Cum să utilizați sau să vă conectați la WhatsApp Web fără a scana codul QR

Scanarea codului QR de fiecare dată când încercăm să intrăm pe WhatsApp web pe computerul nostru poate fi plictisitoare dacă acest proces se repetă de mai multe ori pe zi. Prin urmare, vreau să te învăț să folosești sau conectați-vă la WhatsApp web fără a fi nevoie să scanați codul QR.

Cum să utilizați sau să vă conectați la WhatsApp Web fără a scana codul QR
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este un mic truc care îți va funcționa și îți vei da seama că este super ușor și, de asemenea, îți va fi mai ușor să accesezi WhatsApp web fără a face mare lucru.

Cu toate acestea, este important de menționat că trebuie să aveți în vedere că trebuie să urmați procedura obișnuită. Cel puțin o dată pe laptopul tău PC unde vrei să lași codul QR plasat, pentru a deschide WhatsApp web fără probleme.

Puteți descărca aplicația pe computer astfel încât aveți acces direct la WhatsApp web de pe desktop. La fel, WhatsApp poate fi folosit de aplicația sa fără nicio problemă prin tableta sau telefonul tău Android.

Trebuie să aveți în vedere faptul că scanați codul QR de fiecare dată când încercați să intrați de pe WhatsApp web. Este, de asemenea, un mijloc de protecție sau confidențialitate, astfel încât nu toți cei care au acces la computerul dvs. Ei vă pot revizui conversațiile sau fișierele personale.

Dacă camera din spate a telefonului mobil are o problemă, nu vă faceți griji pentru că aveți opțiunea de a utiliza camera frontală pentru a scana codul QR.

Index()
  1. Cel mai bun truc pentru a vă conecta la WhatsApp web fără a scana codul QR
  2. Vom avea vreodată altă opțiune disponibilă?

Cel mai bun truc pentru a vă conecta la WhatsApp web fără a scana codul QR

Deoarece ceea ce se promite este datoria, acum va las procedura in pasi mici pentru ca poți deschide WhatsApp web scanează codul QR cu o mică procedură, de ce ar trebui să ții cont de fiecare dată când termini de utilizare. Va trebui să urmați acești pași:

  1. Primul lucru ar fi să deschizi aplicația web WhatsApp pe computer, cum o faci în mod normal?.
  2. Recomand să descărcați aplicația descărcată de pe site-ul său oficial, deoarece această procedură vă va scuti și de a fi nevoit să descărcați programe care, deși îți țin WhatsApp deschis, nu garantează securitatea de care au nevoie datele tale, cu atât mai puțin că descărcarea nu o are orice virus rău intenționat.
  3. După ce aveți WhatsApp web pe computer și deschideți aplicația va trebui să scanați în mod regulat codul QR. Prin urmare, trebuie să aveți telefonul la îndemână.

  • Când pierdem conexiunea web WhatsApp, computerul nostru, aplicația se închide de la sine, în mod normal se întâmplă când închidem și oprim computerul.

Deci trucul este că, ar trebui să suspendați computerul în loc să-l închideți. În acest fel, web-ul tău WhatsApp nu se va închide sesiunea și atunci când deschideți din nou computerul va fi disponibil. Cu toate acestea, s-ar putea să vă întrebați de ce WhatsApp web se închide când mobilul este blocat, aici avem răspunsul!

Vom avea vreodată altă opțiune disponibilă?

Toate aplicațiile, în general, fac actualizări din când în când permițându-ne lucruri de noi oportunități sau instrumente în sine.

In mod normal sunt cereri facute de utilizatorii lor, fiind împărțiți-vă întotdeauna părerea despre îmbunătățirile de care are nevoie.

Se spune că WhatsApp web lucrează la o opțiune, care să ne permită WhatsApp web să rămână mereu conectat, va servi și el sau va avea alte opțiuni. Ceea ce nu ne bucură pentru că deocamdată nu fac parte din instrumentele importante pe care ni le oferă în acest sens.

Nu uitați întotdeauna să verificați dacă aveți o sesiune web WhatsApp deschisă cu un ghid simplu pe care l-am pregătit.

WhatsApp este o platformă, care are suport pentru Android și Apple. Fiind acesta primul mijloc de comunicare pe care oamenii îl folosesc pentru a fi mereu în contact în întreaga lume, în plus functioneaza gratuit și când avem o conexiune de date sau internet.

Desi au sosit noi optiuni, WhatsApp a fost pana acum de neinlocuit, din acelasi motiv are obligatia sa ne ofere din ce in ce mai multe.

Așa cum ni s-a permis, de asemenea, că nu este necesar să descarcăm aplicația pe computerul nostru pentru a ne bucura de WhatsApp, o putem face online pentru o perioadă de timp Site web oficial WhatsApp.

Adevărul este că ne permite să avem conversații importante de lucru la îndemână pe computerul nostru, astfel încât să fie în momentul de care avem cea mai mare nevoie, fiind nevoiți să ne accesăm telefonul în timp ce lucrăm.

În fine, una dintre prioritățile pe care WhatsApp trebuie să le aibă este să ne ofere, să putem introduceți WhatsApp de pe computer fără a fi nevoie să scanați codul QR. Fără a fi nevoie să apelăm la programe secundare care pun în pericol datele noastre și, de asemenea, starea optimă a computerului nostru, căutând soluții legale rapide și puține pentru a obține mai multe beneficii de confort de pe această platformă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here