Cum să utilizați WhatsApp pe mai multe dispozitive cu același cont? - solutie aici

WhatsApp web este o versiune creată în 2015 care permite utilizarea unui cont WhatsApp pe mai multe dispozitive, dacă încă nu știți Cum să utilizați WhatsApp pe mai multe dispozitive cu același cont? Nu vă faceți griji, în următorul articol vă vom arăta pe ce dispozitive îl puteți utiliza și procedura pentru a face acest lucru.

Index()
 1. Cum să accesezi versiunea web WhatsApp pentru a avea un nou acces?
 2. Cum să utilizați versiunea web WhatsApp pe alte dispozitive decât PC?
  1. dispozitive iOS
  2. dispozitive Android
 3. Cum se instalează aplicația WhatsApp pe computer Windows sau Mac?

Cum să accesezi versiunea web WhatsApp pentru a avea un nou acces?

WhatsApp web este o modalitate foarte simplă de a utiliza WhatsApp pe un alt dispozitiv care nu este telefonul tău principal, accesarea acelei versiuni de WhatsApp este foarte simplă, doar Trebuie să aveți acces la internet și un browser fie pe computerul sau pe telefonul pe care doriți să utilizați WhatsApp web.

Pentru a avea acest nou acces trebuie să deschideți browserul pe celălalt dispozitiv pagina principală a whatsapp web, acolo vi se va afișa codul care vă permite să vă accesați WhatsApp de pe alt dispozitiv, în următoarele secțiuni vi se vor afișa pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a utiliza această versiune pe telefoane și computere.

Cum să utilizați versiunea web WhatsApp pe alte dispozitive decât PC?

Da, WhatsApp web poate fi folosit pe alte dispozitive, altele decât PC-uri, apoi vă vom spune care sunt acele dispozitive și cum să utilizați acea versiune pe ele.

dispozitive iOS

WhatsApp web poate fi folosit în Tabletă iPad și telefoane iPhone, trebuie doar să faci următoarele:

ipad-tabletă

 1. Deschideți browserul la alegere.
 2. Apăsați pe meniul browserului și apoi activați Modul Desktop.
 3. Accesați acum pagina web oficială WhatsApp.
 4. După ce ai făcut cele de mai sus un cod QR va fi afișat pe ecranul tabletei dvs pe care trebuie să îl scanați cu telefonul în care se află WhatsApp-ul pe care doriți să-l duplicați pentru a realiza acest lucru, trebuie să introduceți WhatsApp-ul telefonului respectiv, să deschideți meniul din partea de sus și apoi să apăsați Scanare, culminând acest lucru va fi afișat pe ecranul tabletei dvs. conversațiile pe care le aveți pe WhatsApp pe telefon.

telefoane iPhone

 1. Deschideți browserul telefonului unde doriți să aveți WhatsApp web.
 2. Accesați pagina oficială WhatsApp.
 3. Deschideți WhatsApp pe telefonul principal, accesați secțiunea web WhatsApp, acum trebuie să faceți clic pe opțiunea Setări și apoi pe opțiunea WhatsApp, scanează codul care ți-a fost afișat pe ecran a telefonului secundar. Acum puteți folosi WhatsApp pe ambele telefoane.

dispozitive Android

WhatsApp web poate fi folosit și pe diferite dispozitive Cu sistemul de operare Android, realizarea acestui lucru este foarte simplă, trebuie doar să faceți următoarele:

tablete Android

 1. Deschideți un browser pe tabletă.
 2. În partea de sus a ecranului se află meniul browserului, apăsați pe el, vă vor afișa mai multe opțiuni, dar trebuie să apăsați pe modul Desktop.
 3. Intră acum la pagina oficiala whatsapp.
 4. Pe ecranul tabletei va fi afișat un cod QR, trebuie să scanați acest cod cu telefonul unde se află WhatsApp-ul pe care doriți să-l duplicați, pentru a realiza acest lucru trebuie să introduceți WhatsApp-ul telefonului respectiv, să deschideți meniul din partea de sus și mai tarziu faceți clic pe WhatsApp Web, Odată ce acest lucru este finalizat, conversațiile pe care le aveți pe WhatsApp pe telefonul dvs. vor fi afișate pe ecranul Tabletei dvs.

telefoane Android

 1. Pe telefonul pe care doriți să aveți WhatsApp web, deschideți un browser.
 2. Acum trebuie să intri pe pagina web oficială WhatsApp.
 3. Deschide WhatsApp pe telefonul principal, apasă pe setări și pe WhatsApp web, scanează codul care ți-a fost afișat pe ecranul telefonului secundar. Acum puteți utiliza și configura WhatsApp web pe computer.

Cum se instalează aplicația WhatsApp pe computer Windows sau Mac?

Folosirea aplicației WhatsApp pe computere facilitează munca multor persoane atunci când scriu, descarcă, partajează documente și copiază imagini de pe WhatsApp web în Word, dacă vrei să o folosești pe computer poți urma procedura oricăreia dintre cele două metode care sunt prezentate mai jos, sunt valabile pentru sistemele de operare Windows și Mac:

prima metoda

Descărcați aplicația WhatsApp de pe pagina oficială WhatsApp, pe această pagină oficială veți găsi versiunea de WhatsApp pentru Windows și Mac, faceți clic pe linkul care vă corespunde și apoi faceți clic pe Descărcare. Așteptați să se termine descărcarea pe computer, acum trebuie să conectați WhatsApp-ul ambelor dispozitive, pentru a realiza acest lucru, deschideți meniul WhatsApp al telefonului dvs. și faceți clic pe WhatsApp web și apoi pe Scan, scanați codul și gata, cei doi vor fi fost conectate dispozitive, acum puteți trimite și primi mesaje pe ele, mișcările pe care le faceți într-unul dintre WhatsApp vor fi afișate în celălalt.

a doua metodă

Din browserul computerului dvs intrați în Microsoft Store și căutați aplicația WhatsApp, Dupa obtinerea aplicatiei dati click pe Obtine, asteptati sa se termine descarcarea si deschideti aplicatia, pentru a conecta telefonul cu computerul trebuie sa intrati pe WhatsApp-ul telefonului si sa apasati pe meniul aplicatiei si apoi pe scanare sa focalizati telefonul pe computer, gata, puteți începe să utilizați WhatsApp web pentru a efectua apeluri video și a trimite mesaje la fel ca pe telefonul mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here