Cum să utilizați steaguri Google Chrome - Ce sunt, funcția și cum să le activați

Să ne imaginăm pentru un moment că lucrezi cu indexerul unei pagini web. Prin activarea steagurilor Google Chrome, este posibil să activați o funcție care vă permite să indexați o pagină web la motorul de căutare Google. Singurul detaliu este că această funcție este experimentală și vei vedea că ai o funcție nativă a aceluiași browser și nu va trebui să folosești aplicații terțe.

Cum să utilizați steaguri Google Chrome - Ce sunt, funcționează și cum să le activați
Vezi acest videoclip pe YouTube

În ceea ce privește pașii pentru activarea acestor funcții speciale, trebuie să utilizați bara de căutare a browserului și să introduceți următoarea adresă: chrome://steaguri și apăsați enter.

Index()
 1. Pentru ce sunt steaguri Chrome??
 2. Care sunt avantajele utilizării steagurilor Chrome pe dispozitivele dvs?
 3. Există dezavantaje în a avea steaguri activate în browserul meu??
 4. Cum pot activa și dezactiva steaguri în Google Chrome?
 5. Este sigur să folosesc steaguri pe dispozitivele mele?
 6. Cele mai bune steaguri de activat în browserul Chrome
  1. defilare lină
  2. Descărcarea pachetului în paralel
  3. modul de citire
  4. forțați modul întunecat
 7. Cum revin la steaguri preactivate de browserul Google Chrome?

Pentru ce sunt steaguri Chrome??

După cum am menționat, sunt o modalitate de a activa funcții ascunse sau pur și simplu testați aplicațiile care sunt în curs de dezvoltare și care eventual pot face parte din repertoriul de funcții Google Chrome. Așa că asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de Google Chrome descărcată și instalată.

Care sunt avantajele utilizării steagurilor Chrome pe dispozitivele dvs?

Câteva dintre avantajele și/sau beneficiile pe care trebuie să le cunoașteți, printre acestea se numără:

Performanță mai bună pentru browser

Se știe că consumul de resurse de către acest browser este foarte mare pentru procesele care sunt efectiv efectuate, deci, cu steagurile, asta nu ar mai fi o problemă. În cazul în care aveți probleme la schimbarea și traducerea limbii unei pagini, este posibil să găsiți un steag care vă poate ajuta.

Viteza de navigare crescuta

Acest lucru este posibil datorită va folosi un protocol QUIC. Momentan este cea mai rapidă modalitate de navigare, dar este necesar să o aveți activată în browser. Avantajul acestui avantaj este că poți accesa un web găzduit pe un server care are opțiunea QUIC activată. Dacă nu l-ați activat încă, introduceți chrome://flags/#enable-quic în motorul de căutare din browser și atât.

Utilizare GPU semnificativ mai bună

Nu este nimic nou pentru nimeni faptul că Google Chrome este unul dintre motoarele de căutare care consumă cele mai multe resurse. Din fericire, există un steag care ne poate ajuta GPU-ul să funcționeze mai eficient.

Trebuie doar să introduceți următoarea adresă chrome://flags/#enable-zero-copy. Odată ce acest lucru este făcut, rămâne doar să activați steag și asta este tot. Într-un fel, acest lucru vă va ajuta și să ștergeți și să curățați istoricul de navigare Google Chrome, astfel încât să nu ocupe spațiu de stocare.

Posibilitatea de a avea descărcări paralele

Acest lucru poate părea puțin confuz la început, dar pe termen lung, veți descoperi că este o funcție cu adevărat utilă. Dacă sunteți unul dintre utilizatorii care de obicei efectuează descărcări mari în mod constant, ideea acestui steag este că puteți avea mai multe conexiuni astfel încât să puteți face descărcări multiple ale aceluiași fișier. Ceva similar cu funcția de descărcări multifile. Pentru a obține acest steag, trebuie doar să tastați în bara de căutare Chrome://flags/#neable-parallel-downloading.

Aveți o previzualizare a paginilor

Dacă sunteți unul dintre utilizatorii care de obicei au multe file deschise pe mobil, puteți folosi perfect un steag care vă ajută să vizualizați conținutul unei anumite file înainte de a schimba fila. Dacă ești interesat, poți folosi următorul link chrome://flags/#enable-ephemeral-tab.

Există dezavantaje în a avea steaguri activate în browserul meu??

Singurul dezavantaj pe care l-am putea aminti în acest sens este că steagurile nu sunt funcții stabile sau deja definite pentru browserul nostru. Sunt acolo doar ca un test, este un fel ca un test de a versiunea beta a google chrome.

Pe de altă parte, se consideră că utilizarea anumitor steaguri care modifică performanța dispozitivului, Pe termen lung, poate afecta funcționarea acestuia sau poate provoca daune pe termen lung. Deoarece steagurile nu sunt stabile sau oficiale, nu știm sigur cum ne poate afecta dispozitivul dacă îl folosim o perioadă lungă de timp.

Cum pot activa și dezactiva steaguri în Google Chrome?

Atât procesul de activare, cât și cel de dezactivare sunt practic același, singurul lucru care se schimbă este opțiunea pe care o vei alege în funcție de steagul interesului tău. De exemplu, dacă doriți o defilare mai lină în browser, trebuie să intrați Chrome://flags/#smooth-scrolling. Când apăsați Enter, veți observa că vă va cere să activați sau să dezactivați această opțiune.

Este sigur să folosesc steaguri pe dispozitivele mele?

Acest lucru va depinde de ce steag pe care doriți să îl activați și pentru cât timp. Dacă este vorba despre steaguri care scad confidențialitatea și securitatea browserului tău în schimbul altor beneficii, este evident că nu va fi benefic pentru tine. Dar, în general, steagurile sunt foarte utile dacă sunteți cineva care caută să experimenteze și aveți o experiență mai bună cu google chrome.

Cele mai bune steaguri de activat în browserul Chrome

defilare lină

este un excelent Steagul și/sau funcție Google Crom care vă va permite o lectură mai bună indiferent de pagina pe care vă aflați. Este ceva simplu, dar destul de eficient atunci când navighezi și te uiți la conținutul unei pagini web. Este de menționat că acest steag vă va ajuta telefonul atunci când deschideți o pagină web și că curge cu performanțe mai bune și mai rapid.

Descărcarea pachetului în paralel

Am menționat acest steag în paragrafele anterioare, dar îl vom evidenția din nou din simplul motiv că este unul dintre caracteristici cromate chiar merită. Simplul fapt de a avea posibilitatea de a descărca un fișier prin diferite conexiuni este mai mult decât suficient pentru a folosi acest flag.

modul de citire

Ceea ce face acest flag simplu, dar eficient, este să permită cititorului să aibă o vizualizare mai bună a conținutului textual în funcție de pagina pe care se află. Cel mai obișnuit este să activați această funcție ascunsă a Chrome pentru paginile care nu răspund, ceea ce înseamnă că este perfectă pentru paginile care nu au compatibilitate cu telefonul mobil.

forțați modul întunecat

După cum indică numele, este o funcție specială care Vă va ajuta pentru acele pagini web care nu permit modul întunecat. În acest fel, îl puteți activa pentru a îmbunătăți citirea și navigarea pe o anumită pagină.

Cum revin la steaguri preactivate de browserul Google Chrome?

Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să resetați toate setările browserului la modul în care vin din fabrică. Acest lucru va fi suficient pentru ca toate steagurile să fie "înlăturate", iar configurația și funcțiile browserului dvs. să rămână așa cum erau înainte de a activa marcajele funcții experimentale Google Chrome.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here