Cum să folosesc WhatsApp pe Linux pentru a vorbi cu persoanele de contact de pe computerul meu?

Una dintre aplicațiile preferate și cu un număr bun de utilizatori este WhatsApp, deoarece este posibil să o aveți pe diferite dispozitive fără mari probleme

Totuși, dacă aveți un computer al cărui sistem de operare este Linux, aici vi se cere să efectuați alți pași astfel încât să puteți avea aplicația instalată pe computer.

Deoarece dacă gestionați aplicația sunt multe beneficii care se obțin, în loc să o faceți prin versiunea web care uneori nu are aceleasi functii decât cele ale platformei de mesagerie instantanee. Dacă vrei să știi cum îl poți avea pe computer, atunci acest material pe care îl vei citi îți va fi de mare ajutor, continuă să citești

Index()
 1. Cum să utilizați WhatsApp web pe dispozitive Linux?
  1. Fixați fila pentru a închide
 2. Ce trebuie să faceți pentru a utiliza aplicația WhatsApp pe un computer Linux?
  1. Rulează WhatsApp Kesty
  2. Descărcați WhatsDesk din Snap Store
  3. Se descarcă Franz

  Cum să utilizați WhatsApp web pe dispozitive Linux?

  Așa cum această versiune web este folosită pe orice computer și indiferent de sistemul de operare pe care îl au, este și modul în care poți intra contul tău WhatsApp de pe computer, aflându-se clar în browserul la alegere pe care l-ai instalat pe computer.

  Mai intai pornesti calculatorul si deschizi browserul pe care il folosesti cel mai mult sau pe cel pe care il ai, apoi cu ajutorul motorului de cautare pui numele aplicatiei si in optiunile care apar acolo apoi alegi versiunea web a platforma. Odată înăuntrul ei, ai începutul cu un cod QR ce ar trebui sa scanezi.

  Continuând cu procesul, accesați telefonul dvs. și deschideți aplicația WhatsApp, apoi apăsați pe cele trei puncte care apar în colțul din dreapta sus, acolo mergeți la secțiunea dispozitive conectate sau site-ul web. Cand dai click acolo, iti apare sa scanezi codul care se afla pe PC si datele sunt sincronizate automat si se deschide contul tau pe calculator, unde iti poti programa mesajele si chat in mod normal.

  Fixați fila pentru a închide

  Odată ce ați deschis sesiunea pe computer, aceasta va fi înregistrată acolo dacă ați autorizat-o prin marcarea butonului care a sugerat acea opțiune. Dacă închideți și deschideți din nou site-ul web și WhatsApp este încă deschis, este pentru că este ancorat. Pentru a-l închide, doar faceți clic pe cele trei puncte de mai sus, mergeți la meniul de instrumente și acolo veți găsi opțiunea care spune deconectare, apesi acolo si gata

  Ce trebuie să faceți pentru a utiliza aplicația WhatsApp pe un computer Linux?

  Pe de altă parte, dacă doriți ca aplicația desktop să rămână pe computer în loc să fie conectată din browser, deoarece funcțiile nu sunt aceleași. Apoi puteți căuta alternative pentru descarca aplicatia pe pc și folosește-l ca și cum l-ai folosi pe mobil.

  În realitate, nu este atât de ușor să instalați această aplicație pe computere care au Linux, deoarece nu este un sistem de operare larg utilizat și nici nu este Are funcții simple ca altele. Prin urmare, vă vom explica procesul pe care trebuie să îl efectuați astfel încât să puteți avea aplicația menționată pe computer fără atât de multe bătăi de cap, vedeți cum se face în ceea ce vă vom spune în continuare.

  Rulează WhatsApp Kesty

  Pentru ca tu să ai aplicația desktop WhatsApp pe computerul tău Linux, de atunci trebuie să cauți diferite alternative pentru aceasta nu există o cale oficială cu care aceasta poate fi executată. În așa fel încât este vorba de a încerca și a încerca cu diferite opțiuni până când o găsești pe cea pe care o consideri cea mai potrivită pentru tine.

  Printre aceste opțiuni veți găsi Kesty, deși are defectele sale tehnice, de exemplu aceea de a nu vă permite să schimbați fundalul chat-urilor, este totuși o alternativă fezabilă. Mulți utilizatori se plâng de asta, dar o consideră bună și nu este ceva cu adevărat atât de semnificativ.

  Instalarea sa constă în accesarea mai întâi la browserul la alegere și introducerea următoarei adrese URL: 'GitHub.com/olubunmitosin/whatsapp'. Când ești acolo dați opțiunea de a descărca și așteptați. Apoi, în distro de comandă ați pus git clone '//gitlab.com/olubunmi7'. Pentru a-l rula, căutați aplicațiile instalate, introduceți numărul de telefon și gata, așteptați să se încarce backup-ul.

  Descărcați WhatsDesk din Snap Store

  O alta dintre cele mai recomandate alternative pe care ti le vom oferi este ca sa instalezi aplicatia numita WhatsDesk din magazinul Snap, care este o alta versiune neoficiala dar care iti ofera si aceleași beneficii ca și când l-ați avea de pe mobil. Intrați în magazin și căutați-l cu numele deja descris, faceți clic pe instalare și așteptați să se descarce.

  Îl cauți în locul în care sunt stocate aplicațiile instalate și îl cauți pentru a intra în comanda 'sudo Snap install whatsdeck'. Acolo ar trebui să deschideți aplicația și plasarea numărului dvs. de telefon Platforma va fi restabilită așa cum ați lăsat-o pe mobil și de acolo o puteți gestiona cu ușurință, deși puteți închide această sesiune de pe mobil sau PC.

  Se descarcă Franz

  Acum, încă o opțiune pe care ți-o vom explica este cea a lui Franz, acesta în sine este un set de platforme asociate unui singur utilizator care trebuie să vă înregistrați și să confirmați apoi cu e-mailul pentru a avea acces atunci când îl descărcați pe computer. Din orice browser căutați site-ul oficial și faceți clic pe opțiunea care spune descărcare pentru alte platforme.

  Când s-a descărcat complet, dai dublu clic și când ai utilizatorul pregătit, intri imediat acolo. Când sunteți înăuntru, căutați sigla WhatsApp și apăsați pe el, puneți numărul de telefon și gata. De remarcat că sub această modalitate va funcționa doar ca și cum făceai în versiunea web, doar cu câteva funcții suplimentare, tu ești cel care decide pe care dintre cele trei opțiuni să folosești.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here