Cum să utilizați Amazon Fire TV Stick pentru a oglindi ecranul mobil?

Dacă ați achiziționat un Amazon FireTV Stick și doriți să îl utilizați pentru a oglindi ecranul telefonului mobil, vă vom învăța cum să o faceți. Acest lucru este posibil datorită unei metode numită Mirror Mode care vă permite să oglindiți ecranul mobil pe televizor. De asemenea, puteți descărca Amazon Prime Video pe Smart TV.

Index()
 1. Care sunt cerințele pentru a putea folosi modul oglindă al telefonului mobil și al Fire TV?
 2. Cum vă puteți configura Amazon Fire TV pentru a vă transmite ecranul??
  1. pe iPhone
  2. pentru Android
 3. Ce pași trebuie să urmați pentru a conecta mobilul și Amazon Fire TV Stick?
 4. Cum altfel puteți folosi Amazon Fire TV pentru a transmite în flux ecranul mobil??

Care sunt cerințele pentru a putea folosi modul oglindă al telefonului mobil și al Fire TV?

Sunt foarte puține cerințe necesare pentru a putea folosi Fire TV Stick în modul oglindă, printre care găsim un telefon mobil cu sistem de operare Android și că are o versiune egală sau mai mare de 4.Două. De asemenea, puteți utiliza metoda ecranului cu oglindă dacă aveți o Sistem de operare Android Jellybean.

Pentru dispozitivele Apple, adică pentru iPhone sau iPad, va trebui să aveți un sistem de operare superior versiunea 12.5. . Dacă dispozitivul dvs. nu are această actualizare, nu veți putea folosi Amazon Fire TV Stick pe el.

Este important de menționat că nu numai telefoanele mobile pot face această funcție de oglindire, practic orice dispozitiv inteligent o poate face. Deci, dacă ai unul tabletă sau alt dispozitiv cu cerințele Android vei putea să o faci.

Cum vă puteți configura Amazon Fire TV pentru a vă transmite ecranul??

Configurarea Amazon Fire TV atât pentru iPhone, cât și pentru Android este la fel de simplă ca și instalarea Kodi pe TV Box. Cu toate acestea, fiecare dintre ei are o metodă diferită, așa că mai jos vă vom arăta fiecare dintre ele separat:

pe iPhone

În primul rând, este important să ții cont de faptul că atât Amazon Fire TV, cât și dispozitivul tău mobil trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi. De asemenea, veți avea nevoie de un aplicație externă numită AirScreen. Prin urmare, vă vom explica cum să descărcați aplicația și apoi să configurați TV Box-ul cu telefonul dvs.

 • Pentru a începe procesul, va trebui să mergem la butonul Alexa care vine cu Amazon Fire TV și să spunem AirScrren. Acest lucru ne va duce direct la magazinul de aplicații TV Box și ne va arăta aplicația.
 • Când apar toate detaliile aplicației, facem clic pe Obține și aceasta va începe descărcarea automat.
 • În continuare, după ce instalarea s-a terminat, mergem unde scrie Open și în cadrul aplicației facem clic pe Start. În acest moment nu este nevoie să configurați nimic, așa că puteți lăsa totul ca standard.
 • Odată ce aplicația este instalată, mergem pe dispozitivul nostru Apple și mergem la centrul de control. Acolo căutăm opțiunea Duplicare ecran, care are o pictogramă dreptunghi cu un triunghi.
 • Apoi imediat dispozitivul va începe să caute alte dispozitive care sunt compatibile cu AirPlay. Cutia TV cu numele AS-AFTT ar trebui să apară ca compatibil.
 • Apăsăm pe dispozitiv și iPhone sau iPad ar trebui să se reflecte imediat pe Fire TV Stick pentru a te putea bucura de modul oglindă.

pentru Android

În ceea ce privește iPhone, este necesar ca dispozitivul dvs. Android să fie conectat aceeași rețea Wifi ca și TV Box pentru ca procesul să fie eficient. Dacă ați verificat deja acest lucru, puteți efectua următoarea procedură:

 • Cu televizorul și Amazon Fire TV Stick pornite, apucați telecomanda TV Box și apăsați butonul de pornire care va apărea cu pictograma casei timp de aproximativ 10 secunde fără a o elibera.
 • În continuare, pe ecran va apărea o fereastră cu câteva opțiuni de configurare rapidă. Printre setări se numără opțiunea Reflecting sau Mirroring, stăm pe ea și o selectăm cu butonul OK.
 • Când ne aflăm în ecranul Mirroring, va începe automat să caute dispozitive care au funcție de oglindă și sunt conectate.
 • Apoi va trebui să luăm telefonul nostru Android și în partea de instalare rapida, uite unde scrie Cast, Screen Cast sau Mirror. De asemenea, puteți localiza funcția cu pictograma unui dreptunghi cu un fel de semnal Wifi în stânga.
 • Pasul următor, în secțiunea Cast de pe telefonul nostru, va apărea o casetă cu toate dispozitivele care sunt disponibile pentru a îndeplini funcția de oglindă.
 • Selectăm TV Box-ul care ar trebui să aibă numele FireTVStick sau ceva asemănător și imediat ecranul telefonului nostru va începe să se reflecte pe ecranul televizorului și va fi gata de utilizare.

În cazul în care în meniul rapid al telefonului nu apare să se dubleze o imagine, intrați în configurația normală și căutați secțiunea Conexiune dispozitiv și Bluetooth. Acolo va trebui să apară secțiunea Cast, o apăsăm și va apărea TV Box pentru a începe redarea în modul oglindă.

Ce pași trebuie să urmați pentru a conecta mobilul și Amazon Fire TV Stick?

Conectarea și configurarea au exact aceeași procedură, deoarece ambele merg mână în mână. Prin urmare, puteți folosi același lucru procesul de configurare pentru a vă conecta dispozitivul Android sau Apple la Amazon Fire TV.

Cum altfel puteți folosi Amazon Fire TV pentru a transmite în flux ecranul mobil??

Modul oglindă este singura metoda exista în prezent pentru a oglindi ceea ce faci pe telefonul tău în interiorul cutiei TV Amazon Fire TV. Prin urmare, nu există nicio altă modalitate prin care telefonul dvs. să poată transmite informații. Pe de altă parte, puteți descărca Ring Doorbell pe Amazon TV.

Cu toate acestea, puteți folosi telefonul pentru a face funcția de telecomandă de pe Amazon TV Box. Singurul detaliu este că de data aceasta va trebui să descărcați aplicația Amazon Fire TV.

Pentru a conecta telefonul în modul de la distanță va trebui să intri în aplicația descărcată, să introduci datele tale și când vei intra în aceasta va detecta TV Box-ul atâta timp cât este deja pornit. În cadrul aplicației alegem cum vrem să ne folosim dispozitivul și în acest caz Alegem telecomanda televizorului

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here