).

După aceea, dați clic pe cele trei puncte care apar acolo pentru a putea apoi să scrieți un mesaj sau să îl copiați pe același pe care l-ați lăsat pe Facebook. In cele din urma apăsați pe salvare și gata, acest răspuns automat va fi creat.

Cum să adăugați „cuvinte cheie” pentru a declanșa un anumit răspuns automat?

Această funcție vine de la grupul Facebook, mai exact de la Facebook Business sau Business Suite. Trebuie să vă conectați la contul dvs. de afaceri sau să creați unul pe pagina respectivă, astfel încât să puteți configura răspunsurile automate într-un mod mai oportun.

Primul lucru este să intri pe site, apoi localizați secțiunea de răspunsuri automate în partea de sus, chiar acolo selectați 'cuvinte cheie personalizate'. După aceasta, pui numele răspunsului și selectezi dacă vrei să-l trimiți doar pe Messenger sau Instagram sau pe ambele platforme.

Deci, odată ce acest lucru este remediat, următorul pas este să puneți frazele sau cuvintele cheie pe care le doriți (maximum 5 dintre acestea). Apoi setați timpul necesar pentru a trimite răspunsul automat, puteți adăuga și câteva personalizări la acest mesaj, cum ar fi butoane, videoclipuri, fotografii... Mai rămâne doar să salvezi și gata, va începe să funcționeze.

Ce trebuie să faceți pentru a personaliza răspunsurile automate cu fotografii și videoclipuri?

Răspunsurile automate vă permit să faceți unele personalizări și să includeți anumite lucruri care sunt relevante sau altele oferiți mai multe informații utilizatorilor sau clienții organizației. Urmați pașii pe care vă vom oferi mai jos:

 1. Deschideți căsuța de e-mail în Business Suite.
 2. selectați aici răspunsurile automate.
 3. Trebuie să activați răspunsurile automate.
 4. Mai tarziu faceți clic pe butonul albastru care apare indicând „editează mesajul” .
 5. Acolo vor apărea mai multe opțiuni, inclusiv inserarea unei imagini sau a unui videoclip.
 6. faceți clic acolo și pune fisierul dorit.

Cum să configurați timpul pentru ca persoana să primească un răspuns?

De asemenea si intr-un mod foarte simplu puteti alege cât timp poate dura administratorul tău a contului în a răspunde imediat ce detectează expresia sau cuvântul cheie și a răspunsului automat.

Deci, pentru a executa trebuie să repetați procedura descrisă mai sus și în secțiunea de editare a mesajului, în aceeași listă opțiunea pentru 'timpul de expediere'. Făcând clic acolo, veți putea selecta o perioadă de timp pentru a răspunde, care variază între unu și aproximativ 10 minute.

Cum să activați „mesajele implicite” pentru a primi un mesaj pe pagina dvs?

Din Business Suite poți face pe oricine care urmează să-ți trimită un mesaj de pe Facebook, au deja un text implicit ca tu scrii. Această opțiune este, de asemenea, foarte simplu de executat, atenție.

Deschizi aplicația Business Suite și derulezi la mesaje, selectezi orice chat și când activezi tastatura, în tot colțul din stânga sus sunt patru puncte albastre, acolo sunt răspunsurile salvate sau mesaje implicite.

În cazul în care nu ai, trebuie doar să apeși acolo și ați apăsat pe 'creați', Aici puteți scrie mesajul menționat cu un titlu și rămâne doar să apăsați Salvare pentru ca utilizatorii să-l aplice.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here