Cum să utilizați și să plasați autocolante pe videoclipurile TikTok? - Mai atrăgător

Autocolantele fac videoclipurile și mai interesante. În acest sens, aplicația tiktok are aceste autocolante, care pot fi adăugate la orice videoclip pe care îl faci în ea, dacă încă nu știi Cum să utilizați și să plasați autocolante în videoclipurile tiktok? Nu vă faceți griji, pentru că vă vom spune cum să o faceți.

Index()
 1. Cum să pui autocolante pe videoclipurile Tiktok?
  1. în timp ce înregistrezi
  2. Cu filmulețe pe bobine
  3. La videoclipurile create cu fotografii
 2. Care este procesul de încărcare a videoclipurilor pe TikTok?
 3. Ce funcții de editare video are TikTok?

Cum să pui autocolante pe videoclipurile Tiktok?

Autocolante pot fi adăugate la videoclipurile TikTok. Realizarea acestui lucru este foarte simplă, trebuie doar să analizați următoarele proceduri în funcție de nevoile dvs.:

în timp ce înregistrezi

Nu puteți plasa autocolante în timp ce înregistrați videoclipul, dar puteți planifica când doriți să apară autocolantul, în timp ce înregistrați videoclipul, lăsați spațiul liber unde doriți să îl plasați, Păstrând acest lucru clar, efectuați următoarea procedură pentru a plasa autocolantul pe videoclip:

 1. Conectați-vă la aplicația tiktok de pe telefonul dvs. Android sau iOS
 2. Creați videoclipul, pentru a face acest lucru apăsați pe pictograma plus care se află în partea de jos a ecranului de start al aplicației.
 3. Când ați terminat de înregistrat videoclipul, faceți clic pe opțiunea Următorul.
 4. După ce ați făcut cele de mai sus, vi se va afișa în meniul de editare o pictogramă cu chip care are autocolante cu numele, apăsați pe ea.
 5. Vi se vor afișa toate autocolantele pe care aplicația le are la dispoziție, selectați unul dintre ele și plasați-l unde doriți, lângă stickerul pe care l-ați selectat găsiți un cronometru, apăsați pe el și stabiliți ora la care doriți să apară în videoclip, continuați cu procesul de editare, publicați-l sau salvați-l.

Cu filmulețe pe bobine

În tiktok poți edita și videoclipuri de pe tambur, adică de pe galeria telefonului dvs, Pentru a realiza acest lucru, faceți următoarele:

 1. Intrați în aplicație.
 2. În cadrul aplicației, faceți clic pe pictograma plus din partea de jos a ecranului.
 3. Lângă butonul care pornește înregistrarea videoclipurilor este altul pe care scrie Load, apasă pe el.
 4. Acum faceți clic pe opțiunea Diverse.
 5. Apoi, selectați videoclipul pe care doriți să îl editați în galeria dvs., apoi faceți clic pe opțiunea Accept.
 6. După ce ați făcut cele de mai sus, vi se va afișa panoul de editare, există chipul cu autocolantul de nume, dați clic pe el, selectați autocolantul, plasați-l unde doriți.

La videoclipurile create cu fotografii

De asemenea, puteți adăuga autocolante la videoclipurile create cu fotografii, pentru a realiza acest lucru, faceți următoarele:

 1. Pentru a crea un videoclip cu fotografii pe tiktok trebuie mai întâi să intri în aplicație.
 2. În cadrul aplicației faceți clic pe pictograma plus, apoi va fi trimisă în fereastra de creare, acolo faceți clic pe opțiunea Încărcare.
 3. După ce ați făcut cele de mai sus veți fi trimis în galeria telefonului dvs., selectați acolo imaginile care doriți să fie afișate în videoclipul dvs, plasați imaginile unde doriți. 
 4. Când ați terminat de încărcat fotografiile, faceți clic pe opțiunea imagini din meniul de editare. 
 5. Apoi faceți clic pe pictograma Autocolante, selectați-l pe cel care vă place și plasați-l unde doriți. Dacă aveți deja videoclipul creat și salvat în galerie, trebuie doar să faceți clic pe Încărcare, să selectați videoclipul și apoi să faceți clic pe pictograma autocolante, să le selectați pe cele dorite și să le plasați.

Care este procesul de încărcare a videoclipurilor pe TikTok?

În aplicația tiktok puteți încărca videoclipuri create pe loc sau stocate în galeria telefonului, pentru a face acest lucru, efectuați următoarea procedură:

 1. Intră în aplicația tiktok.
 2. În interiorul aplicației din partea de jos există o pictogramă plus, dă clic pe ea.
 3. Dacă doriți să înregistrați un videoclip faceți clic pe pictograma roșie situat în partea de jos, dacă doriți să încărcați un videoclip din galeria telefonului, faceți clic pe opțiunea Încărcare. În oricare dintre aceste două cazuri, puteți plasa efecte, text, muzică sau autocolant, doar faceți clic pe pictogramele corespunzătoare.
 4. Când terminați procesul de editare, faceți clic pe opțiunea Următorul.
 5. În următoarea fereastră care va fi afișată puteți adăuga o descriere videoclipului, la fel și în partea de jos puteți determina publicul pe care doriți să îl vedeți videoclipul, dacă permiteți duo-uri, ccomentarii sau dacă vrei să-l publici pe altă rețea de socializare, iei deciziile și apoi apeși pe opțiunea Publică.

Ce funcții de editare video are TikTok?

Tiktok are mai multe funcții pentru a edita videoclipurile pe care le creați în aplicație, aceste funcții de editat sunt următoarele:

 1. Filtre: Tiktok are diferite filtre pe care le poți folosi, pentru a le vedea trebuie doar să dai clic pe opțiunea de filtre, pentru a le folosi trebuie doar să dai clic pe cel care îți place.
 2. Embellisher: Această aplicație sau rețea de socializare are și un embellisher, pentru a o folosi trebuie doar să dați clic pe pictograma cu numele ei.
 3. Rotire: În ecranul de editare al fiecărui videoclip puteți găsi opțiunea Rotire, cu el poți determina unghiul videoclipurilor tale.
 4. Efecte: Pe ecranul în care înregistrați videoclipuri găsim opțiunea de efecte în partea stângă, există mii de efecte pe care le puteți folosi în timp ce înregistrați videoclipul, le puteți încerca înainte de a începe să înregistrați videoclipurile, pentru a le folosi dvs. trebuie doar să apăs pe ele.
 5. Efecte vocale: Cu efectul vocal puteți edita sunetele pe care le are videoclipul ce creezi.
 6. Faceți clic pe Setări: aceasta este funcția care vă permite să decupați părți din videoclip.
 7. Autocolante: Autocolantele sunt o altă funcție de editare pe care o are tiktok, este utilizat pe scară largă, deoarece fac videoclipurile și mai interesante cu imagini. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here