Cum să utilizați secțiunea CC și BCC din Outlook pentru a trimite un e-mail

Câmpuri de text în Outlook sunt ceva care de multe ori trece neobservat, asta pentru că la început sunt întotdeauna dezactivate. Cu toate acestea, acestea îndeplinesc o sarcină importantă, mai ales atunci când trimit un e-mail către mulți destinatari. Acesta este de obicei folosit atunci când nu aveți un grup de persoane de contact în e-mail.

Atât câmpul CC, cât și CCO, îndeplinesc funcții similare, dar este necesar să le detaliem separat și să explicăm, de asemenea, în ce cazuri le putem folosi. Prin aceasta, ne vom spori cunoștințele și vom face mai confortabilă trimiterea de e-mailuri către diverși destinatari.

Index()
 1. ¿Care sunt principalele diferențe dintre câmpurile Cc și Bcc din Outlook?
 2. ¿Care sunt funcțiile pe care le au destinatarul CC și BCC într-un e-mail?
 3. ¿Care este importanta folosirii lor corect inainte de a trimite un email?
 4. Utilizări obișnuite ale casetei CC de e-mail
  1. Pentru a trimite știri importante
  2. În interiorul cercurilor corporative
 5. ¿Care sunt principalele utilizări ale secțiunii BCC într-un e-mail?
  1. Pentru a trimite informații personale sau sensibile
  2. Pentru invitații în masă sau campanii de marketing

  ¿Care sunt principalele diferențe dintre câmpurile Cc și Bcc din Outlook?

  Principala diferență dintre CC și CCO este că CC este o copie a mesajului care poate fi văzută de orice expeditor, așa că, chiar dacă nu sunteți expeditor principal, veți putea vedea copia mesajului și, în același timp, veți ști cine alte persoane a fost trimis. la. Pentru a folosi aceste mesaje va trebui să vă introduceți contul de e-mail, momentan puteți utiliza atât Outlook, cât și Hotmail.

  Pe de altă parte, BCC este o copie oarbă, care nu poate fi văzută de nimeni altul decât de un expeditor principal. Acesta este de obicei folosit pentru a trimite conținut de mare valoare care nu poate fi văzut de nimeni. Este folosit și la realizarea campaniilor publicitare.

  Ambele domenii sunt utilizate pe scară largă iar utilizările sale sunt mult mai extinse decât pare. În plus, câmpul BCC nu îți permite să vezi cine sunt ceilalți expeditori, așa că vei primi doar copia e-mailului pe numele tău. Câmpurile BCC și CC pot fi folosite la trimiterea atașamentelor, deci pot fi folosite pentru orice tip de e-mail.

  ¿Care sunt funcțiile pe care le au destinatarul CC și BCC într-un e-mail?

  Unul dintre funcțiile câmpurilor CC și BCC este de a adăuga contacte la e-mailul care este scris. In acest fel puteti trimite un email mai multor persoane indiferent de tipul de mail care se face.

  Pe de altă parte, aceste câmpuri îndeplinesc funcția de destinatari separati. Prin aceasta ne referim la faptul că dacă introducem contactele între câmpurile CC și BCC, putem trimite un e-mail astfel încât anumite persoane să-i vadă pe ceilalți destinatari, iar altele nu.

  Aceste funcții sunt utile în special în echipele de lucru sau atunci când un document important trebuie trimis, dar nu doriți ca toate părțile să știe cui este adresat.

  ¿Care este importanta folosirii lor corect inainte de a trimite un email?

  Importanta folosirii corecte a acestor campuri de text consta in principal in a putea trimite mesajul corect. Prin aceasta ne referim că dacă un mesaj ar trebui să fie trimis la mai multe persoane, dar nu ar trebui să vadă destinatarii între ei, cel mai bine este să folosiți aceste câmpuri și să evitați problemele.

  Un alt lucru care îl face important este că pentru fiecare tip de mesaj va fi folosit un câmp diferit. Este posibil să doriți să trimiteți o știre, de exemplu, care va ajunge la mulți destinatari, pentru aceasta folosim în mod obișnuit CC-ul, dar dacă am folosi BCC-ul, ceilalți nu ar putea vedea integral informații, astfel încât mesajul nu a putut fi considerat corect. Deși nu este complet necesar, cel mai bine este să aveți e-mailul actualizat la Outlook pentru a vizualiza mai bine opțiunile de câmp.

  Utilizări obișnuite ale casetei CC de e-mail

  Cutia CC are două utilizări principale, prima pentru a trimite știri importante sau mesaje la care nu se așteaptă un răspuns. Și în al doilea rând faceți anunțuri în cercurile corporative.

  Pentru a trimite știri importante

  Dacă doriți să faceți un anunț către mai multe persoane, dar acestea nu răspund, cel mai bine este să o faceți cu un mesaj CC. Trebuie doar să adăugați fiecare dintre contacte la lista CC și să trimiteți mesajul.

  În interiorul cercurilor corporative

  Poate fi folosit și pentru a face anunturi corporative, unde nu este necesar să se răspundă la mesaj, pur și simplu acționând ca o alertă sau avertisment.

  ¿Care sunt principalele utilizări ale secțiunii BCC într-un e-mail?

  Atunci când se utilizează secțiunea CCA de obicei se așteaptă un răspuns din partea expeditorului, motiv pentru care este utilizat pe scară largă pentru a trimite conținut sensibil sau personal.

  O altă modalitate de a le folosi este să trimiți mesaje în masă și reclame, unde nu este necesar să vezi întreaga listă de contacte către care a fost trimis mesajul.

  Pentru a trimite informații personale sau sensibile

  Una dintre utilizările frecvente pentru câmpul BCC, este de a trimite conținut privat sau sensibil. Acest lucru se face prin acest mijloc, deoarece se așteaptă un răspuns la mesaj. Acest conținut poate fi de orice tip și la nivel de business este de obicei folosit pentru a trimite documente în așteptarea revenirii altora.

  Pentru invitații în masă sau campanii de marketing

  În sfârșit, o altă dintre utilizările comune este cea a campaniilor publicitare, aceasta putând fi folosită în cazurile de a face un anunț și de a avea nevoie de alte echipe să-l revizuiască. Asa ca poti partajați informații rapid și eficient. În plus, întrucât toți destinatarii sunt vizibili, se va putea răspunde individual dacă este necesar.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here